…Je droombusiness en leven kloppen nog niet helemaal en dat irriteert je….

Kennis en ervaring heb je al genoeg, het gaat om het volgende level van je succes, je klanten en moneyflow kunnen dragen

‘De wie moet je zijn om’

Dit is precies waar ik jou in ga begeleiden.

Je wilt het allemaal….

 

En ik hou dervan! GOOD for you

Dit heeft nergens ook maar iets te maken, met het ego wat nog zonodig gevoed moet worden, maar ALLES te maken met je ziel en je ware potentie, waarvan jij al heel lang weet en aanvoelt, dat er nog veel meer voor je mogelijk is.

Veel meer, als in op komen dagen als de Leider die je bent, veel meer JOU mooie zelf laten zien, jezelf nog meer ownen in wie je bent EN waar je naar verlangt.

Yess, de voldoening, de soulmate klanten, de impact, de vreugde, de moneyflow, maar niet ten koste van jezelf….right?

That’s where I come in

De afgelopen 6 jaar heb ik duizenden vrouwen geholpen om hun eigenaarschap te claimen én hun verlangens te realiseren.
 
Mijn soulmate clients hebben o.a;  hun signature programma’s met succes gelanceerd, meer voldoening in hun werk en privé leven en ze hebben een diepere connectie met hun intuitie, iets wat ze voor de rest van hun leven meenemen.
 
Ik zeg het je maar meteen…..boven jezelf uitstijgen is een beetje de rode draad,  als je besluit om samen met mij je verlangens waar te maken.
 
Dit is wat ik inmiddels zeker weet: Eer je verlangens, zowel in je business als in je leven.
 
Zelf ben ik hier het levende bewijs van.

Zonder mijzelf ook maar ergens te kort te doen, heb ik mijn business en leven helemaal kunnen creëren rondom mijn ZIJN, vanuit verlangen en geheel op mijn voorwaarden.

Jouw dromen en verlangens zijn wellicht anders, dat is helemaal niet erg.

Ik geloof dat er altijd een manier is om een business en leven te creëren, op je eigen manier en voorwaarden, zonder al die ingewikkelde strategieën en wat de meeste business guru’s zeggen.

Waar jij naar verlangt, is namelijk beschikbaar voor jou, ALTIJD.

Ik laat je graag zien hoe

Wat wil ik? Wie moet ik zijn? Wat moet ik doen?

 

Om het volgende level van je succes, je klanten en moneyflow te kunnen dragen, duiken we diep in deze vraagstukken. Ik ben een Soul Coach. Ik coach niet je ziel, jouw ziel coached jou. Ik begeleid je alleen, zodat dat kan plaatsvinden.

Hoe kan ik jou hierbij helpen?

 

Ik coach niet zoals de meeste coaches.

Ik werk met jou op een diep energetische en zielsniveau

Ik werk met jou aan je verlangens, je ware verlangens

Ik werk op deze manier met je, omdat ik weet wat het geheim is om alles te ontvangen waar je naar verlangt, dat zit in jou, dat ben JIJ.

Mijn werk is om jou te helpen om nog MEER jezelf te zijn

Want het is jou ZIJN, die ervoor zorgt dat je doorbreekt naar een business en leven die 100% in alignment is.

Het gaat JOUW pure authentieke zelf zijn, die ervoor zorgt dat er een business plan ontvouwt dat werkelijk werkt voor jou, zonder dat jij jezelf op offert of voorbij je grenzen gaat

Het is JIJ, jouw unieke zijn, jouw briljantheid, jouw geweldigheid dat je zo magnetische maakt dat daardoor juist dingen in een stroomversnelling raken.

Wanneer je in je meest pure staat van zijn bent, je authentieke ik, dan is er werkelijk geen ruimte voor de hustle, om te pushen, voor onnodige competitie, manipulatie, eindeloze strategieën. ( ik weet dat je daar klaar mee bent )

Het is simpel. Maar niet gemakkelijk. Het is niet makkelijk omdat jouw ware ik – begraven ligt onder al die geconditioneerde shizzle – sinds dat je een kleine meid bent.

Onder al deze oude overtuigingen, conditioneringen en andere BS, ligt wie je werkelijk bent

Dit staat nu nog als een onzichtbare energetische barrière tussen jou – en het leven wat je kunt leven – in de weg. 

Want oh deze handelingen…..

