Zij kraakte de code…..

In September 2015 volgde een fijn gesprek met een collega onderneemster, weet je wel, zo’n gesprekje om elkaar wat beter te leren kennen. Ze vertelde dat ze haar verhaal op de Storytelling avond van Yvette Tick zo inspirerend vond en dat ze haar graag wilde helpen in haar prachtige missie. ‘Er moeten minstens 30 mensen in je workshop, want het is zo waardevol wat je doet.’

Ergens voelde ze een flits door haar lijf schieten…

Het verlangen om meer van betekenis te zijn was groter….dus zij maakte een deal met haar. De collega ondernemer zou een reading geven, als bonus, bovenop haar workshop. Ze werden het eens over de prijs, want ja, ze betaald mensen gewoon voor het werk wat ze leveren, right.

Ze gaf een online workshop voor €35 euro, incl. BTW en incl. de bonus reading

De workshop vond plaats & het was echt heel tof, deelnemers blij, zij blij. Enkele dagen later stuurde zij een mailtje naar de deelnemers, om een Skype voor te stellen. 

Het idee dat helemaal niemand reageerde op haar mail, vond ze vreemd…dat blijf maar in haar hoofd malen….ze ging hierop intunen en voelde direct weer een flits door haar lijf schieten…..

Dit keer gaf ze er wel gehoor aan en ze stuurde 1 van de deelnemers met wie ze op Facebook bevriend was een bericht. ‘Hé, hoe is het met je? Ik heb je een mail gestuurd, heb je deze ontvangen?’. ‘Ja, zei ze, nog bedankt, geen tijd gehad om te reageren, maar ik ben ingegaan op het aanbod van de dame van de bonus.’  

#BOEM #WTF #REALLY #HOE DAN

Zelfs ik was in shock…. Hadden ze dit afgesproken dan? 
Was dit part of the deal dan?
Dit klopt niet! Dit voelt zo niet goed…

Ok lady, adem in adem uit…..en ik ging het gesprek met haar aan……

‘Bel haar op en vraag gewoon waarom dit zo is gegaan…..ga gewoon het gesprek aan’…….
Het gesprek begon direct slecht en eindigde nog veel vervelender…..jammer zeg.
Ik zei tegen haar: ‘Neem in liefde afscheid van haar en hang op, het is goed zo’. En dat deed ze. ‘Betaal haar factuur in liefde en laat los’. En dat deed ze.


Lieverd, dit verhaal, is mijn verhaal.
Degene die tegen mij praatte was mijn intuitie.

Vanaf eind 2015, kraakte ik de code, van een moeilijke business naar een logische business, mede door mijn intuitie te ontwikkelen. Door soms veel vaker een stapje terug te doen & intunen op wat gehoord wil worden, wat door je heen wilt stromen, wat klopt met jouw zijn en wat in lijn staat met wie je bent.


Heb je ook wel eens zo’n situatie meegemaakt
?

Dat je achteraf denkt:
‘Waarom luisterde ik niet naar mijn gut effing feelin’? 
‘Waarom durfde ik niet op mijn eigen kunnen/innerlijk weten/expertise te vertrouwen?’
‘Waarom dacht ik dat ik een ander nodig had?’


Snap je waar ik heen wil?
– Verkoop jij werk, waar jij je echt goed bij voelt? 
– Of zijn daar nog bonussen bij nodig? 
– Klopt het met je gevoel/ intuitie/ innerlijk weten wat je aan het ‘verkopen’ bent?
– Of lig je in de uitverkoop? 
– Zijn je prijzen zo laag, dat het niet meer uitmaakt met wie je werkt?


Waarheid is;
*Je hebt niemand nodig
* Zie de waarde die jij levert aan je mensen
* Zie het verschil wat je maakt in het leven van een ander
* Wanneer je het weet, dan weet je het en daar mag je op vertrouwen
* Step the F* up
* Er zijn mensen die jou nodig hebben
* Jouw ideale klanten staan te trappelen om met je te werken, dat niet alleen, ze willen je ook nog eens mega goed betalen & ze zijn meer dan bereid om het werk te doen


Inmiddels is dit ‘intuitie-volgen’ een vast onderdeel van mijn ZIJN en help ik mijn klanten ook om naar hun intuitie te luisteren, soms even een friendly reminder naar iets wat ze vergeten zijn of ik geef coaching om in contact te blijven met hun intuïtie. 


Wil jij leven in een staat van zijn, van purpose & flow?

Wil jij shiften naar een staat van zijn waarin je iedere dag geld ontvangt, ideale klanten & kansen?

Wil jij belemmerende overtuigingen shiften van waar je nu nog klein denkt, naar echt in je grootsheid/ jouw waarde stappen?

Wil jij een compleet productaanbod, low-middle-high end wat aansluit bij jouw ideale klanten?6 Maart start mijn real live business coaching programma 
FlowtuitionDe eerste plekjes zijn al opgevuld, wil je erbij zijn? Laten we dan even een date inplannen. Reageer dan even op deze mail.Wil je meer informatie over dit real live business coaching programma? 
Klik hierHeb een prachtige dag verder,

Alleen maar liefde
Monica