Gelukkig zijn met wie je bent en wat je doet!

Er is 1 ding wat ik heb geleerd in de afgelopen jaren als ervaringsdeskundige & coach op het gebied van persoonlijk succes, dat is dat alles wat ons tegenhoudt op weg naar onze dromen, zit in onszelf, DUS alles wat we willen bereiken, zit ook in onszelf. De truc is natuurlijk omdat naar boven te halen.

Wees eerlijk, dat zelfvertrouwen is soms wel een dingetje…we zijn zelf ons grootste SABOTEUR aller tijden. Laten we die vals overtuigingen, belemmerende gedachtes, ja die heb ik ook nog wel eens, opzij zetten. EN ons richten op de persoon die we diep van binnen zijn.

Hoe mooi zijn we wel niet, wat voor geweldige eigenschappen bezitten we eigenlijk allemaal? Dat zijn er zoveel meer dat dat we zelf vaak denken.

TIP

Maak een Moodboard die alleen over jou gaat. Als persoon. Niet je bedrijf, niet je werk of thuissituatie. Wie wil je zijn? Wat zijn 5 van jou beste eigenschappen? Vraag anderen om 3 eigenschappen van jou op te noemen. Je kan zomaar iets moois, of nieuws horen waar jezelf nog niet aan had gedacht 😉

Verzamel plaatjes hierbij, dus om JOU heen als persoon, en ga lekker knippen en plakken. Ik praat over een Moodboard omdat het je een geweldig gevoel moet geven. Het moet je letterlijk blij maken. Ik geloof in de Wet van Aantrekkingskracht en dat resoneert op energie. Dus zorg dat je goede vibes afgeeft aan het Universum. ( Ik weet namelijk dat het Universum voor mij zorgt! The Universe has my back )

Doordat je vaak naar JOUW Moodboard kijkt, omdat je er heel erg blij van wordt, zal je zelfvertrouwen groeien. Je durft steeds meer stappen te zetten buiten je comfortzone. Hoe cool is dat! 

TIP 2

Plak er ook een foto van jezelf bij! moodboard collage Monica Job

Hieronder het Periscope filmpje van de mini workshop die ik pas gegeven heb. Het was te leuk en de reacties waren tof!

Heb je vragen of loop je vast? Kun jij wel een peptalk met inzicht gebruiken? Neem gerust contact op, in een inspiratiesessie geef ik je 3 Monicaanse tips, zodat jij lekker verder kunt!

 

 

https://youtu.be/zHzmckMxUCU