Het overdienen vanuit angst

De hustle en de vele uren werken

Het zo hard je best doen

Geobsedeerd over wat anderen wel niet denken

Constante vergelijken en de competitie aangaan

Diepe issues rondom je waardig voelen

Angst om je waarde te vragen

Het constante gevoel dat je iets moet bewijzen

Saboterende gedachtes in je lijf, relaties, leven en business ( yep, allemaal connected met elkaar)

Als deze onzin, houden jou letterlijk tegen om je ware magie te omarmen.

Dus mijn werk gaat niet om next levellen, mijn werk gaat over het volgende hoofdstuk van jou, of beter gezegd, ‘een volgende laag jij’. Dus nee, niet langs start, je krijgt geen 200 euro, geen bypass geouwesnitzelfhoer, direct naar de kern van wat er werkelijk speelt, emotioneel en energetisch, zodat we het kunnen oplossen in de kern.

Geen fluff

Geen ingewikkelde toestanden

Geen trucjes

Geen onzin

De hele rauwe, naakte waarheid

Dat is mijn gift. Ik zie direct waar jij jezelf kleinhoudt en waar jij jezelf nog een BS verhaal verteld wat je allang niet meer dient.

Ik wijs je op je blinde vlek. Ik help jou om te laten zien waar jij je energie laat lekken en waar jij je power weggeeft.

Dit zorgt ervoor dat je snel shift.

Ik haat het om tijd te verspillen en ik weet dat jij dat ook doet!

Jij kunt helemaal JIJ zijn.

Succesvol op alle gebieden

Business en leven op jouw voorwaarden

ALLES ontvangen waar je naar verlangt

Wanneer je de onzichtbare conditionering opheldert, bevrijd je jezelf en kun je instappen in de 100K + CEO waarvan jij altijd al hebt geweten dat je haar bent.

Weet dat echte groei messy AF is, maar die zorgt er wel voor dat je die kroon weer recht gaat zetten.

Bij mij is het next level stretchen, hier mag je huilen, doen we schaduwwerk en wordt je gepusht.

Gedurende 6 maanden heb je toegang tot mij in 12 1:1 calls. Tussen de sessies door kun je mij altijd bereiken om iets te delen of als je even in de overwhelm zit, of even stoom wilt afblazen om direct te schaduwkant te omarmen, of een vraag stellen. Ik ben er voor je.

Ik geloof 

 

Ik geloof dat we alles kunnen zijn, doen en ontvangen waar we naar verlangen.

Ik geloof dat er heel veel vrouwen zijn, die zich klein houden en niet hun volledige potentie leven en op het moment dat ze dat wel doen er een mega shift plaatsvind die een beweging in gang zet, waardoor de wereld een nog mooiere plek wordt.

Ik geloof dat geld een katalysator is, dat zij 😉 er altijd is om jou te supporten, om de dromen die je voor jezelf hebt, voor je gezin, voor jouw community en de wereld, om die waar te maken.

Ik geloof dat we spirituele wezens zijn, die een menselijke ervaring hebben.

We mogen boven ons mens zijn uitstijgen. Het aarde leven ‘onder controle’ hebben. Alle contrasten ervaren en er OK mee zijn.

Leren HOE je met de good – the bad – and the ugly omgaat, anders blijf je innerlijk gedoe ervaren, die jou alleen maar verder en verder verwijderen van je innerlijke wijsheid, de verbinding met jezelf, de helderheid en je leadership, die juist zo freakin’ nodig zijn in wereld. Met deze eigenschappen run jij jouw Imperium en breng je met jou business die verandering, die zo nodig is.

Soms spreek ik mooierds, die alles willen ontvangen, maar niet bereid zijn om ook het donker en de schaduwkanten van ons mens zijn te omarmen. 

Zo binnen, zo buiten. Wie mag jij nog meer ZIJN, om je verlangens, je impact, je moneylfow en je business waar te maken?

Waar is je business nog niet in lijn op een manier die klopt voor jou? 

Dus mooierd, nogmaals;
Wie moet jij ZIJN om je business 100% kloppend te maken? Wie moet je zijn om de visie die je hebt, te kunnen dragen? Het enige wat dat van jou vraagt, is om MEER jezelf te zijn. I know scary AF, but I’ve got your back.

Een business die 100% ALIGNED AF is;

Meer JIJ

en dus minder geouwesnitzelhoer, meer impact, meer plezier, meer soulmate clients, meer flow, meer vertrouwen, meer innerlijke rust en meer money

Wanneer is dit Mentorship ECHT iets voor jou?

