Zo haal je alles uit je investeringLieve lezer,

man, man, man mijn hart huilde gisteren…..een dame die ooit de online workshop Visualiseer je Succes, bij mij volgde, vertelde op Facebook dat zij n.a.v een coachingstraject (bij een ander), wat niet positief was, het lastig vond om weer een coach in de armen te nemen….de verwachtingen waren niet waargemaakt…..

 

 

 

Ze vroeg zich af hoe je dan wel een goede kunt vinden, want het is superwaardevol…..gelukkig dat zag ze weer wel in 😉

Kijk, ik ga je geen geheim vertellen, want dat is nog altijd iets waar jijzelf helemaal achter moet staan, iemand moet helemaal goed voelen bij jou, iemand moet sommige wegen al hebben bewandeld, je daarin 3 stappen voor zijn….en dan nog is het OOK wat je er zelf uithaalt.

Waarom zou je een coach in de armen nemen?

Succes behaal je niet alleen, Succes behaal je met elkaar…

Alleen ga je snel, samen ga je verder…

Bespaar jezelf vreselijk veel tijd, geld en energie, leer van iemand anders zijn fouten…

Een goede Coach zet jou en houdt jou op het goede spoor, op jouw goede spoor!

Een goede Coach verteld jou niet alleen wat je kunt doen, maar laat jou ook voelen en zien wat het beste bij jouw past…

Een goede Coach gelooft in jouw en je grazy ideas…

Een goede Coach gebruikt zijn intuïtie en stemt af op de behoefte van wat jij nodig hebt…

Een goede Coach moet het vertrouwen in jezelf vergroten & versterken…

Om maar iets op te noemen….

Weet je, het heeft geen zin om een kant en klaar iets te kopen, wat werkt voor iemand anders wil niet per definitie zeggen dat het ook werkt voor jou. Daarom is het o.a zo friggin belangrijk om te weten waar jij naartoe wilt en goed te weten wat jij nodig hebt!

Enne, ik wil ook eerst iemand geproefd, gevoeld en geaaid hebben, zo weet ik ook of het ‘klikt’. Vraag altijd eerst een kennismakingsgesprek aan! ALTIJD!

Take the BIG leap

Wanneer je de sprong waagt en een coach in de armen neemt, moet je het volgende goed realiseren…

Ben je bereid om het werk te doen wat er voor nodig is?

Want ja zeggen tegen een traject, daar begint het pas mee, dan komt het echte werk!

Vul jij elke week de vragenlijsten in als dat van je gevraagd wordt?

Maak jij het ‘huiswerk’ binnen de afgesproken tijd?

Ben jij aanwezig in de bijbehorende waardevolle facebookgroepen?

Luister jij de Q&A Calls af?

Stel jij oneindig veel vragen aan je Coach, of zoek je het, ondanks, dat je betaald hebt voor een coach, het alsnog zelf uit?

Ik vraag alles aan mijn Coach! Want NU zit ik in een traject, ik heb NU JA gezegd en ik wil NU die verandering, die groei & doooorpakken! 

Ik heb geen ruzie met mijn geld, dus ik haal er alles uit wat er in zit en ik neem de informatie als een spons tot mij en ik zorg ervoor dat ik mijn investering eruit haal. Verdubbel o.a je acties 😉 (zo die kreeg je gratis van mij ;))

Geen geld, geen tijd, geen energie

Dit zijn de meest voorkomende excuses en weet je, het is allemaal maar welk verhaal jij jezelf verteld. Ik  bedoel waarom zou je wachten? Je wilt toch NU dat droomleven realiseren? 

Geen geld?

Geld is er altijd, geld moet je (leren) laten stromen, je moet geld toe kunnen laten en er superveel vertrouwen in hebben dat het altijd aanwezig is! Dat geld bij je wil zijn. Geld is er altijd, waar geef je het nu aan uit? en kan dat misschien wachten? Ik bedoel ik heb ook wel eens een vakantie geskipt omdat ik weer eens geïnvesteerd had…nou dan ging ik met de kids een fietstocht door Rotterdam doen en picknicken langs de Maasboulevard.

Heb je echt lef? Dan kun je een forward investment doen…..dan committeer je jezelf op het hoogste niveau om er echt alles uit te halen en minimaal 3 klanten binnen hebt voor het einde van het traject. (again one for free ;))

Geen tijd?

Hier kan ik werkelijk niets mee….sorry. Iedereen heeft 7 dagen in de week en 24 uur in een dag..choose wisely is what I have to say! Geen tijd? Het komt nooit uit, het leven si altijd chaos en dat zal altijd zo blijven. KIES daarom BEWUST.

Als je een bedrijf hebt, is de tijd van rustig aan doen wel voorbij, want je leeft dan je missie en dat is waar je hart van in de fik staat!

Geen energie?

Tja, dan heb je nog niet je juiste knopje gevonden, het AAN knopje, wat je ECHT wilt doen in dit leven! Dan ben je niet afgestemd op wat je hier te doen hebt. Want alles wat je energie kost, is niet jouw waarheid, past niet bij je, je wordt er niet blij van, dus weg ermee. Is het een valse overtuiging? Draai hem dan om!

Hoe haal je alles uit je investering?

Door goed afgestemd te zijn op jouw dromen en doelen. Goed te weten wat je nodig hebt, je leert wat jij ervan moet leren en je implementeert die dingen die je nog moet implementeren. 

Doen waar je ECHT blij van wordt, de stappen te zetten die nodig zijn samen met je hoogste vreugde! 

Op jouw succes! Enne…klik HIER voor een kennismakingsgesprek, leuk!

Liefs, Monica