Laten we het eens hebben over JA zeggen tegen je ziel.
Wat ik zeker weet is dit; op het moment dat je Ja zegt tegen welk verlangen dan ook, dat zegt het leven ook JA tegen jou.

Reminder: ‘What I’m looking for is not out there, it’s within me’ – Helen Keller.

Het is een inside job. Een innergame. 
Weet je, jij zet de toon. jij bepaalt de pas, de verlangens die je wilt waarmaken. 
Jij beslist.

Wanneer je intuned op wat je wilt en denkt aan wat het je zal geven, dan kom je er soms achter dat het helemaal niet aligned is met wat je ECHT wilt. 
Herkenbaar ??, anyone?

Dan zul je dieper moeten gaan om achter jouw waarheid te komen, de waarheid van wie je werkelijk bent en dat opent weer hele nieuwe deuren. 


Graag deel ik deze krachtige journaling prompt met je;

Stel jezelf deze vraag; 

Wat wil ik echt?
Geef antwoord

Stel jezelf dan volgende vraag;

Wat denk ik, dat dat mij zal geven?
Geef antwoord

Blijf dit herhalen, net zolang totdat je echt de kern raakt, dat het zo spot on is, dat het zo enorm resoneert met de energie, met de harmonie van alles waarvan jij altijd al hebt geweten dat het in jou was, dat het mogelijk is voor jou.

Wat ik ook zeker weet is dit: het leven komt opdagen op precies die manier, waarop jij gelooft dat mogelijk is. 

Yep, geloven in jezelf is een KEUS.
Jezelf zien als iemand die het waard is om alles te kunnen ontvangen in dit leven, is simpelweg een keuze.

Je huidige geldsituatie, je woonsituatie, je leefsituatie, je relatiesituatie, zijn allemaal zo, omdat je deze geaccepteerd hebt als normaal……..daar heb jij zelf voor gekozen. 

Een soort van tot hier en niet verder – maar er is geen plafond aan jouw wensen en verlangens. Jij bent niet te veel, je vraagt niet teveel. 


Bij mij resoneerde het echt niet meer, om 1 x per week op de bank te hangen met Tony ( Last name Chocolony, karamel zeezout)…..want wat gaf mij dat? Niet het gevoel wat ik zou willen ervaren, van binnen, snap je? So Tony had to go!

Als het je geen inkomen, inspiratie of orgasmes oplevert, dan hoort het gewoon niet in je leven, right? Can I get an Amen ??

Als je het lastig vind om de vraag, wat wil je, te beantwoorden, stel jezelf dan de vraag, wat wil ik ervaren?

Even over next level, zelfde vraag, wat wil je op dat volgende niveau ervaren?
Wat brengt meer inkomen jou? Wat brengt jouw eigen boek jou? Wat brengt dat nieuw huis jou? of die reis?


Ik denk dat het leven geen niveau’s kent, ik denk dat we het allemaal zelf creëren. Jij kunt zelf kiezen om next level te gaan. Next level in geloven in jezelf. Next level in ontvangen van wat je maar wilt. Next level ervaren om moeiteloos ALLES te laten stromen in je leven.

Iedere keer dat je ervoor kiest om next level te gaan – om JA te zeggen, zegt het leven JA tegen jou en dan achteraf lach je, want je staat iedere keer weer versteld van wat er gebeurt als je JA zegt en lach je vooral omdat je dacht dat het iets ingewikkelder zou zijn…..maar het is eigenlijk nooit ingewikkeld…of buiten bereik…..moeilijk of een gedoe, daar trap je van tijd tot tijd gewoon in, omdat je geen heldere beslissing maakte van wat je werkelijk wilde.

De vraag is mooierd; ben je er NU klaar voor? Klaar om groter te beslissen, groter te ontvangen, voor datgene wat altijd al beschikbaar voor je was?

Maak het uit met jouw Tony en start met het kiezen om die dingen IN jezelf te zien. NU. 

Als jij het succes en het leven wilt creëren waar je werkelijk naar verlangt, dan zul je je verantwoordelijkheid moeten nemen voor alles waar je naar verlangt en voor wie je wilt zijn. #you’vegotthis #Igotyourback

Had je inzicht na het lezen van dit blog?
Wat is jouw Tony?
Wil je hier met mij delen, waarom jij het uitmaakt?

Heb een heerlijk maandag en vast een mooie week,
ILY,
Monica


​​
PS; 

​​Donderdag 17 September om 11:00 uur, geef ik een gloednieuwe online workshop. Voor als je op zoek bent om op een andere manier je impact en succes te behalen. 
​Door in te tunen op je zone of genius.
Via deze pagina lees je er alles over en kun je je aanmelden.