Monica, ik ben zo dankbaar voor jouw programma Manifesteer je Imperium, ik had ook een ander programma gevolgd, hoe je het ‘trucje’ moet toepassen en daar miste ik dit persoonlijke stuk bij, hoe je je business helemaal vanuit jezelf, vanuit Liefde en in lijn met mijn eigen waarheid en verlangens kon neerzetten, mega dank je wel! 

Heb je dat ook wel eens dat je denkt dat je een trucje aan het doen bent in je business? Dat je het niet echt voelt? Dat je niet echt connected bent? 


Weet je mooierd, alle strategieën in de hele wereld doen NIETS voor je business, als jij niet eerst in jezelf gelooft.

Wat maakt nu dat je iets zoekt van buitenaf om succesvol te worden? 
Alles is energie. Het gebeurt allemaal eerst IN jezelf.

Wanneer je niet aligned bent, met je ware zelf, dan is iedere strategie waardeloos en iedere actie die je neemt, compleet zonder gewenst resultaat #feit #echtwaar #beenthere #donethat.

‘Ja maar….. ik moet toch een mailinglijst hebben/ webibnars/ challenges  geven….uhm ja, dat kan, als je dat wilt, maar daar komt geld niet vandaan.

Geld is energie
Geld is Liefde
Jij bent Liefde

Je manifesteert iets wanneer je daar een energetische match mee bent, vanuit die plek van weten dat je goed genoeg bent, het jezelf meer dan waard vinden en je wordt/bent een energetische match voor die dingen waar je naar verlangt.

Het geloof om succesvol te zijn, succes, geld of wat dan ook te realiseren bevind zich niet in de grote van je mailinglijst, je funnels, je webinars of de likes op je zakelijke Facebookpagina.

Dat geloof en vertrouwen vind je EERST in je zelf, in God/Universum en je ware verlangens.

Een strategie vervangt nooit het level van vertrouwen IN jezelf.

Tuurlijk, we leven veelal ook nog in een 3D realiteit, vaak koppelen we onze fysieke lichaam en onze mind hieraan en ik denk dat daar ook het meeste gedoe vandaan komt, weet dat er nog zoveel meer is……

Wat nu, als je meer ( en meer ) connect met de energie van liefde? 
Wat nu, als je meer en meer leeft en onderneemt vanuit die staat van ZIJN? 
Jouw mooiste staat van ZIJN, die staat van ZIJN is ook een energieveld, cool hé!

Ja maar Mo, dat hoofd?!!
Hmmm ja, ik hoor en I FEEL YOU.

Maar weet je mooierd, je voelt wanneer je niet lekker in je vel zit en je voelt ook wanneer je in flow bent, right?

Het zijn je gedachtes, met daarbij de emoties die ervoor zorgen dat je afgestemd bent, of juist NIET. Dat je de afstemde acties neemt, of juist NIET.

Wanneer je afgestemd bent, voel je je GOED. Lekker en denk je niet eens na over wat je moet doen, dan denk je niet na over wat anderen van je vinden, je volgt letterlijk de energie – so good!!! Ik noem dat altijd, dan leef je je waarheid.

Och en er is ook die andere kant….die schaduwkant – de Ego zijde.
Wanneer je heel veel angstige gedachtes hebt. Bang bent om dingen kwijt te raken, je steeds afvraagt of je wel het juiste doet. Je bent steeds aan het twijfelen, doe ik het wel goed, wat zullen anderen wel niet van mij denken. Je bent keer op keer teleurgesteld als iets niet lukt, wat je zo mooi met je koppie had bedacht. Je denkt dat je heel hard moet werken om……

Zelf heb ik gemerkt de afgelopen jaren dat dit een valkuil voor lichtwerkers is, wat zul je denken? 

​​Nou deze: Het oude verhaal wat ons hoofd/ maatschappij/ onze omgeving steeds vertelt. Veel lichtwerkers vertrouwen (nog) niet genoeg op hun innerlijk weten, op wat ze voelen diep van binnen, op de energie die ze voelen en ik snap dat, omdat er niet heel veel mensen in je omgeving zijn die dit op deze manier doen. 

Leven en business doen vanuit die energie, yeah right! Herkenbaar ??

Dus je gaat dan toch ergens twijfelen of het wel juist is wat je voelt en wat je aan het doen bent.

Laat ik nu voor eens en altijd zeggen, als je dit herkent, obviously; MOOIERD, HET KLOPT WAT JE VOELT. BLIJF JE VERLANGENS EN WAT JE VOELT VERTROUWEN.

Het kan echt zo anders.
Het kan vele male makkelijker.Change the way you feel en de magic becomes real


Creëer nieuwe overtuigingen.
Creëer (die) of een nieuwe staat van ZIJN
Creëer een nieuw gevoel, die leidt tot afgestemde acties en uiteindelijk de resultaten waar je naar verlangt.

Liefde is de sterkste, creërende kracht.

Creëer jij vanuit angst of vanuit liefde?
Vanuit waar WIL jij creëren?
Het komt altijd neer op een keuze.
It’s up to you mooierd.


Jij bent Liefde en de basis van je business is ook Liefde.
Welke rol laat jij liefde spelen in jouw business?


