The Big Leap

In het boek van Gay Hendriks, the Big Leap, beschrijft hij zogenaamde upper limits problems. Dat zijn ‘problemen’, die ons tegen houden om daadwerkelijk in onze Zone off Genius te leven. 

 

 

Big leap, ofwel hele grote sprong……van de ene ruimte (realiteit) waar je nu in zit, maak  je een mega sprong naar de ruimte waarin je WILT (nieuwe realiteit) zijn…..

That’s taking a BIG LEAP…

De meest voorkomende upper limit problems zijn;  zorgen maken, angst, verwijten maken en kritiek hebben, ouwesnitzelhoeren, kibbelen, bepaalde gevoelens onderdrukken, afspraken niet na komen en niet je waarheid spreken.

En ik hoor regelmatig ….ik ben nog niet goed genoeg, ik moet eerst nog een opleiding doen hoor, ik heb geen geld, ik heb geen tijd, waarom wil dit of dat nog niet lukken, het schiet echt niet op zo, het duurt te lang, ik heb geen zin, ik doe nu even rustig…..

Die krachtige vrouwen, die (financieel) onafhankelijk willen zijn, die kennen dit, die weten dat dit erbij hoort….zij kijken die upper limit problems recht aan en breken hierdoorheen….keer op keer WEER!

Zij overtuigen zichzelf er iedere keer weer van dat ZIJ het wel kunnen realiseren. Dat zij wel Top Notch zijn in hun vak. Iedere x weer vinden de kracht en het vertrouwen in zichzelf……

Ze zijn ook nog geen eens bang om te zeggen wat ze denken en waarvoor ze staan…. ze zijn niet bang te investeren in zichzelf, want het is net als elke committent, je zet je voor 200% in…..ja je dromen realiseren vraagt ALLES van je wat je in je hebt!

Ik wil alles er uit halen wat er in zit, ik wil geen gemiddelmoot meer 

Ik ben geboren voor een groots leven & jij trouwens ook!

Maar het vraagt om commitment van het hoogste niveau, om iedere dag actie te ondernemen om je dromen te realiseren, want die realiseer je niet door rustig aan te doen…of af en toe een uurtje werken…

Commitment om iedere dag buiten je comfortzone te treden, iedere dag schrijf je je hoogste visie op voor jezelf en iedere dag doorbreek je blokkades…

En als je dit DOET dag in dag uit, kijk dan eens waar je over een jaar staat….

EN DIT is precies wat ik besloot om te gaan DOEN ruim 1,5 jaar geleden….

En DAT is precies wat ik 1,5 jaar geleden BEN gaan doen….

Ruimte creëren voor het leven dat ik heel graag wil leven – dus geen parttime job meer voor mij, maar ALLES geven aan mijn droom en mijn bedrijf om financieel onafhankelijk te worden

Ruimte creëren voor de persoon die ik wilde zijn – mijn uniquness omarmen, gezonde lifestyl, want ja ik heb een missie uit te voeren….

Ruimte claimen die nodig is om AAN mijn bedrijf te werken. – sorry manlief, zorg jij die en die dag voor de kinderen? Dan groeit mijn bedrijf.

Ruimte creëren waarin ik geen BS meer tolereer – dus alleen nog maar gelijkgestemden in mijn omgeving, met dezelfde mindset & doelen

Ruimte creëren waarin ik nog meer mijzelf kon zijn – dus totale zelfacceptatie en zelfliefde

Ruimte creëren om mij onder te dompelen in een purpose full joy leven

Ruimte creëren zodat ik kon investeren – dus het werk doen, het vertrouwen hebben en alles uit de investering halen en meer

Ruimte creëren om dat gemiddelmoot voorbij te gaan – van 1500 euro naar ruim 3900 per maand

Ruimte creëren om simpelweg dat mooie leven te leiden waarvoor ik bestemd ben – dus elke dag doen wat ik zelf onder mijn mooiste leven versta….

Voel jij wat ik hier schrijf?

Beleef deze zomer het turningpoint voor jou & je bedrijf!

Hoe zou je het vinden als deze zomer, je bedrijf, de impact, de voldoening en het resultaat by far meer wordt dan dat je tot nu toe voor elkaar hebt gekregen? En misschien wel mega boven je verwachtingen of resultaten waarvan je ooit had kunnen dromen uitstijgt?

Ik start deze zomer met een elite clubje, persoonlijke business coaching. De vraag naar persoonlijke coaching neemt toe en eerlijk zo’n 1 op 1 dat is wel waar de magie plaatsvind en waar je echt, mega stappen gaat zetten….en resultaten beyond believe gaat realiseren.

Ik wil met je werken deze zomer, zodat je in de zomer van 2017 kunt terugkijken en kunt zeggen ja dat was geweldige ommekeer voor mij en mijn bedrijf.

Enne in de zomer van 2017 zit jij natuurlijk 6 weken op je vakantieadres, omdat je online business loopt, alles is sexy as hell op elkaar aangesloten en ook in de ‘stille maanden’ verdien jij gewoon geld met je bedrijf. En die vakantie die heb JIJ zelf betaald 😉

Ik heb slechts beperkt plek en de reacties zijn nu al supertof.

Ik ga jou alle ins en outs vertellen in een special webinar volgende week donderdag om 23 juni om 20:30 uur. Of mail mij voor een compleet overzicht & wat je investering gaat zijn.

Het webinar wordt opgenomen, dus als je niet life erbij kunt zijn, register je dan via deze link, dan krijg je sowieso de replay toegestuurd.

Dit programma is voor ondernemers die de support, de know how en het superpraktishce willen en ook de support van een community van mensen die ongeveer hetzelfde pad bewandelen en dieper willen gaan met hun business.

Die diepte, die groei ziet er zo uit: & daar stopt het natuurlijk niet bij 😉

  • Superstrak aanbod van jouw diensten en producten
  • Een masterplan voor jouw marketing
  • Listbuilding 1 on 1 / waardevolle weggever = DONE
  • Moeiteloos en met plezier werken
  • De stap maken naar financiële onafhankelijkheid
  • Steeds meer trouwe volgers & superleuke klanten

Volg het webinar in 5 stappen naar een bloeiende (online) bedrijf & geef marketingvleugels aan je biz…. op donderdag 23 juni. Klik HIER om je aan te melden
Maak van deze zomer jouw turningpoint in je business & ga niet alleen voor ongekende mogelijkheden, je gaat ze waarmaken!