Exclusieve Coaching voor Leiders van deze nieuwe tijd & High Achievers 

Maak kennis met een nieuwe manier van ondernemen, wij geloven niet in hard werken, maar in anders werken

Voorbij de bestaande paden, voorbij alles wat je nu weet, voorbij de huidige paradigma’s

 

Jij WEET dat er nog veel meer mogelijk is voor jou en je business

Je trapt nog te vaak in de valkuil, dat je denkt dat je van alles moet doen, om een BIG business te realiseren.

Je hebt al heel veel programma’s & strategieën gevolgd, je weet hoe het werkt, je weet dat het werkt, maar waar het om gaat is dit, dat dat volgende niveau, iets van jouw vraagt en dat weet je

Je stapt nog net iets te vaak uit je afstemming

Je voelt dat je op een heel andere manier wilt gaan ondernemen…….vanuit een grotere energetische ruimte

Je wilt nog meer vanuit jouw superflow ondernemen

Je hebt een grote droom en een authentieke zielsmissie

 

Bottom line…..gorgeous;

 

Tot op heden heb je nog niet alles gegeven van jezelf

Ben je nog niet All you can be

Noem het angst, weerstand, een bs excuus of….?

Je vraagt jezelf wel eens af,  of mensen echt wel op jouw (ware) boodschap zitten te wachten

Maar als je intuned op jouw ZIJN, dan voel je hem

Ook wanneer je weer een geweldige reactie van een klant krijgt, voel je het weer helemaal tot op je botten, jaaa dit is waarvoor je geboren bent!

En dat gevoel is mega fantastisch en je zet weer dooor……..

Jij weet, dat als jij helemaal in lijn komt met jezelf, net even dat stapje meer naar voren zet, met al jouw innerlijke waarheid en lef, geïnspireerde actie neemt……BOEM…..manifestatie na manifestatie dit is het, zo realiseer jij jouw dromen. Jij weet hoe het werkt.

EN toch…….bij een volgend ‘spannend’ ding, nemen de twijfels, de angsten en de weerstanden het weer iets te snel over.

En met deze huidige staat van wiebelige ZIJN, ben je wel een beetje klaar……….right?

Ja en hoe nu anders?

Wat te doen, stap voor stap?

Welk nieuw verhaal, met nieuwe acties, nieuwe staat van ZIJN volgt nu?

Yep, makkelijker gezegd, dan gedaan.

Maar, het enige wat jij moet weten is wat jouw ware verlangens zijn, toegeeft aan waar je hart echt van in de fik staat, bereid bent om voorbij alle bullshit te gaan waarvan je denkt dat die er zal zijn……hoppa,  realiseer een leven en business 100% op jouw voorwaarden. Niets meer en for damn sure niets minder.

Wat zou er gebeuren als jij voortaan je ziel volgt, in alles wat je doet?

Als je echt gelukkig wilt zijn, je ware dromen wilt leven en je business hierom heen bouwt, om de persoon die jij werkelijk bent, gebeurt dat niet ondanks, maar DANKZIJ jou. Om wie je bent.

En dat is makkelijker gezegd dan gedaan….I know…been there & done that, het t-shirt hoef ik inmiddels niet meer te kopen. 😉

Yep, een bedrijf wat helemaal bij jou past, zodat je nog genoeg tijd, energie en geld hebt, voor alles wat je naast je soulbusiness ook belangrijk vindt.

Helemaal op jouw voorwaarden en op jouw manier. Van binnen naar buiten. Welkom: jouw reis begint hier.

Dit doen we samen.

‘Klaar voor een diepe, blijvende, magische transformatie, een leven & business helemaal op jouw voorwaarden?’

Ingrid

Ingrid

Het meeste waardevolle aan ons traject, is het mogen voelen én ervaren dat mijn business ook echt op mijn voorwaarden mag gaan, zonder dat dit ten koste gaat van klanten of omzet. Beter nog; mijn omzet is gestegen en ik heb meer vertrouwen dat ik met klanten kan werken die ook écht resoneren met mijn werk en aanpak.
Monica is niet bang is om ook haar eigen pijnpunten te laten zien en vanuit daar mij mee te nemen in het bouwen van een succesvol bedrijf (een imperium in wording) welke geheel past bij mijn ideeën, leven.
Door haar ondersteuning had ik in mum van tijd mijn eerste online programma staan én gelanceerd met succes.
Monica heeft de gave om haar skills als business coach te combineren met aandacht voor spiritualiteit, bewustwording en ondernemen vanuit je eigen voorwaarden. Zonder dat het zweverig of vaag is, neemt Monica je mee in haar eigenwijze en succesvolle tools om je onderneming te laten bloeien. – Ingrid

 

Heidi

Heidi

Ik voelde een grote innerlijke drive om te gaan doen waarvoor ik hier op aarde ben… helemaal MEZELF zijn met daarbij de tijd en ruimte om er zowel voor mezelf, mijn dochter als mijn eigen bedrijf te zijn. Ik wilde vooral mijn leven gaan leven vanuit wie ik werkelijk ben. Monica neemt je werkelijk mee in het verhogen van je frequentie door super praktisch je te leren hoe je jezelf door een blokkade heen kunt schrijven of praten. Monica weet als geen ander je te inspireren om sterker te zijn dat wat er ook in je leven speelt. Ik heb echt geleerd om eerst het innerlijke werk te doen en erop te vertrouwen dat daarna de actie komt die dan ook écht geïnspireerd voelt…….Monica IS de ruimte waarin ik mijn groei kon ervaren.. haar energie alleen al is zo inspirerend… ze raakt simpelweg zonder
woorden al je volgend mooiste versie van jezelf aan. Monica is helemaal zichzelf, ze is het
voorbeeld van hoe je je mooiste leven kunt creëeren op jouw voorwaarden,

Met liefde X – Heidi 

Als dit is waar je naar toe je wilt, lees dan verder 😉

Na dit traject:

Heb je een dieper vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid

Gebruik je je intuitie & je afstemming als bedrijfscompas 

Jouw ZIJN is leidend en de strategie volgt

Je handelt vanuit rust, vertrouwen & neemt geïnspireerde actie

Je weet precies wat je boodschap is en hoe je deze keer op keer ongegeneerd kunt delen, zodat mensen echt voelen wat je bedoelt.

