1 van mijn soulmate clients, moet ook tot 19 Januari 2021 de deuren sluiten van haar prachtige toko. In eerste instantie was ze boos, voelde ze zich genaaid, maar ze BESLOOT, dat ze niet meeging in dit gevoDit is niet hoe ik mij wil voelen, hoe wil ik mij voelen?’ ‘Wat KIES ik om nu te doen?’ ‘Wat heb ik nodig om mij gelukkig te voelen de komende weken?’ 

BAMMMM #energetischleiderschapalltheway

Ze had precies nog een dag om de geplande afspraken van deze maand te verschuiven naar na 19 Januari en op de laatste dag dat ze open was, had ze onverwachts nog een supergoede omzet. En er zijn hier en daar nog wat leuke dingen die ze online kon doen.

Ze besloot om zich de komende weken te gaan richten op het innerlijk werk doen, werken aan haar moneymindset, zodat ze straks een nog betere cashflow heeft met haar bedrijf.

Lieverd, ik weet dat je dit leest en ik ben mega trots op je, je hebt prachtige doorbraken gehad, al heel ver gekomen en dit is nog maar het begin!!

En voor iedereen die persoonlijk en zakelijk geraakt wordt door deze maatregel, heel veel sterkte. 
This to shall pass <3

Weet je mooierd, het is sowieso allemaal een innergame, het succes waar je naar verlangt start en eindigt bij jou. IN jou, in jouw energie, maar ook met wat je jezelf verteld, hoe je over jezelf denkt en ja tuurlijk de acties neemt, de meest logische stap keer op keer weer.

en ik weet dat jij %FIRSTNAME%, ook je dromen wilt realiseren, je ziet het al zolang voor je, je voelt het al zolang en je wilt het leven…..wihaaa! 

Maar toch is er iets….een dingetje…waardoor je niet ALL in durft te gaan.

Weet je, hoe vaak ik niet te horen heb gekregen, dat ik te veel ben, te veel praat, te lange blogs schrijf, dat het niet mogelijk is, niet mooi ben, niet de juiste papieren had, niet dit, niet dat.

‘Jouw energie is echt overweldigend voor mij’…..ook zo’n zin, 
herkenbaar anyone ?

Het zal je wellicht verbazen van mij, maar het is waar. 
Dat kon mij vroeger echt raken en dat trok ik mij terug. 
Ik ben emotioneel gevoelig. #thereIsaidit. 

Ik hoor bij de mensen die een ’dunne’ huid hebben en voor sommige kan dat gezien worden als zwak, omdat ik alles voel, hoor en alles zie en ook wat een persoon juist NIET zegt. 

Maar sinds een hele tijd ben ik mij nog mega bewust van mijn helderwetendheid, helderziendheid en ik ben ook nog steeds in een process hierin, om erachter te komen hoe ik hier mee om kan gaan en journalen en mindsetoefeningen doen  helpen mij enorm hierbij.

Ik voel mij enorm connected met mensen in het algemeen ( empath all the way, anyone ?? ) met het leven, met de natuur. Ik voel mij al helemaal connected met mensen die anders zijn dan anderen, die een andere mening hebben, die levenkunstenaars, healers, changemakers, mensen die een rondje zijn en die je nooit in dat driehoekje gedrukt krijgt, gepassioneerde, misunderstood soulrebels #freakinloveit.

Goed, laats had ik een Zoom gesprek met een dame, even kijken ofdat wij een match zijn om samen te werken.

Op een gegeven moment vertelde ze dat zij al heel wat in zichzelf geïnvesteerd had e.d. en dat ze voor haar gevoel nog steeds niet op dat punt is waar ze gehoopt had te zijn, de inkomsten zijn minimaal en eigenlijk baalt ze flink en de programma’s waarin ze geïnvesteerd heeft, hebben haar niet verder geholpen…..

Dus mijn vraag aan haar was; ’Wat heb je dan gedaan met al die info’? 
‘Wat heb je gedaan om je gevoel, je mindset daar te krijgen, zodat die nieuwe overtuigingen en nieuw ritme, ook daadwerkelijk vóór je gaan werken? 
Wat heb je werkelijk gedaan om al die kennis te implementeren? 

Weten en doen zijn 2 verschillende dingen, hé

Tot dat inzicht kwam ze ook, gelukkig – en in mijn ogen is dit 1 van de meeste onderschatte dingen, als het aankomt om je droomleven te realiseren. Mensen onderschatte de term, het werk doen. Je koopt je succes niet, daar moet je zelf voor werken. 

Ok en doooor…..

