Kiezen voor je eerste droom, is net zoiets als ja zeggen tegen het eerste antwoord wat bij je opkomt wanneer je een toets maakte op school, het eerste antwoord is altijd het juiste antwoord.

Je eerste ingeving klopt altijd.
Je eerste droom/ ware verlangen klopt ook…..altijd.

Waarom nemen we nog zo vaak genoegen met die gedownsizde versie…..Zeg eens eerlijk, ben jij al terugkomen op je dromen en verlangens die je in December of afgelopen Januari helder had gemaakt voor jezelf? Heb je al een stap terug gezet?

Wanneer ga jij compleet eerlijk zijn, over het leven wat je eigenlijk wilt en waarvoor je eigenlijk geboren bent?

Ik zal je een geheimpje vertellen, een soort antwoord die je krijgt van die genie-in- die-magische-lamp, als je hem erbij haalt….iets wat de meeste mensen niet begrijpen en dus vast lopen in het waarmaken van hun ware dromen. 

De snelste manier om te komen waar je wilt zijn, is om in die persoon te stappen die je wilt zijn…..right?


Weet je wel, die mooierd, die een keer besloten heeft, 
dit gaat het zijn en niet anders.
Ik ben niet langer beschikbaar voor minder dan dit.
Nee, ik ga niets meer compenseren, nergens meer over onderhandelen of aanpassen.
Dit is wat ik wil hebben, worden, ontvangen, dank je wel, amen!


En vervolgens werkt ze haar mooie kontje ervan af, krijgt ze eigenlijk niet wat ze echt wilt, ontvangt ze ook niet wat ze echt wilt……zwoegend, hard werken, de eeuwige push die ze voelt, tot vermoeiends aan toe…..ze kan nog steeds niet helemaal pakken wat ze echt wilt en kiest ze voor de gedownsizde versie van haar echte droom….

een droom……maar niet haar ECHTE droom….niet waartoe ze ECHT in staat is.

En diegene kennen we allemaal, right?

Wist je, dat die gedownsizde droom je mega veel moeite, juist, kost? Al die gedachtes, al die conditioneringen, waarom iets niet zou kunnen…..

Wat ze je niet vertellen op het – Manifestatie en Doe het Innerlijk Werk College;

Dat het veel lastiger is om ALL te gaan voor die gedownsizde droom.
De 2e plek behalen kost namelijke veel meer moeite, dan voluit gaan voor die 1ste plek.
Het kost je veel meer moeite om die gedownsizde versie te leven, het kost je echt al je energie/ joy…..EN die heb je juist nodig om te manifesteren.

Doe je wat je ECHT leuk vind? 
Je ware dromen en verlangens moeten je juist in die high vibe state of being brengen. Je moet AAN gaan van je dromen.

Dat wat je diep van binnen voelt, waarschijnlijk al jaren, is ECHT, vertrouw dat maar.

Zo probeerde ik voor maanden, 10K per maand om te zetten…en dat lukte steeds maar niet…..totdat ik bedacht, f*ck hé, ik moet die lat hoger leggen, want ik wilde een VA aannemen, advertenties gaan laten draaien, een toffe ( duurdere) locatie voor mijn event afhuren………dus ik doelde naar een bedrag boven die 10K.
En dat is het dus, het verlangen was er om al die dingen te gaan doen, maar ik kon niet zien hoe ik dit kon financieren als ik hetzelfde bleef verdienen. Level up!

Datzelfde geldt trouwens voor AL het andere wat je wilt, ook 5 weken lang, die mooie privé villa op Curacao toen in 2017 😉

Vanaf het moment dat ik die beslissing nam, heeft het precies 2 maanden geduurd voordat ik dus voorgoed voorbij die 10K per maand schoot.


Kies voor je eerste droom, voor wat je werkelijk wilt en 
​neem geen genoegen met minder. 

Want dit is wat we te vaak doen; genoegen nemen met minder, de -wat-zullen-anderen-wel-niet-van-mij-denken en zodra je dát besluit neemt – nee joh, dit is ook wel ok hoor……hop daar ga je…… dan wordt het zelfs lastig om die 2e gedownsizde versie te realiseren.

Dit werkt veel makkelijker;
Ga gewoon direct naar de top, ga niet langs start en laat die 200 euro ook maar liggen, als je kunt gaan voor die minimaal 10K per maand.
Het is makkelijker om te vragen voor wat je echt wilt, MAAK HET NIET MEER ONDERHANDELBAAR
De dingen gaan dan vele male sneller.

‘Feit is dat we allemaal kunnen krijgen wat we aan de binnenkant van onze ziel voelen en zien.’

Waneer je JA zegt tegen je Ziel, zegt het leven ook JA tegen jou!

En dat ‘HOE” ding………het leven support je op alle fronten, wanneer jij ja zegt tegen je echte verlangens en dromen. Wat die dan ook zijn.

Wanneer je ja zegt, beslist, committeert aan je ware verlangens, dan zet je een enorme krachtige energie in werking, magic gorgeous, de energie van het hele Universum ondersteunt je. Er komt door wat je volgende stap is, in ieder moment, het leven gaat echt achter je staan en ondersteunt je die gehele weg.

Drop die angst dat het niet mogelijk is, daarmee doe je jezelf te kort, KIES voor jouw eerste droom, voor wat je echt wilt…..waarom zou het leven en alles wat beschikbaar is voor jou, waar onze zielige kleine geest, niet eens bij kan, willen dat je een gedownsizde versie van jezelf bent? THAT’S LOCO GORGEOUS!

Neem de snelste weg, ga niet langs start en sla die 200 euro ook over, zet die lat wat hoger en stap in die persoon die je werkelijk bent.

Go mooierd!

Xo,
Monica 


Klaar met downsizen? Klaar om Bigger & Bolder te gaan?
Vanaf maandag 10 Februari ben ik 3 dagen lang jouw coach.

3 dagen lang deel ik mijn kennis, energie en inspiratie met je. 
Onderwerpen als je ideale klant, je ‘marketing’, geldmindset, je acties, komen rijkelijk aan bod ÉN ik deel een ton aan praktische tips die je direct kunt toepassen, zodat je ook resultaat ervaart.

Deze training is anders dan anders, wat deze training en mij anders maakt is dat ik het energetische en praktische in business combineer.

Ik denk/voel en kijk 3 dagen lang met je mee, dit zijn 3 zeer interactieve dagen, het vraagt wat van je, maar dan heb je ook wat, een ander, fijner, beter resultaat.

Besluit je HIER en NU dat je alleen nog maar je ware verlangens volgt?

Yess?? Love it!

HIER lees je er alles over en kun je je aanmelden. 

Ik kijk er enorm naar uit, 
Xo,
Monica