Misschien voel je ook de druk van het geroeptoeter, van de online coachingswereld, om ook maar steeds iets te moeten; funnels, FB advertenties, 10K omzet per maand, high end?

Hmmm ja, je voelt dat de manier waarop het ondernemen je geleerd is, niet meer klopt? Je vraagt je af waar het, leuker, fijner, of zelfs simpeler kan, zonder dat dit ten kostte gaat van jezelf, je klanten of je winst?

Dit gaat over kiezen en vooral over loslaten van je vaak aangeleerde en onbewuste conditioneringen van hoe je leven en business er uit zouden moeten zien……hmm, NEE!

Kies voor een leven én business waar je hart van in de fik staat!

 

 

 

1:1 SELF LEADERSHIP INFUSION

Ik help je los te komen van (je aangeleerde en onbewuste) conditioneringen in je leven én je business om te deze om te vormen tot 1 die helemaal (weer) aansluit bij jouw essentie en visie. Keep it simple sweetie. Breng je leven en business weer terug naar de essentie, zodat jij (weer) veel meer voldoening ervaart, echt resultaat behaald met en voor je klanten en zelf weer helemaal gelukkig bent met jezelf, met wat je aan het doen bent en wat je teweegbrengt in de wereld.

 

1:1 SELF LEADERSHIP INFUSION

Ik help je los te komen van (je aangeleerde en onbewuste) conditioneringen in je leven én je business om te deze om te vormen tot 1 die helemaal (weer) aansluit bij jouw essentie en visie. Keep it simple sweetie. Breng je leven en business weer terug naar de essentie, zodat jij (weer) veel meer voldoening ervaart, echt resultaat behaald met en voor je klanten en zelf weer helemaal gelukkig bent met jezelf, met wat je aan het doen bent en wat je teweegbrengt in de wereld.

 

ROZEMARIJN HAMELINK

‘Wat vond ik het fijn dat je me hebt ondersteund tijdens het 1-op-1 traject! Echt ik ben je zo dankbaar!’

Ik stond op het punt om met mijn bedrijf te stoppen, het op te geven. Ik begon mezelf en mijn geploeter in mijn bedrijf (en mijn leven) steeds minder leuk te vinden. De oude, bekende manier, vanuit wilskracht, werkt niet, werkt zelfs tegen. Daar was ik al lang achter.

Maar ik kon het niet goed zelf verschuiven naar zijnskracht, en vanuit zielsverbinding.
En dat moest iemand zijn die mij op zielsniveau hoort, ziet, voelt, raakt en gelooft. En dat ben jij, lieve Monica.
Dat had ik nodig om weer te komen opdagen, vanuit ZIJN, vanuit passie, vanuit mijn hart en ziel.

Hoe meer ik zak in mijn ‘zijn’, hoe meer ik me kan verbinden met wat ik de wereld graag heb te geven. Daardoor kan ik me nu comfortabeler voelen met het oncomfortabele van blijven opdagen op allerlei manieren.

Je nodigde me telkens weer uit om een hele praktische volgende stap te zetten, en telkens weer nieuwe mogelijkheden te vinden, vanuit inspiratie en enthousiasme.

Durven doen vanuit een diep zielsvertrouwen, vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme.

Waardoor er geen plek meer is voor angst. Dat werkt heel bevrijdend voor mij.

Ik vind mezelf en mijn bedrijf weer leuk, mooi en waardevol.

Je bent zo puur, integer, liefdevol en ‘spot on’.
Spiritueel en mega-praktisch tegelijk.

Het gaat bij jou om een ander soort leiderschap dan wat je bij veel andere businesscoaches ziet. Het is zo vanuit zachtheid, vanuit liefde, passie, mildheid, enthousiasme, nieuwsgierigheid, vanuit ZIJN.

Is het vrouwelijk leiderschap? Energetisch leiderschap? Zielsleiderschap… dat is het voor mij!

Ik heb mijn plek onder de zon kunnen opeisen. En daar was geen strijd voor nodig, enkel liefde.
Dit is echt een keerpunt. En ik ben nieuwsgierig en verwachtingsvol wat ik allemaal nog ga doen.

‘Nogmaals onwijs bedankt voor onze samenwerking tot nu toe.’

