Hieronder vind je de opname van het programma:

‘Schrijf je droomleven en business naar realiteit’

Hi mooierd,

Monica hier.

Ik ben over the moon excited dat je hier bent en dat je gekozen hebt om een nog fijner leven en business te creeren voor jezelf.

De sleutel in dit is: Alles wat helpt om je beter te voelen, je gedachtes af te stemmen met het leven waar je naar verlangt, belichaam het zelfvertrouwen en de gevoelens van ontvangen keer op keer ownen, is een stap in de goede richting.

Zelf zou ik het programma als volgt volgen: ik zou de video bekijken met een journal en pen bij de hand. Ik zou de video op pauze zetten en wat zinnen en woorden die resoneren opschrijven, niet alleen die resoneren, maar die echt goed voelen en die mij empoweren.

Ik zou iedere journaling prompt helemaal uitschrijven met de intentie om mij beter te voelen, dingen anders te zien en alles te shiften wat momenteel in de weg staat tussen mij en mijn verlangen.

Ik zou ook de affirmaties een aantal keren per dag hardop opzeggen.

Je intentie is om deze affirmaties te geloven, zodat zij jouw kern overtuigingen worden, zodat je deze gaat leven.

Laatste stap: Ik zou vertrouwen hebben, dat het allemaal vóór je gaat werken.

Njoy to the max!

ILY,

Monica

 

PS; Last but not least, beluister hieronder de Gouden Energie Visualisatie.