Je doet zo je stinkende best en de resultaten blijven uit, herkenbaar ??

 

Het kan super gefrustreerd aanvoelen als je precies alle stappen volgt die er nodig zijn om te komen waar je wilt zijn – je hebt focus, je hebt commitment – je zet doooor. Maar toch, na al je harde werk – geen resultaat, geen aanmeldingen, niets verkocht…noppes…nada…njente…..

 

We hebben allemaal van dit soort momenten, geloof mij, die heb ik meer dan zat gehad, zelfs tot het moment aan dat ik mijn coach huilend appte dat niemand was ingestapt voor 97,00..ja echt waar….maar opgeven is geen optie, nooit niet. In de afgelopen jaren ben ik er achter gekomen, dat je soms een shift in perceptie/ energie/ liefde het enige is wat er voor nodig is.

 

Dus hoe blijf je nu gemotiveerd als de resultaten uitblijven?
Wat is het geheim om al je genomen moeite te belonen?

 

Hmm dit zal in eerste instantie een beetje tegendraads klinken, maar dit helpt je om een shift te maken in je motivatie zodat je gewoon vanuit je hart door kunt gaan en dat de resultaten wel gaan komen.

We moeten niet hardworken, maar smartworken ?

 

Ok hier komt ie; Focus al je aandacht niet op het doel, maar op de actie die je (daarvoor) neemt.

Focus al je aandacht en energie op dat moment dat je de actie neemt. Heb er vreselijk veel plezier in, iedere keer weer. Focus je op het process, op de ervaring die je doet, houd bij wat het met je doet die actie, voelt die lekker of niet?

En probeer dan van deze manier van doen een gewoonte van te maken, net zoals je tanden poetsen 2 x per dag en heb er vreselijk veel lol in.

 

Ok dus, als je hier een gewoonte van maakt, zul je steeds sneller resultaat zien, dan wordt het een logische gevolg een vanzelfsprekendheid.

 

Als jij in jezelf gelooft – dan is er niets of niemand die jouw tegenhoudt, fearlessly creëer jij het leven & de biz waar je van droomt. Dag in dag uit doe je het innerlijk en uiterlijke werk wat er voor nodig is, right?

 

Ben je nog net iets te vaak van slag, als je je inspiratie volgt, en deze zinnen komen naar boven; ’Kan ik dit wel naar de mensen brengen’, ‘zitten ze hier wel op de wachten?’ . Mooiers, wat je tegenhoudt is angst.

 

Door in jezelf te geloven, jezelf te omarmen, jezelf lief te hebben, jezelf dingen te gunnen, breken we hier doorheen & kunnen we MEER dan we ooit voor mogelijk hielden.

 

‘Self-belief will make you, and a lack of it will break you’


En wat ik bij veel mensen zie…..ze zijn alleen maar gefocused op het krijgen van resultaten, klanten, geld, liefde – ze willen mijn toverstafje lenen en een heel snelle oplossing van hun ‘problemen’. In plaats dat ze werken aan dat innerlijk weten, werken aan dat vertrouwen in zichzelf, aan hun emotionele staat van zijn.

Making money is easy, met onszelf en onze gedachtes/ patronen/ ego omgaan is ons grootste obstakel 😉

Het ergste van alles is, dat mensen hun leven laten afhangen omdat ze bang zijn dat ze iets niet zullen realiseren, dat er geen resultaat komt…..BULLSHIT.

Er is altijd resultaat. Het is onmogelijk om geen resultaat te krijgen….je leert iets, je doet het innerlijk werk & dat geeft je een goed gevoel en dan zet je weer doooor. Hoe klein ook, iedere actie op welk gebied dan ook in je leven, zorgt voor het eindresultaat.

Hoe bouw je een business?

Je werkt dagelijks aan dat innerlijk weten, je doet de acties die nodig zijn om te komen waar je wilt zijn, een succesvol bedrijf is opgebouwd uit al deze kleine dingen, uit al die kleine resultaatjes.

Maar om te denken dat er geheime formule is om succesvol te worden, dan neem je je zelf in de maling en dan heb je het nog niet begrepen. ?

Alle succesvolle mensen/ ondernemers DOEN wat ze te doen hebben.
Ze kijken die angst aan en gaan er gewoon doorheen.
Ze rapen zichzelf iedere keer weer op, shake it off en gaan weer verder.

Om echt van succesvolle mensen te leren, is het interessant om te kijken WIE ze ZIJN ipv wat ze DOEN. Zij doen dingen op hun manier, dus kwakkeloos een systeem volgen -iemand nadoen – werkt niet, het gaat erom dat zij zichzelf ZIJN, zichzelf omarmd hebben en DAT stelt ze in staat om te doen wat ze kunnen doen.

 

En DIT is precies hoe ik het afgelopen 3 jaar mijn bedrijf naar leveltje magie heb gebracht.

 

Ik heb mijzelf omarmd, ook met al mijn rarigheden, mijn rode lokken, mijn skills als Energetische leiderschaps coach en Business Mentor, mijn Rotterdams accent ( weet je dat ik altijd ABN probeerde te praten, oh god als ze maar niet hoorde dat ik uit Rotterdam kom ?) ik heb ALLES van mijzelf omarmd en dat innerlijk weten rock solid gemaakt en daarna dingen doen die werken vóór mij.

