We waren met het gezin, afgelopen donderdag, een ochtendje naar het strand en iedere keer als ik daar ben geweest, ​ben ik weer een ervaring rijker….

Het is op een plek waar de Curaçaoënaars komen sporten, wandelen en daarna een duik in de zee nemen…….alleen al op deze manier sporten…men. Ik wordt er blij van​….er is ook een klein restaurantje waar iedere ochtend soep of een stapel pannenkoeken word geserveerd, te leuk.

Deze donderdag kwam er een man uit het water lopen met een harpoen en hij had een ronde smalle ‘watertas’ bij zich, vraagt aan de man achter de bar of hij een pan heeft, krijgt die vervolgens en kiept de tas leeg en daar belanden 4 Lion Fish in de pan….en de vraag;’ Willen jullie ze hebben?’

( dit is een heel gevaarlijke, uiterst giftige vis, die bijna geen natuurlijk vijanden heeft  – behalve wij – en veel schade aan het koraal brengt)

En de fuckers …ja ja zijn eetbaar….say what……ja echt.

De duiker vertelde in volle glorie zijn verhaal en dat ie 2 weken daarvoor nog gestoken was en zijn hand super opgezet was van die gifpijl…….ok. Hihi maar het duiken en het jagen op deze vis is gewoon ontspanning voor hem en doooor.

Ik denk tussen het afleveren van de vis, het fileren van de vis, als in ontdoen van vinnen en gifklieren en dat ze hem ging bereiden, zat werkelijk nog geen uur……..en ik kan je zeggen……..een kibbeling is er niets bij. Superlekker vlees!

Wat een ervaring!!! ​​​

En it made me wonder…..want wat kost je droomleven nu werkelijk?

Over deze vraag ben ik zelf ook weer gaan journalen, want zoals je weet was het wonen in een land waar de zon vaker schijnt altijd al een droom, die leef ik nu en nu zijn er weer volgende verlangens….dus ik stelde mijzelf een paar vragen en die deel ik graag met jou;

Hoe wil ik dat mijn leven er uit ziet?
Wat wil ik doen met mijn business?
Wat wil ik van dag tot dag doen?​​
Wie moet ik zijn, om een eigen stuk grond te bezitten, waar wij ons droomhuis laten bouwen?
Wat is daarvoor nodig?​
Wat is er nog meer mogelijk?​
hmmmm ja, wat wil ik nog meer ervaren?

Hmmm, ja….​wat wil je ervaren?

Ik denk dat dit de meeste belangrijkste vraag is, want hier start alles….wat wil je ervaren?

Weet je mooierd, aan het eind van de dag, gaat het om hoe je je voelt en wat je ervaren hebt, dat dat een bijdrage is voor jou en iedereen om je heen.

en ik hoor je denken; ‘Ja leuk Mo, maar daar heb ik geld voor nodig’

Eens, voor heel veel dromen en ervaringen heb je geld voor nodig, maar dat ligt er maar net aan, WAT je wilt (ervaren). ​

Kijk, als je iedere nieuwe Louis Vuitton tas die uit​komt wilt kopen, zul je dat moeten incalculeren in wat je wilt verdienen met je business.​​

Wil je iedere jaar een prachtige reis maken, dito.
​Enzovoorts enzovoorts….je snap mij 😉
​​
Veel ondernemers lopen zo bizar vast op het geld stuk en het is niet ingewikkeld, de enige vraag die er altijd toedeed is deze; 

WAT WIL JIJ?

Niet wat je mede collega coach aan dromen heeft, niet wat de industrie zegt wat de maatstaaf is voor succes…….F* all that!

​​WAT WIL JIJ?

Weet je, voor mij geen Louis Vuitton tas, geef mij maar de ervaring van een quad huren om met mijn gezin door de bush een te gekke rit te maken of met mijn gezin parachutespringen op een maandagochtend tijdens een geweldige roadtrip vakantie, met mama erbij en een heerlijk verblijf in een vakantie villa in de Ardennen…..voel je wat ik bedoel?

​Waar het op neerkomt is dit;

Is je wens ingegeven door je ego, dan zul je tegen obstakels opbotsen, maar komt hij uit het diepste van je ziel, dan is dat een heel ander verhaal.

>> Waar mag jij je doel veranderen van ego, naar liefde?

​Egodoelen zijn boring AS FUCK en verliezen zo snel hun waarde….. maar doelen vanuit zelfliefde zijn krachtig en authentiek.

Zelfliefde is hét startpunt van overvloed.

Wanneer je handelt vanuit liefde, maakt het niet eens meer uit wat een droom kost, want alles zal makkelijk op je pad komen.

Dus in plaats van de vraag te stellen: ‘Wat kost je droom?’, vraag ik jou mooie %FIRSTNAME%; ‘Wat wil jij?’ en onwijs gaaf en inspirerend als je dat hier met mij wilt delen.

En als je weet wat je wilt, maak dan spelregels voor jezelf en houd je aan de afspraken met jezelf. Deze energetisch afspraken, maken je leven makkelijker, want onderhandelen met jezelf is jezelf echt te kort doen en dat wil je niet, want je weet ook dat je voor meer geboren bent.
Go mooierd,​​​

Ik wens je een heerlijke zondag verder toe,

ILY,
Monica ​​​​​


Ps;

Klaar om ook je verlangens te leven?

​Wellicht is mijn 1 op 1 coaching precies wat jij nodig hebt.

Dit is niet for the faint of heart, we gaan diep, we transformeren oude patronen, overtuigingen en shit terug naar (zelf) liefde en zorgen ervoor dat jou business voor jou zorgt, voor het leven van je dromen.​

Deze spontane testimonial mocht ik ontvangen van Steffie, die overigens nu in haar geliefde Peru woont. She’s living the dream! Can I get an Amen?

​”Voor krachtige licht-verschuivingen in je business moet je bij Monica zijn. Een frisse en dynamische energie die ze in al haar diensten brengt, en die je zullen inspireren en ondersteunen op jouw uniek pad. Ik leerde Monica kennen via haar journaling-aanbod en heb er nog geen tel spijt van gehad. Simpele oefeningen brengen groot succes. Laat je verleiden door de charme van deze roodharige tovenares en vooral: enjoy the ride!”

En deze is van Fleur, zij heeft de beste en leukste visagiepraktijk van Rotterdam:

‘Door de samenwerking met Monica ben ik mij bewust geworden van het feit dat ik mezelf, op een bepaalde manier klein hou, ik mocht mijn Koninginnen Kroon weer opzetten om door te kunnen groeien, naar meer omzet, fun, zonder hard werken, maar juist vanuit liefde en flow.

Zij heeft mij laten zien, dat ik goed bezig ben, op een manier die bij mij past, dat ik het niet buiten mijzelf hoef te zoeken. Ik raad het een ieder aan om met Monica samen te werken, zij stemt echt op jou af, dwingt niets af en voelt heel goed aan wat je nodig hebt om verder te komen. Ze geeft ruimte, vertrouwen, inzichten en daarmee vanzelf de groei waar je naar verlangt’ – onwijs bedankt voor alles’


Reageer op deze mail en dan plannen we een Zoomdate in, ik kijk er naar uit om je te spreken!