Ik kreeg een geweldige vraag van een soulmate client van de week; ‘Het gaat eigenlijk best goed, ik kan mijzelf iedere maand salaris betalen vanuit mijn bedrijf, maar ik ben zo bang dat ik het weer kwijtraak’. Herkenbaar, anyone? ??

Wat ik zeker weet is dit; we moeten altijd met onze money mindset bezig zijn, let me explain;

Het is net zoiets als iedere dag bezig zijn met het innerlijke werk, je positieve mindset, je tanden poetsen, datzelfde geldt ook voor geld.​​​​

Dus vaak is mijn wedervraag; ‘Heb je het al besloten?’.

Wat ik heel vaak zie gebeuren, is dat mensen verdwaald raken in het gedoe én ze zijn bezig met de verkeerde dingen, om maar niet bezig te zijn, met datgeen wat ze eigenlijk zouden moeten doen ?? iedere dag met je mindset, money mindset en innerlijk werk bezig zijn.

Wat zijn de verkeerde dingen?

Ze houden zich bezig met hun website, want die moet eerst af zijn. Ja een website is zeker handig, maar als niemand jou kent, komt er ook geen hond op je website, want naar wie of wat moeten ze zoeken, snap je?

Datzelfde geld voor een logo, overigens. Ze zijn uren bezig met hun logo, schakelen daar ook weer mensen voor in, die ze moeten betalen, met geld wat er eigenlijk niet is en -of er is geen plan om die investering terug te verdienen.

Again, een logo, gaat ook niet voor klanten zorgen.

Ok, ik dwaal af van mijn boodschap, maar dit zijn wel de uiterlijke gevolgen die ik voorbij zie komen en dat komt, omdat er aan de voorkant a.k.a de binnenkant iets niet op orde is, iets niet helemaal in lijn is met…..er is niet besloten. 

De absolute nummer 1, die er voor zorgt dat je klanten aantrekt, is de (interne) BESLISSING maken, dat er klanten gaan zijn. PUNT.

Mocht je je nog afvragen, of je met jouw idee wel een boterham (liefst een goed belegde boterham te verdienen valt) nou lieverd, ja. Want die tekeningen, je kunst, je gedichten, je geweldige methodiek die jij wilt inzetten, voor blijere mensen, guess what, daar staat dus lijnrecht tegenover dat er dus mensen zijn die dit nodig hebben van jou.

Dit is een Universele wetmatigheid.

Als je succes moeiteloos wilt maken, laten we zeggen, er een ‘done deal’ van wilt maken en je weet door simpelweg die beslissing te nemen en te zeggen, dit gaat gebeuren, dan gaat het gebeuren. Je maakt er een niet onderhandelbaar ding van en trust me, dan heb je al de helft gewonnen.

Hoeveel iemand ook bewust is, weet hoe je energetische leiderschap toepast, de resultaten en uitkomsten vanuit de oneindige mogelijkheden wilt realiseren, kunnen alleen gerealiseerd worden wanneer ze daar een heldere, interne beslissing op hebben genomen.

Een NIET ONDERHANDELBAAR besluit op hebben genomen.

En voor legio mensen speelt dit zich af op een NIET zo bewust level in hun mind en dat is waar het voor de meeste keren ook blijft.

Alles wat al in hun leven en beetje business afspeelt en dus blijft opdagen in hun realiteit is een perfecte reflectie van geconditioneerde, vastgeroeste overtuigingen en mindsets op een manier waarvan ze denken dat de wereld zo werkt en ze zullen nooit ‘wakker’ worden en zichzelf oprecht vragen gaan stellen als; ‘Is dit het nu werkelijk allemaal’……en – of waarbij ze zich afvragen of ze de uitkomsten echt kunnen veranderen en echt hun ware verlangens kunnen realiseren en komen er überhaupt nooit achter of het leven op een manier kan werken vóór hun.

