>> Knowing yourself is the source of all wisdom, #trustthatsource <<


Hi Lieve lezer,


Vandaag voel ik mij geleid om het volgende met je te delen.
In een mastermind groep waar ik in zit, stelde iemand deze vraag;

Denk je dat je jezelf nu meer vertrouwd met alles wat je tot nu toe gecreëerd hebt? Of heb je dit bereikt, omdat je vertrouwen hebt in jezelf?

Het antwoord is beide.

Ik zou liegen tegen je, als ik mijzelf blindelings geloofde vanaf het moment dat ik startte met mijn business, dus ook voordat ik bewijs had dat ik dit echt kon.

De waarheid is: Geloven in mijzelf was veel moeilijker in het prille begin van mijn business.
Het belangrijkste was dit: Ik geloofde het sowieso

Een andere waarheid is deze: Het bewijs dat ik dit echt kon doen, stapelde zich op naarmate de tijd verstreek. Met een geloof in mijzelf, wat ik als waarheid weet over mijzelf, wat ik kan, en wat ik hier kom doen, nam meer en meer toe, dat heeft mijn intuïtie versterkt, mijn geloof, vertrouwen in het Universum en het geloof in mijzelf versterkt.

Weet je, iedereen start bij het begin. De meeste mensen willen niet gezien worden bij het begin. Maar iedereen start hier. 

Gewoon 1 stap voor de ander blijven zetten.
Continue blijven geloven dat het lukt, dat was een keus die ik iedere dag maakte en nog steeds doe.
Een keus om mijn hart en energie erachter te zetten, mijn werk doen, op komen dagen op een manier die goed voelt voor mij

Want eerlijk, je mag dit op jouw manier doen, echt! Je hoeft geen dingen te doen die je niet leuk vind of die gewoon niet goed aanvoelen. Die niet je ding zijn.
​Business gaat niet altijd over unicorns en rainbows, soms is er een hoop innerlijk werk te doen en soms is het gewoon gaan en vertrouwen op wat je voelt.

Ik beslis hoe dit gaat werken voor mij.
Ik zet mijn energie er achter
Helemaal wanneer het lijkt, als het nergens op slaat.

Dit is wat ik geloof om een extraordinary life en business te creëren;

Beslis. Kies. Geloven.
Zet je hart en geloof erachter. 
​Keur iedere belemmerende gedachte die je hebt, af in je hoofd.

Al die keren dat jij beslist om te geloven, zullen zich opstapelen en zo creëer je een overflow in je realiteit.

A.K.A ( also knows as) Manifestatie.

Dit is hoe je alles bereikt wat je wilt bereiken.

Beslissen en geloven tegen alle redenen in – wordt makkelijker en makkelijker. En geloven in jezelf en in je business wordt gewoon 2e natuur. Het bewijs zal zich opstapelen, omdat je vertrouwen hebt & bewijs hebt over wie jij bent en wat je kunt doen.

Ik ben heel benieuwd hoe deze verhouding voor jou is, wil je dat hier met mij delen?


Nu we het toch over vertrouwen hebben vandaag, ik heb iets heel gaafs voor je, iets nieuws, een onderwerp wat mij echt aan mijn hart gaat:


Een Deep Dive trainingsdag.

Voor ondernemers die next level willen gaan. #notforthefainthearted

Voor ondernemers die zichzelf op een dieper niveau uit de weg willen gaan, zodat er ruimte ontstaat voor dat volgende niveau, die dan weer opgevuld kan worden met een nieuw denken, nieuw voelen, nieuw weten, nieuw ervaren, nieuwe acties en nog mooiere resultaten.

Mijn intentie is om jouw, jouw te laten ervaren, op dat diepere niveau, dat zielsweten, zodat je kunt shiften naar een staat van ongelooflijk vertrouwen in jezelf en in je business.

De term next level, komt niet eens in de buurt met wat ik op deze dag wil bereiken met je!

HIER lees je er alles over.

Maar dit kan ik je er al vast over vertellen; we gaan diep. ECHT diep. Dit is geen oppervlakkige event shizzle​​, geen 40 of 100 man in een zaal. Kleine setting, selectieve toelating. Persoonlijke aandacht & ECHTE groei.

Heb je na het lezen van DEZE pagina, nog vragen of heb je twijfels? 
​Mail mij dan even. 

Als je mee wilt doen, doe dat met intentie. Beslis wat hieraan meedoen jou gaat opleveren, wat het je brengt op het niveau van ontvangen, doen & zijn in je leven en business.Alleen maar liefde,
Xo
Monica