Vandaag wil ik een onderwerp aankaarten, wat een beetje een ondergewaardeerd dingetje blijkt te zijn, als het gaat om je mooiste leven en business te realiseren en ergens voelt het als een soort coming out ??

 
Zelfliefde is hét startpunt van creatie


Nu hoor ik je denken…… ‘Ik hou echt wel van mijzelluf hoor’…..maar is dat wel ECHT zo? Uit welke acties blijkt dat?


Dit jaar is het precies10 jaar geleden dat ik thuis kwam van de zoveelste zakenreis van mijn functie als leidinggevende, ik was op, gefrustreerd en duwde mijn dochter (1,5 jaar) van mij af, ik kon het niet opbrengen om die lieve leuke mama te spelen……

Ik weet nog zo goed de struggle die ik had om mijzelf helemaal te accepteren, de schaamte en schuld gevoelens die ik had opgebouwd rondom een situatie waar ik als kind niets aan kon doen en dat ik mijzelf tot het uiterste dreef om ‘succes’ te behalen, dat ik dus alleen via deze manier het verdiende om liefde te ontvangen.

 

 • Totdat ik op een gegeven moment tegen een muur aan liep…..duh of in mijn geval, de enorme spiegel die manlief mij voorhield op dat moment.

  Ik dacht dat ik alles had wat mij gelukkig zou maken, een mooie baan, goed inkomen, 2 auto’s voor de deur, mooie reizen, koophuis, een toffe organisatie waarmee ik events voor verzorgde en fijne vrienden.

  Waar ik achter kwam, was dat ik alles voor elkaar had, zoals de maatschappij dat graag zag en dat dit dus het antwoord was op dit is succes……mistte ik in werkelijkheid de echte sleutel tot succes…….de voldoening over wie ik werkelijk was en dat is zelfliefde.

  En waar het mij op persoonlijk gebied aardig was gelukt – ik heb de tattoo om het te bewijzen ? 

  Eenmaal in mijn ondernemerschap ​​kwam ik dit onderwerp weer tegen.

  Holy hell…wat nu weer, right?
  Herkenbaar voor iemand?
  Every level, a new devil

  Yep, waar je ook staat in je business, iedere keer wanneer je een uplevel maakt, zul je altijd eerst naar binnen moeten, jezelf opnieuw omarmen, je volgende dromen opnieuw omarmen, jezelf het waard vinden, het jezelf gunnen, je energie kunnen dragen, je energie, die potentie kunnen ownen.

  Ok like I said, ik ga AAN op dit onderwerp.

  Ik zie het steeds weer gebeuren……dat vrouwelijke ondernemers en zelfs die pioniers, ( die dat zelf nog niet zien van zichzelf) zichzelf te kort doen, steeds een stap terug doen, consessies doen, rommelen in de marge, een stap terug doen in hun ZIJN.
 • Zelfliefde is kiezen om te doen wat je echt blij maakt
 • Zelfliefde is geen consessies doen
 • Zelfliefde is jouw energie blijven volgen
 • Zelfliefde is je toestaan om je over te geven aan wat je wilt zeggen
 • Zelfliefde is je ware boodschap uitspreken
 • Zelfliefde is kiezen voor gelijkwaardige relaties
 • Zelfliefde is kiezen voor een doelgroep waar je blij van wordt
 • Zelfliefde is kiezen voor prijzen die goed voelen
 • Zelfliefde is in ieder moment jezelf geven wat je nodig hebt
  ​​​​​​​​​​​​​​

  Weet je, het gaat allemaal over, wat jij gelooft over jezelf.
  Wat jijzelf ECHT gunt?​
  Verander je overtuigingen en verander je leven.

  En dit is niet iets nieuws, dit heb je al tig x gehoord, right? Maar doe je het ook echt?

  Of word je iedere dag nog wakker en dat je reageert op je realiteit, in plaats van dat je hem zelf motherf*cking creëert?

  – Reageer jij op het aantal likes dat je post niet heeft gehaald?
  – reageer jij op het aantal mensen wat zich wel op niet heeft aangemeld voor je webinar?
  – Reageer jij op de roodstaan op je bank?
  – Reageer jij op de energie die dat creëert?​
  – Reageer jij op je monkey mind, om die HOE vraag te beantwoorden?
  – Reageer jij steeds op hetzelfde patroon wat zich blijft herhalen, waardoor je steeds die realiteit – die je eigenlij niet wilt – blijft creëren?

  Waarom blijf je nog beschikbaar voor deze dingen?

  Wil je veranderen?

  Stop dan met beschikbaar zijn, voor deze shizzle!

  Beslis dat je niet langer beschikbaar bent hiervoor.

  Beslis het volgende in het hier en NU;

  – Ik ben altijd genoeg
  – Er wordt altijd voor mij gezorgd
  – Iedere maand sta ik minder en minder in het rood
  – Vanaf nu, wordt het iedere dag een stukje beter en mooier
  – Vanaf nu, verander ik het beeld wat ik heb van mijzelf, mijn bedrijf en mijn inkomen
  – Vanaf nu, MEEN ik het, met mijzelf, voor mijzelf, uit liefde voor mijzelf

  Het is allemaal niet heel ingewikkeld, het is een KEUZE.

 
In jezelf geloven is een KEUZE, van jezelf HOUDEN is een keuze


Het begint en eindigt allemaal met jou en de beslissing om het vanaf nu anders te gaan doen, maar echt te gaan doen.

Jij bent de creator van jouw leven en dat doe je zo;

– Ik beslis de voorwaarden van mijn leven
– Ik beslis de arbeidsvoorwaarden van mijn business
– Ik beslis de uitkomst van alles waar ik naar verlang
– Ik beslis hoe ik met mijn energie omga en hoe connected ben mijn ziel
– Ik beslis dat ik mijzelf dat niet meer aandoe
– Ik beslis dat ik vanaf nu leef vanuit vertrouwen, vanuit geloof en een diep weten dat er ALTIJD voor mij gezorgd wordt.

Jij beslist

En liefde en business ga zo effing hand in hand.

Als jij liefde meer laat stromen in jezelf, dan stroomt het ook in je business. Holy hell mooierd…magic!


Ik heb voor a.s. maandag een 3 daagse Business Bootcamp gepland staan, dit voelde toen ik het bedacht had om dit te gaan geven mega goed, maar ik heb er nog eens op ingevoeld en eigenlijk zit hieronder dus deze boodschap, mijn boodschap onder de boodschap…… de boodschap van zelfliefde.

Vanaf a.s. maandag 10 Februari gaan we het 3 dagen lang hebben over zelfliefde, zelfliefde in actie, wat is dat, hoe doe je dat? Waarom zou je het doen? Waarom is het belangrijk?
Wat heeft het in godsnaam met je business te maken?

Je maakt ook nog eens kans op een persoonlijke business reading van mij, ik kijk, voel en denk persoonlijk met jou mee.

Hier heb ik dus mega veel zin in, ik hoop jij ook! Meld je HIER nog even aan, dan hoef je niets te missen. 

Vier het leven en wie je bent, 
Heb een heerlijke vrijdag verder,

Xo,
Monica