ophray

Alles wat je ziet op het eerste zicht is natuurlijk de buitenkant. Mijn droombaan gecreëerd, superleuke klanten, leuk gezinsleven en een wereldvent! Klinkt als te perfect hè?  Je hebt gelijk, want de buitenkant toont niet mijn innerlijke gevechten, mijn innerlijke littekens.

 

 

 

Alles wat je ziet op het eerste zicht is natuurlijk de buitenkant. Mijn droombaan gecreëerd, superleuke klanten, leuk gezinsleven en een wereldvent! Klinkt als te perfect hè? Je hebt gelijk, want de buitenkant toont niet mijn innerlijke gevechten, mijn innerlijke littekens.

En als jij op de stand van de maan gaat wachten, of wacht op het ‘perfecte’ moment, dan kom je bedrogen uit….want dat moment bestaat niet.

Wacht jij op de maanstand om succes te ervaren?

Het moment om te starten is nu en het zal nooit perfect zijn. Ik ben blij dat ik ruim een jaar geleden de beslissing heb genomen om te beginnen…..want ik ben megastappen verwijderd van waar ik ooit was!

Alles wat je op het internet ziet, is de buitenkant. Ik heb dingen gecreëerd die mislukt zijn. Ik heb jaloezie gevoeld en me vergeleken met anderen. Ik heb af en toe gedacht dat ik er niks van bakte. Omdat ik dacht dat ik niet perfect ben.

Maar wat mij anders maakt, is dat ik nooit stop om mijn droom waar te maken, om naar mijn visie toe te werken. Ik geef nooit op. Het is zelfs geen optie.

Onderneem actie

Actie ondernemen is de enige manier om jouw persoonlijk succes en dus jouw droomleven te realiseren!

Maak een mooiere wereld met jouw passie.

3 effectieve tips om te starten

#TIP 1.

Ga op tijd naar bed en sta een uur eerder ‘s ochtends. Zo heb je 7 uur extra in de week om te besteden aan wat jij interessant vind.

#TIP 2.

Maak gebruik van een Groei & Bloei-boekje. Hierin schrijf je al je inzichten, je lessen en most of all, jouw dromen! Schrijf gedachtes en emoties op; zo blijven die niet in je hoofd spoken, maar komt er rust en krijg je inzicht in jezelf.

#TIP 3.

My all time favorite! Maak een Moodboard, droombord, visionbord. Visualiseer je droom elke dag! Zie jezelf in de situatie waarin je wilt zijn. Besteed hier elke dag een minuut of 10 aan.

Ben jij helemaal klaar met middelmatigheid en voel jij aan alles dat je voor meer geboren bent? Ben jij een dame met LEF?

Dan heb ik iets gaaf voor je, een gratis videotraining; ‘Stap in het leven van je dromen’!

Die obstakels die je op je pad tegenkomt, daar stappen we met een kick-ass strategie overheen!

Jij kan het! Ik geloof in je, sterker dan je zelf doet. En samen zijn we onstopbaar.

Liefs, Monica