Ik zie, voel en merk altijd wanneer iemand vanuit de push modus bezig is, dat is ook niet erg, want dat is waar ze (nog) in geloven en dat brengt hun resultaten, alleen niet de gewenste resultaten. Ze werken hard, werken veel uren en verdienen te weinig. En geloof mij, ik heb dit ook gedaan en heel soms betrap ik mijzelf er ook nog wel eens op, maar direct transformeer ik dit weer naar Liefde.

Vaak krijg ik ook deze vraag; ‘Mo, maar ik geef zoveel en krijg niets terug’ of ik heb al zoveel geïnvesteerd, nu moet het maar eens terugkomen’

Dit zijn allemaal ego dingen – je probeert het te manegen, te manipuleren, je probeert het te sturen, maar de waarheid is, je kunt dit niet sturen, managen of manipuleren, jouw enige taak is om in JOUW high vibe te blijven.

Je denkt dat je vanuit liefde geeft, geeft, geeft, maar het is geen oprechte liefde. Het is geen match met waar jij echt in gelooft en je denkt, dat je A moet doen of B te ontvangen. 

Het gaat niet om die acties, het gaat om je staat van ZIJN, je werkelijke ZIJN, welke vibe zit erachter? Welke vibe zit achter je intenties? 
Is dat er 1 van Liefde of van angst?


Laat je mij hier weten welke rol jij Liefde ( vanaf nu ) laat spelen in je business?


Ik wens je vast een heerlijke zomer,

ILY,
Monica PS: 

Meer dan graag help ik jou om vanuit Liefde en Soul je business en leven te 
creëren en ik heb 
een aantal toffe opties voor je:


1. Tot en met 28 Juli kun je nog meedoen met mijn allernieuwste programma Mastering Money Honey – waarin ik je ALLES leer over de energie van geld.

Weet dat ik, 11 jaar geleden een schuld had van 30K, 5 jaar geleden ben ik hier volledig ingedoken, heb ik mijn bewustzijn/ mijn energie/ mijn realiteit hierin kunnen shiften. Vorig jaar loste ik een, resterende schuld van 23K in, in slechts enkele maanden. En staat er meer dan een leuk bedrag op mijn spaarrekening.

HIER lees je er alles over – je ontvangt deze dagen (tot en met 28 Juli ) een korting van maar liefst €222,00 euro.

Mocht je twijfelen, je onzeker voelen….jij bent krachtig! Jij bent moedig. Jij kunt prachtige mooie veranderingen laten plaatsvinden. You’ve got this. Je bent niet alleen.

2e kansen, 3e en soms zelfs 4e kansen en zelfs meer. Het is helemaal ok als je in het verleden anders over geld hebt gedacht, er ‘verkeerd’ mee ben omgegaan. Het enige wat je hoeft te doen is te onthouden wat voor prachtig mooi mens je bent….blijf opdagen, blijf helen, blijf stralen.

You’ve got this. Ik geloof in je. Ik hoop jij ook.


2. Soul & Business Zomerbundel.

Ik heb maar liefst 6 van mijn allerbeste programma’s voor jou samengesteld in een geweldige zomerbundel. Die je lekker deze zomer, geheel in je eigen tempo kunt volgen.

De bundel bestaat uit de volgende programma’s;

1. Masterclass Intuitie t.w.v. €497,00 ex. BTW – Creëer een spot on krachtige intuitie. De basis voor jou als hooggevoelige lichtwerker, coach en of trainer.

2. Creëer je eigen online programma t.w.v. €297,00 ex. BTW. – Hierin leer je, hoe jij jouw eigen online programma kunt creëren. Alles van A tot Z – die je nodig hebt om je werk te vertalen naar online.

3. Masterclass Magisch Vertrouwen t.w.v. €197,00 ex. BTW. – Hierin leer je om een magische vertrouwen te realiseren IN jezelf en hoe je dit keer op keer weer kunt toepassen, zodat je nooit meer hoeft te twijfelen aan jezelf, je creëert een rock solid vertrouwen met dit programma – ahhhh priceless mooierd!

4. Visualiseer je Succes t.w.v €197,00 ex. BTW. Wil jij deze zomer ook alles opnieuw gaan onderzoeken – of wil je antwoord op vraag; Wat wil ik NU echt? En HOE realiseer ik dit? Dat is dit jou programma.

5. Abundance t.w.v €197,00 ex. BTW. Leer wat er voor nodig is om overvloed op welk gebied in je leven aan te trekken. 

6. Masterclass Vertaal je boodschap naar betaalde programma’s t.w.v €197,00 ex. BTW. – Hierin leer je op een creatieve manier jouw mooie, authentieke boodschap te vertalen naar betaalde programma’s. De basis van je zielsmissie.

PLUS: extra meditaties, krachtige scripts & alles over de fundering over hoe manifesteren nu precies werkt en HOE het voor jou gaat werken. T.w.v €197,00 ex. BTW.

De totale waarde is €1779,00 ex. BTW.

Maar mooierd, jij betaalt nu slechts €147,00 ex. BTW. 
Je kunt tot en met 28 Juli gebruik maken van dit aanbod.​

Via deze link kun je je direct aanmelden, je ontvangt dan direct jouw eigen inlogcodes en je kunt meteen starten.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

De zomervakantie staat voor de deur, daar heb ik mega veel zin in, lekker naar binnen keren, genieten van ons nieuwe huis, mijn gezin, vrienden en familie.

Nogmaals, ik wens je een magische mooie zomer toe,​​​​

Xo,
Monica