 

> Wanneer jij die crazy one bent, die gelooft dat ze het waar kan maken, maar ook voelt dat er nog het e.e.a in de weg staat om er daadwerkelijk voor te gaan en dit niet meer alleen wilt uitzoeken.

> Wanneer je bereid bent om mega eerlijk naar jezelf te kijken, the good, the bad en the ugly in jezelf te omarmen, want je weet dat die (onbewuste) energieën je mega tegenhouden in je groei als mens en thought leader op dit moment.

> Wanneer je bereid bent om iedere dag een kleine stap te zetten, het innerlijke werk te doen – iedere keer weer –  voor die nieuwe staat van zijn.

> Wanneer je coachable bent: open staat, jezelf durft te laten zien, delen wat er echt diep van binnen in jou leeft en wanneer je bereid bent om de goudeerlijke feedback, energetische en praktische tools te ontvangen.

 

Wanneer is dit Mentorship NIETS voor jou?

Dit is niet voor jou als je

> Als jij je dromen NIET serieus neemt.

> Niet bereid bent om compleet eerlijk naar jezelf én naar mij durft te zijn. Ondanks dat ik rete intuïtief ben en echt wel aanvoel, wanneer jij jezelf zit te saboteren, ik geloof enorm in zelfleiderschap nemen. Feminine Leaderschip all the way gorgeous, voor de resultaten waar je naar verlangt.

> Als je niet bereid bent om je huidige gedachtes en routines (comfortzone) wilt doorbreken. Eerst nieuw denken, voelen en doen, dan komen de nieuwe magische resultaten.  

> Als je op zoek bent naar een volgende strategie. Mijn job is om JOU nog meer JOU te laten zijn, een stevige container wordt, een manifesting powerhouse, zodat je elk verlangen wat je hebt waar maakt.  

 

Deze mooierds gingen je voor:

‘Monica neemt je werkelijk mee in het verhogen van je frequentie’

Zij weet als geen ander je te inspireren om sterker te zijn dat wat er ook in je leven speelt. Zij heeft mij echt geleerd om eerst het innerlijke werk te doen en erop te vertrouwen dat daarna de actie komt die dan ook écht geïnspireerd voelt en is. Monica IS de ruimte waarin ik mijn groei kon ervaren.. Haar energie alleen al is zo inspirerend… ze raakt simpelweg zonder
woorden al de volgende mooiste versie van jezelf aan. 

Heidi Westerveld

‘Mijn omzet is verdriedubbeld’

Samen met Monica is mijn business een eigen afgestemde business geworden, meer vertrouwen in wie ik ben en wat ik doe. Zij heeft mij geleerd om elke keer afstemmen met wie ik ben, wat ik wil en daardoor ook wat goed is voor mijn bedrijf, daarnaast ervaar ik veel meer rust, meer (zelf) liefde, meer openminded en inmiddels weet ik echt dat alles mogelijk is, als je dat besluit maar neemt.

Marlies Schouten

‘Beter nog; mijn omzet is gestegen en ik heb meer vertrouwen’

Zij heeft mij laten voelen én ervaren dat mijn business ook echt op mijn voorwaarden mag gaan, zonder dat dit ten koste gaat van klanten of omzet. Monica heeft de gave om haar skills als business coach te combineren met aandacht voor spiritualiteit, bewustwording en ondernemen vanuit je eigen voorwaarden. Zonder dat het zweverig of vaag is, neemt Monica je mee in haar eigenwijze en succesvolle tools om je onderneming te laten bloeien. 

Ingrid Schoonveld

‘Vanuit een diep zielsvertrouwen, vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme, durf ik nu te ondernemen, zo bevrijdend’
 
Ik heb een eerste online intensive neergezet (betaald), waar deelnemers prachtige, onvergetelijke ervaringen en krachtige inzichten door hebben gekregen. Ze heeft mij ongelooflijk veel praktische tools meegegeven om authentiek anderen te inspireren en te begeleiden.
Rozemarijn Hamelink

Jij badass, helemaal tot hier gekomen met lezen, boek dan asap die call, dan gaan we kijken wat ik voor jou kan betekenen. En eerlijk, we moeten matchen als Dudok appeltaart en munt thee, zo niet, verwijs ik je met liefde door naar 1 van mijn geweldige concullega’s.

 

Klaar voor leveltje extraordinary?

 

Boek dan hieronder je call met mij