27 Augustus 2015 stond ik op het podium om mijn persoonlijke verhaal te doen voor 125 vrouw & een enkele man 😉 

Ik had in de weken daarvoor een Periscope uitzending gedaan waarin ik mij op mijn aller kwetsbaarst opstelde door te vertellen wat mij zo verdrietig maakte. De pijn van vroeger, van het pesten, dat gevoel van er niet toe doen, van anders zijn dan anderen. Maar wat daarna gebeurde was magisch, de reacties die ik heb mogen ontvangen waren overweldigend…lees hieronder 1  van de reacties….

—–

Lieve Monica,

Ik ken je officieel niet, maar voor mijn gevoel via je filmpje wel 😉
Ik wil je bedanken voor je openheid, het is de enige weg zegt mijn hart!

Ik heb jaren niet gedurfd, ik ben 10 jaar bezig geweest met mijzelf helen. Inmiddels was ik 29, had ik op papier een geweldig leven maar ik leefde mijn missie niet.

Sinds een half jaar ben ik gestopt met mijn baan en een bedrijf aan het opzetten als lifecoach en meditatietrainer. Ik ben nog steeds bang, maar ik DOE het. Finally! Vandaag heb ik mijn 2e periscope uitzending gemaakt met zweethanden. Maar I did it. Zo’n overwinning!!!

Door jouw filmpje weet ik dat er meer zijn dan ik, dank je! Dank je! Dank je!
Veel liefs en eindeloos succes met je mooie werk,

Marloes de Vries

Btw, ik ben je gaan volgen via periscope 🙂

—–

En toen wist ik wat ik hier te doen heb….na al die jaren kon ik het eindelijk verwoorden…..die gelijkgestemden, die prachtige mensen die hun leven willen creëren zoals zij dat willen, die mag ik samenbrengen en begeleiden hierin. Ik weet hoe eenzaam, saai, frustrerend het is om weer aan te horen dat je mooie plannen toch niet zullen werken, waarom je niet beter normaal kunt doen, waarom je nooit een kwartje zult worden. Ik weet het , ik hoor je en ik voel je.

Ik heb de kracht in mijzelf hervonden en ik leef mijn droom, JAZEKER! Ik kan en mag doen wat ik het allerliefste doe. Ik ben een Fearless Creator van mijn eigen leven! #Trots

Ik weet ook wat het leven je brengt als je er eindelijk helemaal voor open gaat staan, daar vindt echt de magie plaats.

Geef jezelf toestemming om het leven van je dromen te leven en er gaan wonderlijke dingen gebeuren. Liefde is het antwoord. Ga doen waar jij extreem gelukkig van wordt en waar je hart helemaal van overstroomt, vindt die gelijkgestemden en je zult een leven kunnen leiden in overvloed. 

Betere wereld

Yess, ik ben een dromer, maar ook die gelover. Diegene die gelooft dat alles mogelijk is, dat je ‘Succes niet alleen behaald, maar met elkaar’.

Fearless Creator

Ik ben een prachtige community aan het op bouwen, met gelijkgestemden, die Fearless Creators. Het is zowel een online als offline community waar we elkaar steunen in de dromen en doelen die we willen bereiken. Waarin ik je de tools, mindset & strategieen mee geef om jouw leven & onderneming te creëren op een manier die bij jou past. Hier lees je er alles over! Wees welkom!