Hmm heel erg getwijfeld of ik dit blog wel moest schrijven, maar aan de andere kant, natuurlijk moest ik dit schrijven..dus als je wat eerlijkheid en directheid wel op prijs stelt….here goes….

Laat ik beginnen met deze:

Hoe meer waarde je geeft, hoe meer waarde je ontvangt….ofwel de hoeveelheid liefde die je geeft en ontvangt is een directe reflectie van jouw huidige bewustZIJN.

Zo werkt het ook in je business;

De manier waarop jij opdaagt, het werk doet, waarde deelt, investeert in tijd, geld en energie is een directe reflectie van alles wat jij nu ontvangt in je bedrijf.

Weet je, je kunt je dromen netjes opschrijven in je journal, zeggen wat je wilt, er met jan en allemaal over praten wat je graag wilt in je leven en business, maar waar het op neer komt is ECHT het werk DOEN.

Het werk DOEN in het werk DOEN in het werk DOEN

En als je dit leest en denkt, ja leuk Monica, maar ik geef al zoveel, ik heb mooie gesprekken met mensen, maar ze willen niet betalen…offertes gaan niet akkoord, ik volg programma’s en betaal alles netjes maar niets betaald zich terug….dan kun je bij jezelf afvragen, welke waarde slinger jij nu werkelijk de wereld in?

Waar help jij mensen ECHT mee?
Weten mensen wat ze bij jou kunnen halen/ kopen?
Durf te gaan staan voor jouw boodschap!

En geloof mij, ik doe ook soms – heel soms – ook het werk niet, omdat ik geen zin heb om met mijn smoel over de straatstenen gesleurd te worden, maar ja, is dat dan de persoon die ik wil zijn? NEE!!

Dus ik raap mijzelf op, ik tune weer in, weet ik ook dat verschillende situaties in mijn leven makkelijk naast elkaar kunnen bestaan, geef een schop onder mijn kontje, kijk angst en mogelijke andere bullshit recht in de ogen aan en doooor. En weet je, soms hoef je alleen maar jezelf uit de weg te gaan & GAAAAN!

Ik doe het werk in het werk in het werk. Wat daar dan ook voor nodig is! Als ik een dag in het bos wil hangen om rust in mijn kop te krijgen, dan doe ik dat! Geef jezelf wat je nodig hebt, ok?

Ok en eerlijk, ik ben best goed in het manifesteren van EPIC gave dingen in mijn leven en business, businesstripjes naar Amerika, leuke uitjes met mijn gezin, ubergave vakanties, geweldige klanten, maar dat komt om dat ik het e.e.a geleerd hebt, toegepast hebt, het werk gedaan heb, op de weg naar de persoon die ik vandaag de dag ben.

Ja, wie wil je zijn?
Handel vanuit de persoon die je wilt zijn, categorie; acties nemen van waar je wilt zijn 😉

Het werk doen;

– Journalen over wat je wilt manifesteren – write your life into excistence – zorg dat je emotioneel verbonden wordt met WAT je wilt bereiken
– Jezelf de vraag stellen; Wat kun ik vandaag delen wat waardevol is voor mijn mensen?
– Je mensen helpen, echt helpen, een livestream of een Q&A houden
– Een blog schrijven over een onderwerp wat al zo lang in je mooie hoofd zit
– Actie nemen

Kun je de stemmetjes die bij je opkomen dat wellicht niemand op je zit te wachten, LOS laten, er geen oordeel over hebben, de emoties ervan af halen en gewoon je ding doen?

Kun je die overtuiging creëren voor jezelf, aannemen en GODDAMN eigen maken, dat JIJ er alleen maar bent voor de mensen die jou nodig hebben, right? OK. Dat dus en doooor.

Ga jij jezelf nu eens ECHT toestemming geven om eruit te laten wat er in jou leeft?

Je hebt een keus
En je hebt een verantwoordelijkheid
En, je hebt allang een keuze gemaakt over wie je wel of niet wilt zijn, right?

En het werk doen is niet om iets te bewijzen aan iemand, of doorgaan totdat je crashed. Nee hoor, dat is om de gewoonte te creëren om vanuit jouw prachtige staat van ZIJN, jouw waarde te delen met de wereld, het gaat om vanuit een constante flow epic shizzle te creëren, vanuit je GENIUS ZONE je leven leeft en je jouw supergeweldige business runt en dus die bijdrage bent!

Wat wil jij delen met de wereld?
Waar hou jij jezelf nog klein?
Light up the darkness, we hebben je nodig!

Geef jezelf toestemming, het is veilig om je hart te volgen, het is veilig om je dromen waar te maken, het is meer dan ok, om het verschil te willen maken en daarmee ook nog eens een heerlijk leven voor jezelf te realiseren.

#ditkunjij

Maak er een mooie dinsdag van!


PS; Klaar om jouw boodschap op een ubercoole manier de wereld in te slingeren?

Wil je wel van alles Creëren & Lanceren, maar je weet niet waar je moet beginnen?

De maand September staat in de Freedomista Mastermind helemaal in het teken van Creëren en Lanceren. Dit is mijn absolute favoriete nummer 1 ding om te doen. Ik heb al meer dan 18 weggevers en gave online programma’s de lucht in geslingerd en het heeft er steeds voor gezorgd dat ik kon uplevelen in mijn business.

Om het September feestje compleet te maken, wordt er ook nog een Facebook masterclass gegeven door een expert, zodat jij leert hoe jij jouw geweldige werk de wereld in slingert – en dat kun je dan blijven herhalen 🙂

Klik HIER om lid te worden van deze geweldige Mastermind. Geen fancypancy shizzle, gewoon wat er nodig is, wat jij nodig hebt! Het is een maandelijks lidmaatschap, je ontvangt bovenop deze training Creëren & Lanceren incl. FB masterclass nog eens toegang tot een Academy vol waardevolle content om een geweldige online business te realiseren.

Nadat je lid bent geworden, krijg je direct toegang tot de besloten Mastermind & alle content.

Heb je vragen hierover? Reageer dan op deze mail of PM mij op Facebook.