Hi lieve lezer,

Je dromen realiseren gaat niet om wat je zo nu en dan doet, maar het gaat om de acties die je elke dag neemt.

Als jij een duidelijk visie hebt met wat je in je leven wilt, zul je over moeten gaan op actie, dan zul je elke dag ermee bezig moeten zijn.

Jouw visie moet zo duidelijk zijn, uitgetekend zijn in full colour ergens op je slaapkamer deur opgehangen zijn, zodat je er elke dag aan herinnerd wordt, zodat je elke dag een actie doet richting die visie en je stopt er niet mee totdat het realiteit is geworden.

Neem volledige verantwoording voor het realiseren van deze droom. Beslis dat dat is wat gaat gebeuren. Het hoe laten we over aan God, het Universum, de Goddelijke bron, maar je stopt er pas mee als je het daadwerkelijk LEEFT!

Grootste uitdaging

Die zijn we zelf, men we zijn meesterlijke saboteurs als het aankomt om onze dromen te realiseren, we vinden altijd wel een excuus om iets niet te doen en daar gaat het fout…..maar daar ligt ook gelijk het antwoord, we KUNNEN wel onze dromen realiseren en niet meer de saboteur uithangen. 😉

Wat vertel jij jezelf dagelijks?

Dit speelt een grote rol in het realiseren van je dromen. Wat je jezelf verteld is slechts de helft wat nodig is om te komen waar je wilt zijn. 

Zonder commitment kan er geen transformatie plaatsvinden

En die transformatie die nodig is om te komen waar we willen zijn, maar dat is iets wat we vaak uitstellen, de eerste stap om het te gaan doen. Want het is gewoon weg scary shit en ja we komen op deze weg eenmaal nare dingen tegen, uit ons verleden, weerstanden en blokkades en noem maar op. Laten we beginnen met de juiste overtuigingen….

Oefening

Schrijf 5 dingen op die jou weerhouden om je droomleven te creëren

Bijvoorbeeld;

  • Ik denk dat ik nog meer moet doen
  • Ik denk dat ik nog een studie moet doen
  • Ik denk dat ik nog niet genoeg in huis heb
  • Ik denk dat ik nog groter, bekender moet zijn om een bepaald bedrag moet kunnen verdienen

Nadat je dit hebt gedaan, schrijf dan 5 nieuwe overtuigingen op;

Bijvoorbeeld;

  • Ik ben goed genoeg en creëer waardevolle shizzle
  • Ik ontwikkel mij graag als mens en ondernemer 
  • Ik ben klaar om te gaan dienen en mensen te helpen
  • Alle optie’s voor mij om te groeien liggen open
  • Niets is onmogelijk

Key is dat jij dit elke dag aan jezelf verteld, ELKE DAG!

En elke dag ga jij er steeds meer in geloven en elke dag ga jij dit steeds meer ervaren en voelen en geef je de juiste signalen af aan het Universum, die pikt dit op en gaat er ook mee aan de slag.

Sta elke dag open voor de inspiratie die je mag ontvangen 

Sta elke dag open om prachtige mooie dingen te kunnen ontvangen

2e wat je ‘moet’ doen

Is elke dag in je schrift schrijven, elke dag schrijf je op wat je wilt laten plaatsvinden in je leven, elke dag schrijf je op wat er zo geweldig is in je leven, stel je vragen wat er nog meer mag plaatsvinden, ELKE F-ing DAG!

Elke dag visualiseer je, mediteer je, wandel je en het enige waar je aan denkt is aan die visie en je missie die je te volbrengen hebt.

Ik denk dat dit niet de eerste keer is geweest dat je dit hoort, maar hoe vaak heb je dit daadwerkelijk al toegepast? Het gaat om het DOEN, daardoor kan die  verandering plaatsvinden.

Mensen die echt succes hebben in hun leven, doen niet alleen de standaard dingen, die doen die standaard dingen die nodig zijn, maar zij doen ook die dingen die niemand anders doet, om te krijgen wat bijna niemand anders heeft.

Ik help je graag met meer Doen&Doooor, neem gerust contact op voor een gratis sparringssessie! Ik til je met liefde naar dat volgende niveau!

Liefs, Monica