Je bent gewaarschuwd…..dit artikel bevat een hoog gehalte niet lullen, maar poetsen!

Wanneer ga jij ja zeggen tegen jezelf? Ja, jij ja?! Waneer neem jij het besluit dat het niet langer zo kan? Waneer ga jij eindelijk doorkrijgen dat jij de sleutel tot succes, zelf in je hand hebt? 

‘Lekker in de lotushouding’

Ja dit vind ik zo’n mooie! Prachtig en moet je zeker op dagelijkse basis ervaren en toepassen. Ik zal de laatste zijn die zegt dat je niet dankbaar moet zijn voor wat er wel is moet intunen met je zijn. Maar waar mijn nekharen van overeind van gaan staan is; heel hard roepen dat je een mooie droom hebt, of het zat bent om het zat te zijn, iets dat je heeeeel erg graag wilt, maar er vervolgens geen actieplan op los laat. Bijzonder….hoe graag wil je het dan? Is de pijn (nog) niet groot genoeg?

Wanneer ga jij dan wel ja tegen jezelf zeggen?

Als je zeker weet dat iets niet kan falen? Als je een 100.000 euro op je rekening hebt? Want ja, das lekker makkelijk. Nog zo’n ding, dat ‘gelddingetje’. Weet je wel hoe makkelijk het is als het geld er altijd zou zijn? Men daar gaat je creativiteitszin….dag dag de deur uit. Dit geldt voor alles wat je wilt bereiken.

Trouwens daar ben ik ook schuldig aan…

Ik roep ook soms weleens shit…ik kan die investering nu niet doen en daar baal ik dan echt ff flink van. Maar ik schud het af en ga een plan bedenken om het WEL te realiseren, want ik ben het ook waard!

Wanneer ga jij inzien dat jij het waard bent?

Ben jij niet de meest belangrijke persoon in jouw leven? Is het niet je recht om een gelukkig en voldaan leven te leven?

Breng die ja stroom weer op gang…hoe dan?

Door je nee stroom te gaan herkennen , zodat je die volledig kunt gaan negeren. 😉

Met de gedachte en het gevoel dat je iets heel graag wilt, maar er popt gelijk een stemmetje op in je hoofd, dat meteen de weerstand in gaat, nee dat lukt toch niet. Blokkeer je meteen alles. Je nee stroom stroomt weer volledig.

Oefening

Ga opschrijven welke mooie dromen jij hebt en wees bewust of er steeds een stemmetje oppopt, zo ja, geef niets, maar schrijf op wat dat stemmetje dan zegt. Dat is een overtuiging en daar gaan we korte metten mee maken.

Wat je vervolgens gaat doen is bij elke negatieve gedachte/ stemmetje ga je nu precies het tegenovergestelde zeggen/opschrijven. Dus; ‘nee, dat lukt mij toch nooit’ wordt; ‘Ja, dit gaat mij lukken’.

Doe dit met elke gedachte die in je opkomt, totdat je alleen maar hele positieve zinnen hebt staan. Deze positieve zinnen ga je dagelijks gebruiken en als affirmaties keihard uitspreken. Succes!

Voel jij aan alles dat je het waard bent en klaar om stappen te zetten? Laten we er samen eens naar kijken, ik nodig je van harte uit voor een gesprek!