Laatst kreeg ik een mailtje in mijn inbox met als onderwerp: een eerlijke hulpvraag

Het was van een prachtige onderneemster die mij meenam in haar verhaal. Ze had een beslissing genomen, zij wilde door mij gecoacht worden……en halverwege haar verhaal kwam het hoge woord eruit…ze kon mij alleen niet betalen. Het was op dit moment niet haar realiteit om te kunnen investeren in een 1:1 coachingstraject….ze had gewoon een kans nodig.


Ik kan het echt waarderen als mensen uitspreken waar ze mee zitten, de erkenning die je jezelf geeft hierin, alleen dat al, geeft mogelijkheden.

We zijn soms zo’n slaaf van onze gedachten….en soms nog beter in het onszelf vastzetten in de gedachten. Oordelen en concluderend gaan we door het leven & precies dat had deze mooie dame ook gedaan. Zichzelf vastgezet. 

Maar wat als je nu iedere dag, iedere minuut, ieder uur kiest om die persoon te zijn, vers van de Goddelijke pers af, oordeel loos en gedachteloos, intunen en weer dooor?​​


Ik vroeg haar: ‘Waarom heb je jezelf vast gezet in de conclusie dat het er Nu niet is? Door dit zo te benoemen en te geloven, dan is het er ook niet. Wat is er mogelijk?’


Plus, ik vind het niet eerlijk tegenover mijzelf en mijn betalende klanten als ik jou gratis zou helpen. Mijn klanten en ik, doen ook gewoon wat ervoor nodig is om geld te verdienen of wat dan nodig is in iedere situatie. We regelen het. Punt.

Je weet het, maar waarom doe je het werk dan niet? Walk your talk lady, zet je niet lullen met poetsen knop aan en ga je mensen eens dienen. 

Kortom, als je geld wilt verdienen, zul je je klanten moeten dienen. Ofwel zoals Kat dat altijd zo leuk zegt; ‘Shut up & Serve’.

Weet je, er is een Universele wet hiervoor… iemand die waardevol is, iemand die zijn mensen dient, zal altijd goed gecompenseerd worden hiervoor.

Wat kun je doen om geld te verdienen?​​

Ok, hoe kun je vandaag nog geld verdienen? 

Begin bij het begin:
Je werk verkopen is een state of mind, is energie’

Het kan ongelooflijk spannend zijn om mensen je diensten en producten aan te bieden, om daadwerkelijke je prachtige werk te verkopen. 

Alles is energie en om niet in de kramp te schieten als je e-maillijst/ of op FB of in real life, een aanbod doet, heb ik hier een aantal 3 tips voor je, zodat je voortaan in een fijne flow je verkopen kunt doen. 

#1. Wat zou je verkopen als je je weet dat je ALLES kunt verkopen wat je maar wilt? Schrijf alles op wat je hebt om te verkopen, of wat je in gedachte hebt om te verkopen.
#2. Schrijf op wie jij bent en waar jij voor staat in je business.
#3. Schrijf 10 energetische logische zinnen voor jouw verkoopproces; Hoe is de energie als je verkoopt & welke keus maak jij ten opzichte van hoe jij je wilt voelen als je dit doet.

Maak van al deze antwoorden een script, die je doorneemt, iedere keer als je een verkoop wilt doen. 

Wat kun je nu praktisch doen om te verkopen?

– Je kunt een livestream houden en een aanbod doen
– Je kunt een aanbieding doen voor een 1:1 sessie of een traject
– Je kunt een sale houden, meerdere programma’s bundelen. An offer, they can not refuse’ ( maar superwaardevol)
– Je kunt iets verkopen, boeken die je uitgelezen hebt, je kleding, een auto die nu 12.000 euro waard is, verkoop die en koop dan een auto van 8.000 euro in de plaats, kun je met dat geld wat je overhoudt een investering doen.
– Je kunt kunst verkopen

– Je kunt om de dag een week lang een waardevolle livestream houden met een call te action, een offer they can not refuse
– Je kunt taarten en cupcakes extra erbij gaan verkopen

Geld komt altijd, als jij je afstemming volgt.


Poehee…..dat is eruit, nooit gedacht dat ik het onderwerp over geld verdienen zo inspirerend vond, maar ik vond het hartstikke leuk om dit te delen met je. 


Wil je mij hieronder laten weten wat je uit dit blog heb gehaald?

Maak er een mooie maandag van,

Liefs,
Monica