Ik hoop dat je een heerlijke zomer hebt gehad! 
Zelf was ik even helemaal off the grid, AND I LOVED IT en daar was mijn ziel echt aan toe ( en mijn lijf blijkbaar ook ?).

Weet je, je weet meer dan je denkt. En je ziel is altijd met je in gesprek. We vergeten gewoon te luisteren.

We over – analyseren ALLES. We nemen vage feedback van buiten onszelf kwakkeloos aan en we proppen ons innerlijk weten heel diep weg als het aan komt op onze waarheid, onze essentie en onze verlangens.

En waar het altijd op neerkomt is dit: We hebben het altijd geweten. Jij hebt het altijd al geweten.

De dingen die we aanvoelen, de dingen waar we naar verlangen, de dingen die we graag willen….die dingen die we aanvoelen ( leuk of niet leuk ) en ja zelfs als we niet eens wisten hoe of waarom we het wisten.

We hebben het altijd geweten. En we hebben ook altijd gelijk.

Wat ik altijd al voelde, al wist, besloot in en rond mijn business, mijn relaties, mijn leven, is altijd uitgekomen.

Het geheim: Ik moest mijzelf op zo’n diep niveau liefhebben, van mijzelf houden en volledig IN mijzelf geloven, dwars door de stormen heen.

En deze zomer, deze stilte/ diepe healing retraite heeft weer voor mij laten zien, dat ik altijd, maar dan ook altijd kan vertrouwen op mijn innerlijk weten. 

En voor jou mooierd, is het net zo. Het is tijd dat jij gaat luisteren naar jezelf. Het is tijd dat jij jezelf volledig gaat vertrouwen. Het is tijd, dat jouw waarheid jouw gaat begeleiden. Dat je jezelf toestaat OM daar naar te luisteren.

En alleen maar die feedback ontvangt en tot je neemt, die komt van mensen die jou snappen, die van jou houden, die geloven en vertrouwen in jouw verlangens en die je boven alles, je terugbrengen naar jouw ziel.

Het is tijd, om NIET meer de druk, de negatieve gepraat/ energie, de mening van anderen, de zijns staat van zuigtabletjes toe te laten in ons leven.

Het is tijd, om aan te trekken, creëren vanuit onze ziel en ons meest geweldige mooie leven verder op te bouwen, vanuit flow, vanuit gemak, integriteit en vooral vanuit LIEFDE.

Yep, next level baby

Het is tijd, om (nog meer) te verdienen vanuit onze essentie, te teachen vanuit onze waarheid en het allemaal te cultiveren vanuit onze kern.

Of je nu heel veel geld, liefde, gelijkwaardige relaties, super toffe business, een nieuwe auto wilt ( ik mocht die van mij ook ophalen afgelopen zomer ???) het is tijd om hierin naar voren te stappen – want dat is wie we zijn. En wie we besloten hebben om te ZIJN.

Het is tijd, om het helemaal op jouw manier te gaan doen. 
Het is tijd, dat je het nu wel makkelijk voor je laat zijn.
Het is tijd, dat je voorbij al het geouwesnitzelhoer gaat

Het gaat alleen nog maar om 1 ding: Wat brengt jouw ziel tot leven? 

Deze vraag stel ik mijzelf meer dan regelmatig en om die zielswijsheid te voelen, ‘moet’ ik bewegen, als ik mijn lijf voel, ben ik nog meer connected met deze wijsheid. Oh boy, het was een bijzondere zomer, bomvol inzichten, healing en die deel ik graag nog met je, maar voor vandaag is het dit;

Jij hebt de begeleiding, de verlangens, je zielswijsheid en jouw unieke staat van ZIJN meegekregen, alles wat nodig is om jouw mooiste leven te creëren.

Het antwoord om alles te ontvangen waar je naar verlangt, is niet om steeds in gevecht te zijn met jezelf, steeds te oordelen over jezelf, jezelf schuldig voelen, of in oorlog met jezelf te zijn. #beentheredonethat

Het antwoord is en zal ook altijd ZIJN; van jezelf houden, to the motherfucking max!

en vanaf die plek, kiezen wat je wilt, wie je wilt zijn, wat je wilt creëren, wat je wilt hebben en dan aligned actie nemen.

Het is tijd, om het allemaal op een next level te ownen.

Own wie je bent, wat je wilt, waar je voor gemaakt bent en waar je naar verlangt in dit leven.

Jouw gaves, unieke kwaliteiten, eigenschappen en ook alle weirdo shizzle die jouw maken tot wie je bent. 


Wat brengt jouw ziel tot leven? 
​Wil je dat hieronder met mij delen?

ILY,
Monica


PS: 

Nieuwe maand, nieuwe energie, nieuwe kansen. 

Klaar om ALL IN te gaan voor een leven en business waar je hart van in de fik staat? Wellicht is mijn 1 op 1 begeleiding precies wat jij nu nodig hebt!  Boek HIER je 20 minuten GRATIS call in. ( dit kan alleen vandaag )

Dan kijken we waar je nu staat en wat je nodig hebt om je businessdromen waar te maken. Ik help je meer dan graag.

Make it a September to Remember. ?