MIRJAM PEEK – UIT JE HOOFD, IN JE LIJF

Wat ik het meest waardevol vond tijdens de coaching met Monica, was dat zij je helemaal meeneemt in een manier van ondernemen die helemaal is afgestemd op mijn specifieke situatie. Wat is mijn volgende stap? Wat is mijn strategie voor de komende periode?

Ik heb veel meer vertrouwen in mijzelf en in de ondernemer in mij. Ze heeft mij geleerd dat ik groter mag dromen, dat er angsten en gedoe mogen zijn, maar dat ik veel sneller in mijn persoonlijk leiderschap stap. De live dagen en de 1 op 1 coachcalls zijn zeer waardevol. Monica zet je soms even stil om te onderzoeken wat er speelt en waarom je jezelf zit te saboteren. Daar heb ik enorme stappen in gezet.

Verder is haar kennis en eigen ervaringen erg waardevol. Ik zou een ieder aanraden om met Monica te werken omdat zij de klappen van de zweep kent in het opzetten van je business. Monica kan je echt in de afgestemde actie stand zetten, allemaal vanuit liefde voor jezelf. vanuit je eigen kracht en vanuit wat en HOE jij het wilt.

FLEUR BAKKER – FLAVOURVISAGIE

Door de samenwerking met Monica ben ik erachter gekomen op welke manier ik mijzelf nog klein hou en nu zet ik mijn kroon weer recht.

En mijn volgende missie is naar voren gekomen; ik mag ook gaan coachen, dat zat al in mijn hoofd, maar durfde het met niemand te delen en dacht niet dat ik de aangewezen persoon daarvoor zou zijn, maar dat kan en mag wel, en onderbewust wist ik het en dit is nu super bewust geworden, door Monica.

Wat is heel fijn vindt aan werken met Monica is dat ze niets afdwingt, maar echt aanvoelt en doorvraagt wat past bij de persoon om verder te komen. Ze geeft ruimte, vertrouwen, inzichten en daarmee vanzelf de nodige groei voor de persoon in kwestie.

 

 

PRISCILLA MASSAAR

Samen werken met Monica is echt heel waardevol. Ik hou van haar ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Dit geeft ze ook door in haar coaching waardoor ik snel mijn belemmerende overtuigingen om kon buigen. In haar 1-op-1 coaching heeft Monica me vooral geleerd om te werken vanuit mijn eigen kern zodat dingen gemakkelijk en in flow mogen ontstaan. Dit is echt het meest waardevolle wat ik van haar heb mogen leren. Hier pluk ik de rest van mijn leven de vruchten van!

Wat ik heel erg waardeer aan Monica is haar eerlijkheid en humor. Ze belooft geen gouden bergen maar als je met haar adviezen aan de slag gaat dan levert je dat zeker de meest haalbare resultaten voor dat moment op. Samenwerken met Monica is een feestje! Serieus, straight to the point, lachen, huilen alles komt voorbij als je met haar samenwerkt.

Monica heeft mij geleerd en het vertrouwen gegeven dat leven en business echt vanuit flow mogen ontstaan en dat ik de dingen mag doen op mijn voorwaarden. Ik raad iedereen aan die dit ook wilt gaan ervaren om met Monica te gaan samenwerken.

Lieve Monica, dank je wel voor alles! Je bent een bijzondere vrouw en mijn soulmatecoach.

HOE WERKT HET MENTORSHIP ON DEMAND?

Als het na onze call een hell yess is, heb je direct toegang tot mij en gaan we samen de diepte in, samen voorbij het geouwesnitzelhoer. Dat betekent dat jij je werkelijk hebt te openen, mij binnen laat ( safe space is sacred voor mij )  en je benoemt of vraagt waar het werkelijk om gaat voor jou. Dit vraagt van jou dat je zelf-leiderschap kent en een volwassen energie hebt.

Ik stel rake vragen, om bij jouw kern te komen. Geen fluff, geen ingewikkelde toestanden, geen trucjes, geen onzin, de hele rauwe, naakte waarheid. Dat is mijn gift. Ik begeleid je in keuzes maken. Ik help jou om te laten zien waar jij je energie laat lekken en waar jij je power weggeeft. Dit zorgt ervoor dat je snel shift. Ik haat het om tijd te verspillen en ik weet dat jij dat ook doet!

Tussen de sessies door kun je mij altijd bereiken om iets te delen of als je even in de overwhelm zit, of even stoom wilt afblazen om direct te schaduwkant te omarmen, of een vraag stellen. Ik ben er voor je.

