Ik kreeg een appje van een vriendin van het weekend; ‘lieverd, ik doe het toch niet, het komt nu niet uit, slechte timing’

En in eerste instantie was ik boos….boos omdat zij weer niet voor zichzelf kiest, boos omdat zij niet doet wat ze WIL doen, boos omdat zij zichzelf bigtime zit te saboteren…..

Ik reageerde in 1ste instantie niet, omdat ik merkte wat het met mij deed…..doe ik eigenlijk wat ik wil? Zit ik nog op het spoor van mijn diepste verlangens? En zo ja, handel ik daar dan naar? Neem ik die stappen om te komen waar ik WIL zijn?

Uiteindelijk stuurde ik haar een appje terug; Lieverd, jij moet doen wat goed voelt, maar ik denk niet dat de vraag moet zijn, of dat het nu uitkomt, maar of die beslissing jouw daadwerkelijk brengt waar je wilt zijn…naar het friggin fantastische leven wat je graag wilt leiden.

Hoe vaak nemen we GEEN beslissing omdat we het grote plaatje niet kunnen overzien?

Omdat we niet kunnen vertrouwen op wat we eigenlijk willen, dan nemen we onze verlangens en dus onszelf niet serieus. Te veel angst, te veel ik weet niet wat het me gaat brengen, de timing is niet goed….

Ja kiezen voor je dromen is een dingetje…..maar feit is als jij niet de stappen durft te zetten, als jij geen beslissingen durft te nemen vanwaar je wilt zijn, dan komt het er niet van en misschien wel nooit…..

Dus ja je dromen realiseren komt toch gewoon nooit uit!

Dat is iets wat je echt zelf moet doen, je droom claimen, je droom omarmen en die stappen zetten die je verder brengen.

Toen mijn vriendin dat berichtje stuurde was ik voornamelijk boos op mijzelf…..wat ik zit mijzelf ook klein te houden en om je dromen te realiseren moet je net ff wat groter dromen. Uit die veilige comfortzone…..maar juist die oncomfortabelheid opzoeken, want dan groei je, dan gebeuren er dingen, magische dingen.

Weet je, feit is dat je NIET in je eentje je dromen kunt realiseren. Iedereen heeft hulp nodig. Trump had dit nooit in zijn 1tje kunnen doen. Waarom zou jij het wel doen en ik vermoed dat jij geen president wilt worden maar een F-ING gaaf bedrijf wilt opzetten?!

Dus neem beslissingen vanwaar je wilt zijn….

Ik heb een missie en vanuit die missie, vanuit die persoon die ik wil zijn, neem ik die beslissingen.

  • Dus ik heb een VA aangenomen en ik heb nog een samenwerking met een grafisch ontwerper, zij gaat supertoffe dingen maken voor mijn klanten en in mijn programma’s en ik weet dat het niet stopt bij deze 2 dames.
  • Ik ben in April naar de USA gevlogen om te leren, om te groeien en dat heeft mij superveel gebracht.
  • Ik heb mijn eigen coachingstraject verlengd dit jaar
  • Ik heb 2 x een workshop mogen verzorgen voor de Broekriem dit jaar, superveel van geleerd, mooie mensen ontmoet.
  • Ik heb geïnvesteerd in wat praktische dingen zodat mijn biz nog beter loopt
  • Ik heb mijn eigen event georganiseerd dit jaar
  • Ik heb mijn eigen Academy opgericht

En ik vond deze dingen super eng! Maar ja….doen & doooor he 🙂

Aankomend weekend ga ik naar het BIG BUSINESS event, dat is 2 hele dagen, 2 hele dagen dat ik niet met mijn gezin kan doorbrengen. Jammer, maar ik zit daar VOOR mijn gezin. Ik ga naar dat event omdat ik nog meer wil leren, nog meer wil groeien naar die persoon die ik wil zijn. Eigenlijk die persoon die ik diep van binnen ben, en dat moet eruit. 😉

Het weekend daarop organiseer ik met Maartje Koper Het Vliegende Superstart Event, weer een weekend weg, maar hoe vet! Maximaal 10 dames helpen om een vliegende start te maken met hun bedrijf, want ja je bedrijf opzetten hoeft echt geen jaar te duren en als ik het nu over moet doen, dan weet ik hoe ik dit het snelste kan doen.

28 November geef ik op het event van Patty Golsteijn een workshop. Hoe cool dit! ZZP’er Festival!

1 December mag ik voor de 2e keer mijn verhaal vertellen op de storytellingavond van Yvette Tick.

9 December heb ik een vip meeting/ diner met het team van Bewuste Creatie Coaches van Maartje Koper, waar ik ook onderdeel van ben. Te gek!

16 December een meet up, get ready voor 2017!

EN daar tussenin nog sessies met mijn te gekke klanten & mijn eigen workshops. LifeIsGood!

Dus ja, als ik op al die waanzinnige dingen steeds had gezegd, het komt nu niet uit…..ik ben er niet aan toe of niet klaar voor……dan was ik nooit op dit punt gekomen en weet je daar ben ik trots op! F-ING trots!

Want ik doe het maar wel mooi en dat is natuurlijk een zin die je in NL niet zo hardop mag zeggen, maar dat is dan jammer. Weg met die bescheidenheid en weg met het geouwesnitzelhoer! Ik doe mijn ding, het is tijd dat jij die van jou ook gaat doen, want de wereld mooier maken kunnen we ook niet alleen….doe jij ook mee?

Dus waar ga jij jezelf toestemming in geven, om te komen waar je wilt zijn?

Het komt nooit uit en als je het nu niet doet? Wanneer dan wel?

Pm mij als jij ook een biz wilt met te gekke resultaten en dat wilt doen waar je hart van in de fik staat!

Liefs, Monica