Hi lieve lezer,

Stel je bent net begonnen met je biz opzetten, klanten heb je nauwelijks en je raakt gefrustreerder en gefrustreerder….je kijkt continue om je heen, wat anderen doen, je meld je voor de ene na de andere challenge aan, vergeet de helft aan informatie daadwerkelijk te implementeren…..en na 6 weken ben je voor je gevoel nog steeds op dat zelfde punt…..geen klanten….geen omzet en je bent gefrustreerd…..

Herken jij je hierin? Mooi, lees dan vooral verder, maar je bent gewaarschuwd, dit is een blog waarbij de fluwelen handschoenen uit gaan…..

REALLY?

JIJ hebt een beslissing genomen om helemaal te gaan voor je droomleven en vervolgens ben je gefrustreerd.

Af en aan voel je je klote, dip in, dip uit.

Je miept dat dingen niet opschieten en je vraagt je af waarom mensen niet op je aanbod ‘afkomen’.

Je weet niet wat je volgende stap moet gaan zijn.

Dus blijf je maar om je heen kijken…laat je je lekker afleiden.

Blijf je je aanmelden voor alles en nog wat wat voorbij komt…want ja, misschien helpt dit wel.

Blijf je je super onzeker voelen over ALLES wat je doet…geen wonder, je zoekt het steeds buiten jezelf.

Speel je verstoppertje met je coach…want ja in het begin was je nog enthousiast…en nu het lastig wordt, nu je op je verantwoordelijkheden wordt aangesproken, ga je je als een struisvogel gedragen…

Wees geen struisvogel!

Laat het niet zover komen dat je je kop in het zand steekt en doet alsof niets aan de hand is… voordat je het doorhebt, ben je geen ene moer dichter bij je mooie dromen, waar JIJZELF zo enthousiast aan was begonnen.

Fouten maken mag

Vaak blijven we dingen uitstellen, omdat we bang zijn dat er geen mensen gaan komen, bang zijn om te falen….nou dan heb ik nieuws voor je, als jij geen fouten maakt, zul je nooi succesvol zijn. ‘Fouten’ maken mag, til er niet zo zwaar aan, je leert ervan en je gaat weer doooor.

En geloof mij, fouten ga je maken, durf ze ook te maken….so what je volgt je inspiratie, het loopt niet zoals je wilt….he, you did not die…..move on….&doooor.

Nou en, dat je in je eerste webinar een deel bent vergeten te vertellen, je kunt ze die info nog altijd mailen of geef hem nog een keer, zul je zien welke groei je door hebt gemaakt.

Het leven is een proces, ondernemen is een proces, heb er gewoon ongelooflijk veel plezier in! 

Claim your awesome life that is yours by devine right!

‘Neem volledige verantwoordelijkheid op je; wanneer dingen niet lopen zoals we zouden willen dan zoeken we vaak de oorzaak van negatieve resultaten vaak bij andere mensen of omstandigheden…

Wie echter anderen de schuld geeft, geeft anderen ook de macht…’ – Uit het boek; ‘De wetten van de Winnaars’.

Step de fuck up

Geen geouwesnitzelhoer meer

Blijf je focus bewaren op JOUW doelen

Focus on your own journey

Doe het werk wat gedaan moet worden, juist wanneer het moeilijk wordt!

Zoek de antwoorden in jezelf of doorloop dit samen met je coach

Vier de momenten die moeilijk zijn, die zorgen er juist voor dat er shifts gaan plaatsvinden, dat je doorbreekt naar dat volgende niveau.

Keep pushing forward!

Jij kan dit! 

Liefs, Monica

PS: Klaar om je jouw mooiste leven en biz te creëren? Stappen zetten, die soms pittig zijn, maar je wilt gaan voor die groei, gaan voor dat mooie leven? Je wilt voor een langere periode een mentorcoach hebben die je steeds (weer) terug zet op jouw spoor? PM mij voor een inspirerend Skypegesprek en wat ik voor je kan betekenen