Want je kunt alles wel ‘op orde’ hebben, een prachtig mooie 10 stappenplan naar succes, of een volgend programma waarvan je denkt, nou dit zal nu wel gaan werken, dan is er iets niet helemaal goed afgestemd. Je kunt pas in een stappenplan geloven, als jij op alle gebieden eerst in jezelf gelooft en bereid zijn om all in te gaan.

En dat hoeft echt niet meteen vol in de actie, want je hoeft het niet allemaal te weten, het enige wat je ‘moet’ weten is de volgende stap.

en dit wordt helder door het innerlijk werk te doen, door je gedachtes/ mindset te veranderen, door patronen te doorbreken, door een nieuwe staat van zijn te creëren…een nieuw ritme…..

Dus mooierd;

Wat doe jij dagelijks, om je dromen te realiseren? 
Wat vertel je jezelf? Over wat mogelijk is in deze crisis?
Hoe denk jij over jezelf?
Wat geloof jij dat mogelijk is voor jou? Of hou je je nog in?
Welk verhaal vertel jij jezelf? 

En deze is het MEEST belangrijkste van allemaal, wat is jouw dominante gevoel?

Leuk al dat journalen, innerlijk werk doen en de strategische stappen waar ik over praat, maar waar het op neerkomt, zeker voor jou nu, als jij denkt HOE in Godsnaam gaat dit allemaal voor mij werken, right?

Voel je je echt connected met je dromen? 
Kies jij bewust voor HOE jij je wilt voelen? 
En wat jij wilt creëren voor jezelf?​

Ik heb ervaren dat wat je dominante gevoel is, is hetgeen wat je daadwerkelijk creëert in je leven. Manifesteren gaat over je goed voelen en dan actie ondernemen over iets waar je hart van fikt – niets meer dan dat. Intentie + actie = Manifesteren.

Als je schrijft of zegt wat je wilt, maar daar absoluut geen gevoel bij hebt, als je toch nog stiekum ergens denkt…yeah right, ik schrijf het maar op – of ik zeg maar wat, want dat zegt iedereen altijd maar dat ik dat moet doen….dan kun je schrijven wat je wilt, totdat je een ons weegt en waarschijnlijk doe je niet het innerlijk werk, ben je niet bezig met je emotionele staat van zijn bezig en voelt alles voor een groot deel van jouw mooie tijd aan alsof je vast zit, je voelt je hopeloos, je ervaart tekorten, je vind ondernemen een gedoe en je baalt van je slechte resultaten.

Het is tijd om radicaal eerlijk met jezelf te worden over wat jij NU echt wilt in jouw leven en een uplevel te creëren.

Er gaat niets veranderen als jij niet de beslissing neemt, verantwoordelijkheid neemt,  de commitment maakt en doooor zet, ja soms ten koste van god weet wat………wat dat ook is……..wat jij moet doen om te geloven of op welke manier je het wel kunt realiseren.

Wees eerlijk, wat moet jij nu nog geloven om in te zien, dat jij alles kunt zijn, doen en ontvangen in dit leven, precies op jouw voorwaarden?

Het succes waar je naar verlangt start en eindigt bij jou, IN jou, met wat je jezelf verteld, hoe je over jezelf denkt en ja tuurlijk de acties neemt, de meest logische stap keer op keer weer.

​Dan heb ik nog 1 vraag voor je; 

Wat zou het je leven en business opleveren als jij je goed voelt, afgestemd, 100% jij bent en dan actie onderneemt, omdat ie zo logisch is? 

​Nou dat dus ;-).

Wat zou het je leven en business opleveren als jij jezelf traint om het innerlijk werk te doen? Als jij iedere dag werkt aan een sterke mindset en jezelf traint in Energetische Leiderschap?

Nou die dus 😉

Dan rest mij alleen nog om je uit te nodigen voor mijn allertofste en nieuwste programma…Born to be You – 30 daagse afstemmen en actie programma.

​​Deze start vandaag!

Mooierd;

> 30 dagen lang op een leuke en luchtige manier werken aan je mindset/ energetische leiderschap.
> 30 life en business changing oefeningen & acties.
> Creëer een diepere connectie met jezelf, met jouw waarheid én ontwikkel een krachtige mindset.
> Na 30 dagen resultaten die je niet eens zag aankomen.​
> Incl. besloten FB groep – support van de mededeelnemers all the way!

Klik HIER om je aan te melden.

Je investering kost je wellicht 3 maanden sportschool abonnement, maar het levert je op alle vlakken veel meer op. 

Wat is het je waard, om een echte verandering te laten plaatsvinden? 
​1 waar je de rest van je leven wat aan hebt?​​​​ 
​Want dat gebeurt als je met mij werkt.

Heb je vragen? 
Reageer dan op deze mail of PM mij op Facebook.


Heb een heerlijke dag,
ILY,
Monica