Is er iets praktisch nodig? Cool, meer dan graag kijk/ denk ik met je mee hoe het nog beter kan in je strategie rondom jouw conscious marketing, ethische manier van verkopen, contentcreatie, programma-ontwikkeling, lange termijn visie en- of je messaging. 

Ik hou van simpel en straight to the point, hier zijn geen maanden voor nodig.

Soms spreek ik je iedere week, soms 1 x per maand. Je ontvangt wat je nodig hebt. Op wat er speelt.

vanaf 1500 euro ex. btw

DIT IS VOOR JOU ALS JE:

Het gehaast, gepush zat bent en je wilt leren vertragen en of versimpelen

Een missiegedreven filosofie hebt, waarbij je klant en de impact de je wilt maken centraal staat.
Bewust en volgens jouw normen en waarden wilt ondernemen
Kiest voor duurzame groei zonder dat het je opbrand.

Een tree hoger in je ontwikkeling bent gekomen én je aan alles voelt wat je nieuwe weg is, maar niet weet hoe je deze kunt gaan bewandelen.

Radicaal-eerlijk naar je zelf durft te zijn en bereid bent om keuzes te maken.

Enorm om jezelf kunt lachen

The good, the bad and the sometimes very ugly truth wilt handelen.

Bereid bent om jezelf open te stellen, krachtig in je kwetsbaarheid durft en wilt zijn

Gewoon zin hebt om je (nieuwe) pad te bewandelen, waarbij je emotioneel onthecht bent van iedere uitkomst, in de basis van je ziel een enorm vertrouwen voelt, weer volop geniet van je ‘job’ doen, je gezin, de mooie dingen in het leven.

Doen waarvoor je hier bent, door de ogen van God met je hart en ziel in de fik. Loslaten wat jou en de wereld niet meer dient, zodat jouw ware en authentieke kern overblijft. Niet makkelijk per sé. Wel simpel. I love simpel.

ANSWERS TO YOUR QUESTIONS

1. Werk je alleen met coaches, therapeuten?

Nee, zeker niet. Ik werk met MKB ondernemers, kunstenaars, belastingadviseurs & coaches. Dit zijn allemaal bewuste ondernemers die op hun eigen, authentieke manier willen ondernemen.

2. Ik ben starter, is jouw begeleding dan ook geschikt? 

Ik coach met name ondernemers die al een tijdje ondernemen, maar voelen dat het nog beter, fijner en leuker kan.  Soms maak ik hierop wel eens een uitzondering voor ondernemers die net startten. Het hangt, heel eerlijk, echt van een aantal dingen af, maar vooral jouw drive, visie en enthousiasme.

​3. Coach je naast strategie/ praktisch ook op mindset?

Jazeker, beste van beide werelden én meer!

4. Doe je alleen online coaching?

De sessies zijn allemaal online. Je bent ook meer dan welkom hier op Curaçao.

Én binnenkort komt er een Feminine, Faith & Finance event aan. #staytuned.

5. Project X?

Heb je een ander idee dat niet tussen mijn diensten staat, maar wil je wel graag van mijn expertise en creativiteit gebruik maken? Let’s connect. Ik sta altijd open voor nieuwe ideëen of samenwerkingen.

NICE TO MEET YOU!

Ik ben Monica Job, in mijn mentorship, help ik coaches & therapeuten, om keuzes te maken, die ervoor zorgen dat de visie die jij hebt over jezelf én in wat je hier mag doen, weer 100% aansluit, waardoor je veel meer voldoening, rust en impact ervaart.

Nu kan ik een heel rijtje opnoemen dat laat zien hoe ‘succesvol’ ik ben, maar wat ik echt wil dat je weet over mij, is dat ik oprecht geef om mensen, om onze planeet én ons volledig potentieel leven. We zijn heel en compleet, alleen niet af. Er is nog heel veel onbenut potentieel in jou, in mij. 

Ik ben gedreven, run mijn bedrijf én leven volgens mijn normen en waarden én als echte Rotterdamse, stroomt het niet-lullen -maar- poetsen, walk your talk door mijn anderen.  Dolce far niente is ook heerlijk! Dank je wel #islandlife

In 2022 ben ik na 8 jaar gestopt met mijn bedrijf, heb ik alles losgelaten om nu vol vuur het volgende pad te bewandelen…