visualiseren in 3 stappenVisualiseren;

Hetgeen wat je wilt letterlijk voor je zien en ervaren! Ik geloof er in dat hetgeen wat je aandacht geeft, dat groeit. Zowel positief als negatief.
Bedenk goed waar je je aandacht aan geeft. Krijg je niet de of niet genoeg waardering van je baas, dan zal dat in de loop van tijd veel frustratie en woede met zich meebrengen, al die energie had beter ergens anders op gericht kunnen zijn.

We werken hard om van alles te kunnen bereiken, maar we richten ons niet meer op het plezier hebben in iets.


Stap 1. Weten wat je wilt

Wat geeft jou nu een goed gevoel? Wie ben je eigenlijk? Wat wil je brengen in deze wereld? Hoe wil je leven? Wat droomde je toen je nog een klein meisje was?

Schrijf dit alles zo helder mogelijk op. Laat je niet ontmoedigen, je kunt veel meer dan je denkt. Probeer deze doelen te vertalen naar je mogelijkheden en talenten.

Stap 2. Maak een Moodboard

Ga vervolgens op zoek naar plaatjes die dit voor jouw weergeven. Het heet niet voor niets Moodboard, het moet je gevoel weergeven, je verlangens. Ga lekker knippen, plakken en scheuren. Maak er een mooie collage van en hang hem aan je slaapkamer deur, dit heb ik ook altijd gedaan en het werkt 🙂

Stap 3. Onderneem actie

Verplicht! Hang het Moodboard op een plek waar je er vaak mee geconfronteerd wordt. Kijk er regelmatig naar.

De uitdaging zit hem in het trainen van je geest, dat dat plaatje werkelijkheid kan worden. Zo overtuig je jezelf ermee dat dingen ook steeds aannemelijker worden en durf je ook meer te gaan ondernemen richting je doel.

Wat je in het universum brengt of wat je het universum vraagt, dat wordt beantwoord en dat komt op je pad. Alles en iedereen staat met elkaar in verbinding. Probeer het en ga het ervaren!

Je doelen zijn door het Moodboard tastbaar geworden, ze zijn bijna echt. Nu kun je ernaartoe werken……have fun!

Wil jij echt alle benefits halen uit je Moodboard & de ware kracht hierachter ontdekken? Volg dan de workshop Visualiseer je Succes! Hierin gaan we dieper in op jou en je dromen en hoe je deze nu wel kunt gaan realiseren! Lees hier alles over de online workshop.