Je voelt je onweerstaanbaar zowel persoonlijk als zakelijk

Je doet geen consessies meer, geen stappen terug meer in jouw ZIJN, jij BENT 100% jezelf in alles wat je doet

Je hebt heldere & grote doelen voor jezelf gemaakt en je hebt een plan om ze daadwerkelijk te behalen.

Je weet hoe je jouw energie kunt shiften zodat jouw realiteit met je mee kan veranderen.

Je gaat aan de slag met de vele praktische & leuke inzichten die je hebt gekregen over het opbouwen/ uitbouwen van jouw EPIC business.

Je hebt geleerd om moeiteloos beslissingen te nemen, met de snelheid van het licht, zodat je dingen kunt loslaten die je niet meer dienen en zodat je sneller kunt schakelen en manifesteren wat ECHT belangrijk is voor jou. 

Je weet waarvoor je hier bent , jij owned jouw ware essentie meer en meer en je kunt iedere dag met vertrouwen jouw eigen stappen zetten.

Je bespaart tijd, ervaart veel meer plezier en je gaat meer inkomsten generen!

Ilse

Ilse

Voordat ik met jou ging werken, was er een andere ik, een ander leven, er is zoveel veranderd, dat ik het niet met de juiste woorden kan omschrijven. Mijn mindset is veranderd, hoe ik naar de dingen kijk is veranderd, de shifts die hebben plaatsgevonden op energetisch niveau. Ja, dat heeft Monica gedaan. Ik voel hoe mij dat innerlijk heeft veranderd heeft en dat dit de basis is voor de rest van mijn leven, dit kan niemand mij meer afpakken. Ik weet dat dit er altijd gaat zijn, het hangt niet meer af van wat iemand anders zijn idee is over een businessplan of hoe ik business zou moeten doen. Dit is het.

Liefs, Ilse

Hoe kan ik je daarbij kan helpen:

Door tijdens onze 1ste real life sessie van 2,5 uur op een inspirerende plek, een ‘Masterplan’ te creëren, de wat wil je doen en dan de vertaling maken naar jouw droombusiness.

Ik hou jou steeds op jouw pad, op wat jij wilt en wat klopt voor jou. Ik begeleid je om de stappen te blijven nemen, je droom en doel steeds op nummer 1 zet en daarvoor blijft gaan.
 
Door met je mee te denken/ voelen en kijken, in onze gesprekken en in alles wat je me mailt en met me deelt. Wanneer jij een stap terug zet in je ZIJN, laat ik je dat altijd weten. Ik laat je ALTIJD weten als ik voel dat het niet klopt. Daar kun je soms niet blij mee zijn……realy don’t care, ik ben gecommitteerd om samen jouw droom neer te zetten en dat jij je nergens, een concessie doet waarmee je jezelf, je droom, je ziel, je ZIJN tekort doet, nee een leven en business vanuit wie jij werkelijk bent…..- en daar ben ik 100% trouw en gecommitteerd aan.

Investering in jezelf, zodat je een leven en business realiseert op jouw voorwaarden, waar jouw hart van in de fik staat.

Zijn wij een match als cup cakes & tea?

Alleen als je andere acties neemt, zullen er andere resultaten zijn. Een nieuwe staat van ZIJN aannemen heeft tijd nodig. Dit traject duurt minimaal 6 maanden. Deze transformatie kan alleen als je ALL in gaat, als je er echt klaar voor bent, daarom is deze high level coaching niet voor iedereen. 

Het is voor jou:

  • Als je bereid bent – gecommitteerd bent, om ECHT te gaan voor waar je hart/ziel je naartoe leidt.
  • Je bereid bent het werk te doen, wat nodig is om je business verder te bouwen; het innerlijke en uiterlijke werk, want je begrijpt dat nieuwe resultaten iets van jou vragen, het gaat om die nieuwe staat van ZIJN, waarin die nieuwe resultaten mogelijk zijn.
  • Als je coachable bent & vraagt voor wat je nodig hebt
  • Als je minimaal 2 jaar aan het ondernemen bent
  • Als je minimaal 75.000 euro per jaar verdient of als je al onderweg bent naar die magische 100.000 euro omzet per jaar, of als het je intentie is om dit binnen een jaar te verdienen.
  • Als je bereid bent, om tijd, geld en energie te investeren in jezelf en in je business. ( dit is een 4 cijferige investering, als je niet bereid om te investeren in jezelf, of als je nog om toestemming moet vragen aan je partner, dan is dit niet voor jou )
  • Als je open staat, als je bereid bent om voorbij de mindfucks  te kijken en durven ontdekken wat er nog meer in jou zit.
  • En wat niet geheel onbelangrijk is, bereid zijn om dit met heel veel plezier en lol te realiseren, de komende maanden.

 

Als jij voelt dat ik de coach voor jou ben. Neem dan HIER contact op. Dan neem ik heel snel contact met je op. We gaan intensief samenwerken, dus ik vind dat we moeten matchen als cup cake & tea ?

 

Xo, Monica