Hi lieve lezer,

Zat ik mijzelf weer eens flink in de weg, wat een muts ben ik ook…..ga ik zitten zeiken over een tagline, really?

Sinds wanneer is een F-ing tagline doorslaggevend voor je biz? Sinds wanneer komen mensen daadwerkelijk naar je toe omdat je een goede tagline heb? BULLSHIT!

Gewoon weer een excuus om niet aan de gang te gaan, een excuus om van kleine problemen, hele grote problemen te maken…van hoofdzaken bijzaken maken terwijl we alleen maar bezig moeten zijn met de hoofdzaken!

En als je in de goede energie zit, klinkt die tagline als goud in je oren en als je energie laag is, is alles verkeerd, dus verhoog je energie en alles zit er mooier en beter uit 😉

Herken jij dat, dat je bezig bent met onzin ipv wat je daadwerkelijk te doen hebt? Loop je (weer) tegen je upperlimit problems aan?

Je wilt onafhankelijk zijn en geld verdienen met je passie toch, heul heul veel mensen bereiken met jouw prachtige boodschap?

Dan is dat toch het enige waar je mee bezig moet zijn?

Laat je niet meeslepen in, eerst een perfecte website hebben en dan pas beginnen, of eerst nog een opleiding volgen want stiekum voel ik mij nog niet goed genoeg om mijn boodschap naar buiten te brengen….

Je seo op orde hebben dat komt wel, een mooie vormgeving voor je ebook, dat komt wel….Ga doen wat je te doen hebt….en stop met klagen, zeuren over echt onbenullige dingen, zoals welke tagline past beter?

Ok, je kunt 2 dingen doen…

  1. Acties doen die bijdragen aan dat mooie leven
  2. Acties doen die NIET bijdragen aan dat mooie leven

Welk acties dragen WEL bij aan dat mooie leven;

  1. Content creëren
  2. Bloggen
  3. Ebooks maken om weg te geven aan je mailinglist
  4. Persicopen
  5. Fb Live streamen
  6. Daadwerkelijk met je klanten bezig zijn
  7. Jezelf zijn
  8. Doen waar je blij van wordt

En er is toch niets MEER dan dit mooie leven te creëren?

Weet je, ik betrap mijzelf er ook nog wel eens op…..en ik heb geleerd om aan hele lieve mensen in mijn omgeving, mensen met veel kennis, ervaring en die eerlijk zijn; vragen te stellen als; Wat is nu mijn grootste knelpunt? Wat is dit nu bij mij? 

Durf dat ook te doen, durf vragen te stellen en durf om feedback te vragen….

Ja en dit soort shizzle komt van tijd tot tijd omhoog, trust me, iedereen heeft hier wel eens mee te maken, dat IS het leven en hoe gaan we er mee om? 😉

Dus betrap jij jezelf erop dat je weer niet bezig bent met wat echt belangrijk is? Of je bent aan het klagen om maar niet te hoeven investeren? Of maar niet ermee bezig te zijn? Omdat je geen tijd hebt? Stop ermee!

Je wilt je droomleven, of niet?

Je wilt die vrijheid & onafhankelijkheid, of niet?

Je wilt alleen nog maar dingen doen die jou echt blij maken, of niet?

Er is niets belangrijker dan dit mooie leven te creëren! 

Mag ik degene zijn, die heel eerlijk al jouw vragen beantwoord?

Mag ik degene zijn die jouw helpt om een succesvol bedrijf op te zetten zodat je vrijheid en onafhankelijkheid ervaart?

Ik start op 7 juli met een elite clubje, persoonlijke business coaching. De vraag naar persoonlijke coaching neemt toe en eerlijk zo’n 1 op 1 dat is wel waar de magie plaatsvind en waar je echt, mega stappen gaat zetten….en resultaten beyond believe gaat realiseren.

Ik heb slechts beperkt plek en de reacties zijn nu al supertof.

Lees er HIER alles over en bekijk het webinar wat ik erover gaf.

Heb je nog vragen? Mail mij als je interesse hebt in dit gave traject, ik kijk ernaar uit om volledige vrijheid en onafhankelijkheid te creëren in jouw leven!