 

Weet dat succesvolle mensen het werk doen, net zolang totdat het werkt voor hun en dan doooorgaan en geloof mij die hebben ook nog wel eens last van weerstand of angst.

 

‘Don’t let your bullshit be bigger than your dreams’en misschien heb jij dat ook wel gedaan……

Waar het om gaat is dat je actie blijft nemen;

Actie juist vanuit liefde voor jezelf
Dat je dag in dag uit werkt aan je innerlijk weten/ mindsetwerk/ moneymindset
Dat je leert om doooor te zetten no matter what – je vertrouwen vergroot

Dat je weet dat je het onmogelijk is om geen resultaten te krijgen, die zijn er altijd.

 

En mocht je het echt willen weten; de meeste mensen weten toch niet waar ze mee bezig zijn, zij hebben een visie en een missie en doen daar simpelweg ALLES voor.

Ok, dan heb je een keer een moment, waarvan je denkt…getverpielekes, is ook helemaal prima, just let it be, just be you, die momenten gaan vanzelf wel weer over. Ga op deze momenten iets doen waar je blij van wordt, laat die situatie, oordelen en conclusies over hoe iets moet zijn, lekker even los.

 

Leef nu – onderneem actie – stap voor stap – en doooor

 

Het is constante zoektocht, naar wat je leuk vindt, naar wat werkt. Hoe je de ene keer een workshop vol heb gekregen, wil niet zeggen dat de volgende op diezelfde manier vol gaat zitten.

 

Die onzekerheid, die angst en weerstand gaat er altijd zijn, op ieder niveau.

 

Get used to it.

 

Het gaat om de persoon die je bent, die hier mee kan omgaan, die dit superleuk vindt, die van dit leven houdt, zie graag zijn missie en visie wilt delen en leven.

 

Het zou toch te leuk zijn als we ineens wakker worden en precies weten hoe het zit? We weten niet wat de toekomst brengt, alleen maar wat jij en ik NU kunnen beslissen op dit moment.

 

Dus werken we altijd aan dat vertrouwen

 

Dus creëren we een sterk innerlijk weten

 

Dat we succesvolle mensen ZIJN en doen prachtige dingen in de wereld

 

Dit is hoe ik het heb gedaan het afgelopen 4 jaar, ik heb hieraan gewerkt en ik heb resultaat geboekt, ik ben volledig gecommitteerd aan het resultaat. Ik ben niet stil blijven zitten, ik ben gaan DOEN, gaan bijschaven, gaan uitproberen, vragen gaan stellen, het dagelijkse werk gedaan, gewerkt aan mijn emotionele staat van zijn.

 

Mensen geloven je als jij doet wat je zegt, als jij jezelf durft te laten zien. Ze geloven je altijd als je maar jezelf bent. Walk your talk.

 

Dus wil jij resultaten wilt behalen dit is wat je kunt doen;

 

Begin vanaf vandaag te GELOVEN dat jij supergoed bent

 

Omarm jezelf volledig

 

Stop met de BS en handel vanuit de persoon die je wilt zijn

 

Zet jezelf voorbij de emoties, de weerstand en de angst. Probeer eens 1 dag te handelen vanuit de persoon die je wilt zijn en ging dat goed? Herhaal dat dan.

 

Focus op de persoon die je diep van binnen bent, waarvan je zeker weet, op die dingen die je wilt, op die dingen waar je anderen mee helpt, op die leider die je bent!!

Laat je mij hier weten wat je uit dit blog hebt gehaald?Maak er een ongelofelijke mooie dag van,

ILY,
Monica

 

Heb jij nog geen Goddelijk ritme gevonden, om je leven, business, geld, klanten zo te creëren waar jij blij van wordt?

Wat zou het je leven en business opleveren als jij iedere dag afgestemde actie zou nemen?

Born to be You

Is een 30 daagse Mindset & Energetische Leiderschapsprogramma. Helemaal terug naar de basis – naar jou – om een nieuwe staat van ZIJN aan te nemen, nieuwe manier van denken, voelen en handelen met superleuk afgestemde acties nemen, die ook daadwerkelijk resultaat gaan opleveren. 


Wat gaan we de komende 30 dagen allemaal behandelen:

  • Wie ben jij?
  • Hoe ga je om met negatieve emoties?
  • Maak de weg vrij voor succes op jouw voorwaarden
  • Identificeer je jouw nieuwe staat van ZIJN
  • Lifestyle design
  • Vergroot je ontvangstveld.
  • Geldbouwstenen voor jouw mooiste business
  • Simpele 3 stappenplan proces voor gegarandeerd succes


We starten donderdag 17 December. 
Het hele programma vind plaats in een besloten FB groep – waar je kunt masterminden, delen, helen, lachen, huilen en bewonderen met andere gelijkgestemden. En mijn kennende, I always over deliver, zal ik nog wel iets extra’s doen.

Mooierd, ik nodig je met heel mijn hart uit voor Born te be You, alleen tot 17 december betaal je €127,00 ex. BTW ipv €297,00 ex. BTW.

Klik HIER om je aan te melden.