Oktober 2016 ontving ik dit mailtje in mijn mailbox: ‘Hartelijk dank voor het boeken van uw Vip Cottage in het Heijderbos’. YEAH!!

Yepp I did it, een superdeluxe huisje geboekt, genieten van een minivakantie.


Manlief zat naast het boeken de hele tijd naast mij, maar was het er niet mee eens….hij vond het geen goed idee om geld uit te geven wat we niet hadden, we waren immers beide ondernemer en je wist niet ofdat je volgende maand voldoende inkomen had en dus was zijn redenering dat het niet zo slim was.

Ik druk het zachtjes uit,  want we kregen slaande ruzie hierna….

Godzijdank kon ik even het huis uit, want ik ging naar mijn crossfit les in Capelle West. Jankend in de auto, hoorde ik mijn woorden en zijn woorden door mijn hoofd schieten…..

…’Jij blijft in je oude patroon hangen, geld uitgeven wat er eigenlijk niet is’…..je bent echt onverantwoordelijk met geld….’ ‘Ja maar, het is belangrijk dat we als gezin dingen doen, we mogen ook echt genieten’

en daarbovenop ook nog eens de woorden van mijn moeder; ‘ Koppels maken altijd ruzie over de kinderen OF over geld’.

BLEG &%#*&%@*&^ ARG!

Aangekomen bij de crossfit, met doorlopen make-up, waarop Kevin mij aankeek en een schouderklop gaf en zei; ‘Lastig hé, relaties’.

Stoomafblazen was wat ik deed……en in de auto naar huis, was het helderder in mijn hoofd….en druppelde er langzaam wat woorden binnen, wat andere inzichten…nieuwe point of views.

Vooral het woord onverantwoordelijk bleef hangen….hmmmmm…..waar ben ik onverantwoordelijk geweest met mijn geld?

Oh ja…de keren dat ik met mijn creditcard nieuwe Nike Air Max kocht of een nieuwe tas bij de Bijenkorf….hmmmm ok ok, ik snap waarom hij dat zegt.

Mijn bedrijf stond net in de startblokken en ik kocht het ene na het andere programma, wat mij niet verder uit het rood hielp zeg maar.

Ok meer focus op geld verdienen met wat ik doe….WHAT??!!!!

Dit bracht zoveel triggers, gedachtes als; ‘Wie ben ik dan? Hoe dan? en een riedel aan overtuigingen kwam omhoog….wauw.

Herkenbaar? ????????

Geldwolf
Mensen met geld doen slechte dingen
Arrogant
Betweter
Fraudeur
Onverantwoordelijk

Al deze schaduwkanten ( en er zijn er nog veel meer ) zorgen ervoor dat je geld op afstand kunt houden.

Wellicht herken je ze niet direct (of triggeren ze je, dat je ego er over heen leest) maar herken je wel het gevoel of het oordeel wat omhoog komt, als je kijkt naar mensen die goed geld verdienen met wat zij doen, right?

Hmmm ja dit dus, die donkere kant die wordt opgeroepen als het over geld gaat….die zorgt ervoor dat het ingewikkeld en lastig wordt.

Wist je dat trauma’s gerelateerd aan o.a geld, zeven generaties terug kunnen gaan? Bizar hé?

Ok. Het was de hoogste tijd om hier aandacht en bewustzijn naar te brengen.
Dus ik haalde mijn financiën erbij en alle kosten, waar ik nooit naar keek en het altijd lekker op manlief afschoof. Ben ik met al mijn cijfers gaan zitten……

Het werd mij voor de eerste keer helder wat daadwerkelijk onze kosten waren, wat er allemaal openstond en wat we aan ‘spaargeld’ hadden, die eigenlijk niet eens meetelt als je ergens schulden hebt.

Ok verantwoordelijkheid nemen…..ok dat kan ik, maar toegeven dat ik onverantwoordelijk was geweest was een ding. #helloego

Maar….
‘In order to heal it, we need to feel it’. Er zit zoveel heling in het aankijken van die triggers die geld oproepen bij ons.

Wat ik inmiddels zeker weet is dat we onze schaduwkant – in dit geval – onverantwoordelijk zijn met geld – moeten kunnen omarmen, we moeten er ok mee zijn, er vrede mee hebben, want anders blijft het een terugkomend ding en dat gaat in de weg blijven zitten.


Dus ik nam een intern besluit, om meer en meer bewustzijn te brengen naar datgeen wat het geldstuk triggerde en zo begon mijn weg naar heling omtrent geld.

Geld roept zoveel op bij mensen, het is zo’n trigger en ook hierin hebben we een keus, gaan we mee in die triggers EN houden we ons af van de heling, die het met zich meebrengt?

OF Helen we deze gedachten, zodat we de weg vrij maken, wat geld werkelijk voor ons kan betekenen? Ik koos voordat laatste en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad.

Mooierd, ook hierin hebben we een keus, dat is toch geweldig? Wat kies jij?

ILY,
Monica


PS; 
Wil jij ook de rol die geld speelt in je leven veranderen?
​Wil jij een nieuwe geldrealiteit creëren? 1 die supergoed aanvoelt?

Dan heb ik iets tofs voor je;

Donderdag 10 Februari om 16:00 uur NL tijd, geef ik de Masterclass Money Honey. Breek met alles wat jou nu tegenhoudt en ga geld zien als energie, als iets wat je van binnenuit kunt sturen, naar je toe kunt trekken. Geld is onderdeel van het grote geheel. Maar zo binnen, zo buiten.

Creëer een nieuw binnen, voor een nieuw buiten.​​


We gaan o.a een krachtige visualisatie doen, zodat je een nieuwe kijk krijgt op geld en wat. het voor jou kan betekenen, power prompts om je te katapulteren naar een nieuwe tijdlijn en ontvang je high frequency codes om jouw nieuwe geldverhaal te kunnen ownen.

Ben je erbij mooierd?

Boek hier je early bird voor ​€33,00.

Na afloopt ontvang je ook nog eens de opname. Die je keer op keer kunt beluisteren. Als je er niet live bij kunt zijn, ontvang je tevens de opname,