Kijk maar eens naar alles wat je al gemanifesteerd hebt. Alles maar dan ook alles is begonnen met het nemen van een beslissing, right? Maar dat niet alleen, er komt ook een zekere houding bij kijken, een bepaalde slagvaardigheid, een vastberadenheid, die er voor het nemen van die beslissing nog niet was.

Ok, dus dat hele beslissing nemen dingetje snap je en dan besluit je dat je nog harder moet lopen om…..want je denkt, dat dat de oplossing voor alles is. Ok succes.

Wat je eigenlijk zou moeten doen, is…..ja, een besluit nemen, maar wat zit er onder die beslissing? Waar is de beslissing helemaal in gehuld?

Precies.

Die MOFO intrinsieke motivatie.

Er moet een reden zijn, niet op menselijk/ aards level, niet op het niveau van wat mogelijk is, of dat het wel tof zou zijn, maar op een dieper ZIELS niveau, wat compleet logisch is voor jou en wat eigenlijk NIET ONDERHANDELBAAR is. (of zou mogen zijn)

Dus als je toko niet stroomt zoals je zou willen, heb je dat echt wel op een dieper niveau besloten WAAROM je dit wilt?

En als het helder is, waarom je dit wilt, waar maak je het dan nog onderhandelbaar? 

Als je zegt wie je bent, wees dan die persoon.
Hou op en dien je mensen.

Voor mij, in mijn leven en die dingen die ik belangrijk vind, is het nooit zo geweest, oh ik doe dingen omdat mensen mij dan aardig vinden, ik doe dingen, ook in business, die mij een bepaald gevoel geven –  een hell to the yess gevoel.

Mijn niet onderhandelbaar ding op dit gebied is, en wat ik geleerd heb om te managen, als het aankomt op beslissingen nemen, zijn gebaseerd op die gevoelens die ik wil ervaren.

Voor mij gaat het om, het ‘concept’ van echt connected zijn met mijn ware, ziels bedoeling en die onderliggende intrinsieke motivatie.

En dit is ook weer zo’n zwart en wit dingetje……we realiseren, staan onszelf toe, of worden wat eigenlijk NIET ONDERHANDELBAAR is voor onze ziel.

Eigenlijk is het compleet debiel en zonde van je tijd, als je dingen doet die niets betekenen voor je ziel en zolang je niet besluit dat je een gave business en leven wilt realiseren……dan is alles wat je doet, onderhandelbaar en dan realiseer je de droom van een ander en niet die van jezelf.

Dus mooierd, what’s is gonna be?

KIES jij er ook vanaf nu voor, om er een niet onderhandelbaar ding van te maken? Wil je dat hier met mij delen?

XO,
Monica PS:

Ben je klaar om geld naar je toe te laten stromen – om daar een niet onderhandelbaar ding van te maken?

A.s.woensdag om 10:00 uur, geef ik een gratis workshop, moneyflow. 

Herken jij jezelf ook in deze onderstaande statements;

>> Voel jij weerstand en angst opkomen, als je denkt aan geld en je rekeningen ( op tijd te ) betalen?

>> Voel jij je begraven en overweldigd door de schulden die je hebt?

>>Ben jij maar al te goed bekend met de zin; ‘Je bent een dubbeltje en zult nooit een kwartje worden?

>> Vind je het ook zo jammer, dat je dingen moet laten, omdat je geen geld hebt?

>> Is het herkenbaar voor je, dat je maar niet voorbij een bepaald bedrag raakt met sparen? Of dat je schuld niet minder word dan een x bedrag?

>> Blijf je ook hangen in een idiote relatie met geld, waar je maar niet uitkomt?


​Na deze workshop:

Heb je een shift gemaakt in je money mindset, van schaarste naar overvloed
​Weet jij wat je kunt doen om geld meer en meer naar je toe te laten stromen 
Heb je het dubbeltjes syndroom voorgoed ​achter je gelaten

Én er is voldoende gelegenheid om je vraag of situatie aan mij voor te leggen. 


Je kunt je HIER aanmelden, er komt geen replay. 
Ik help je graag tijdens deze workshop.

Xo,
Monica