Schermafbeelding 2016-06-16 om 10.25.47Daar zit je dan, helemaal klaar voor je webinar, Je vet goed voorbereid, mooie presentatie gemaakt, op het moment zelf ging het goed, je zat echt in je zone, je bent op je best, je geeft alles wat je in je hebt, alles wat jij weet, alles wie jij bent en waar je voor staat, je doet daarna een killer offer en dan blijft het stil….doodstil…geen enkele aanmelding…

Dan zakt de moed je in de schoenen en je gaat twijfelen aan alles…shit, wat heb ik verkeerd gedaan, het was een vet waardevol webinar, het was een aanbod waar ik zelf big time voor gevallen zou zijn, goed opgebouwd verhaal, wat het ze oplevert is duidelijk, mooie bonussen erbij……HOE DAN?

In dikke tranen tik je een appje naar je coach, vol met verdriet leg je uit wat er is gebeurd, je gooit de handdoek in de ring, je bent er klaar mee…..je hebt geen idee wat je op dit moment nog moet proberen om je biz van de grond te krijgen….

Waarvan akte zoals boven beschreven, dit was MIJN eigen verhaal ruim 1,5 jaar geleden…..

Dus wat nou, als je een keer een webinar geeft en niemand sluit zich bij je aan? Dus wat nu, als het een keer ‘niet’ lukt?

Dan is er nog niets aan de hand, je bent nog steeds supergoed in wat je doet, misschien wel tegoed dat mensen zich niet verbonden voelen, ze kunnen geen aansluiting bij je vinden? Misschien moet je je prijs wel verhogen? Misschien minder hechten aan de uitkomst? Want daar heb je totaal geen invloed op….de mensen die bij je moeten zijn die komen. ECH WEL!

Wat je niet moet doen, is bij de pakken neer gaan zitten, get over yourself!

Weet je, ik had mij teveel laten afleiden door het ‘succes’ van anderen, direct tig aanmelding voor je nieuwe programma en zo werkt het de eerste keren gewoon niet…bij de eerste keren, zullen de aanmeldingen wellicht niet zijn zoals je had verwacht en dat is niet erg, je hebt het gedaan, met veel plezier en liefde en je gaat door…….oh en in de week dat mijn aanbod nog geldig was, kreeg ik 3 aanmeldingen….het was een aanbod voor een coachingtraject van 3 maanden voor €397,00 😉

Get over yourself

I needed to get over myself….weet je; ‘Ik moest gewoon niet zo zeiken’….pffff dan gaat het een keer niet zoals je verwacht?! Dus ik stapte daar overheen en ging gewoon doooor….. Alsof Ghandi direct miljoenen aanhangers had…really? 

Ik ging door met wat ik leuk vond om te doen, wat de inspiratie mij ingaf, dus doorgaan met webinars geven, bloggen over interessante shizzle, freebies creëren, aanbiedingen doen voor mijn superwaardevolle 1 op 1 coaching en het dan DOEN!

En zo bouw je je bedrijf op, blijven bouwen, brick by brick…stapelen en dooor.

Dus de volgende keer als jij iets probeert, je freebie lanceert, een webinar doet en je behaalt niet de resultaten die je zo graag wilt? Get over yourself! En zet gewoon doooor!  

Jij bent hier met een reden, je hebt een missie te leven, schouders er onder en doooor….

Doe je ding & geniet ervan en maak het verschil!

Liefde, Monica