[ABOUT LAST NIGHT….]

storytelling

 

Gisteren was magisch!!!!! de storytellingavond van Yvette Tick & ik mocht dit jaar wederom mijn verhaal vertellen, maar dan de 2.0 versie….ik deel hem graag met je…

 

 

 

 

 

 

 

 

– Ergens in het voorjaar van 2015 had ik een bijna business burn out….ja ja als je daar nog nooit van had gehoord, hij bestaat, ik heb hem gehad 😉

Alles wat ik geleerd had over ondernemen, of liever gezegd over hoe ik dacht te , moeten ondernemen, was ik wel een beetje klaar mee…..het paste niet meer….voelde niet meer goed….die oude koude marketing werkte niet meer….

Voor diegene die niet weten wat Persicope is, dat was voor FB live zeg maar…..en in een nachtelijke uitzending van Eelco de Boer, joinde ik dus zijn live uitzending hij zat ergens in de US en ik lag snachts wakker….hij stelde de vraag wat houdt jouw nu tegen om te groeien in je biz?

Zichtbaarheid typte ik in….waarop hij zei; Ja dat is ook een ding he…want dat krijgen nog meer mensen een mening over je – en terwijl hij dit opnoemde voelde ik oude pijnen van vroeger naar boven komen.

Zichtbaarheid stond bij mij gelijk aan fysieke pijn, die schop en scheldpartijen ja daar zat ik eigenlijk niet op te wachten…..maar ik had er toch nog wat in te helen……want het raakte me weer….

Dus ik dacht ok, ik ’moet’ aan de slag met zichtbaarheid…..dus ik vragen stellen aan het Universum, ok zichtbaarheid, wat mag er dan ontstaan….wat past bij mij? Wat is zo Monicaans??

En dat is zo mooi van Het Universum, je stelt een vraag en je krijgt antwoord…..en vaak is het nog mooier dan dat je had kunnen dromen.

Toen kwam de mooie Yvette Tick op mijn pad…..met haar storytelling….ken je verhaal, weet je verhaal en dat is supergoed voor je biz e.d.….ik dacht hmmm dat is interessant…..

Op een gegeven moment had zij een uitdaging op FB, mail mij jouw verhaal en maak kans op een Storytelling training…en ik dacht…ok weet je wat, ik ga mijn persoonlijke verhaal gewoon aan een random stranger vertellen, dat lucht best wel op..kan ik je vertellen 😉

En daarbij kom je dus ook nog eens kans maken om op het podium real life je verhaal te vertellen voor 125 vrouw en een enkele man…zo gezegd zo gedaan…..video opgestuurd en dat voelde meteen al heel goed, het was goed om eens je diepste pijnen te vertellen aan een random stranger…….en voor mijn gevoel ha dik toen al wat geheeld….en kon ik dus weer dooor………goed 2 weken later hoorde ik dat ik dus 1 van de spreeksters was voor op de allereerste storytelling avond…..

Storytelling is gonna change your life…

Het was het keerpunt voor mij & mijn bedrijf

Het is ongelooflijk wat er gebeurt als jij jouw eigen verhaal omarmd…friggin awesome…

Ik heb mijn eigen verhaal omarmd en daarmee de persoon die ik BEN, maar ook die ik diep van binnen ben.

Dus ook al die rarigheidjes, mijn rode lokken…..mijn rotterdamse accent, mijn koekkruimel verslaving, mijn passie voor internet , gekke toch strenge/ consequente mama, mijn skills als coach.

Ik heb alles omarmd, ik heb Monica omarmd!

Ik werd die leider die richting geeft aan haar eigen leven, die haar leven creëert zoals zij het wil hebben, en andere inspireert om hetzelfde te doen.

Om ECHT mijn leven & biz te creëren waar mijn hart ECHT van in de fik stond!

EN het is een KICK ASS jaar geweest…kan ik je vertellen…
Ik & mijn bedrijf hebben afgelopen jaar een vlucht genomen…..men wat is er veel gebeurd…wauw…

Zo heb ik mijn eerste succesvolle challenge gehouden Ik ben Schitterendheid

Was ik vrijwilliger bij het Lichtpuntjes Festival van Shanti Silos
Ik heb een webinarreeks gehouden met super inspirerende ondernemers waaronder, Marcel Laheij, Ria Kaashoek & Maartje Koper.

Werd het steeds helderder voor mij wat ik hier te doen heb, dus mijn diensten en producten kregen steeds meer vorm,

en ik kreeg meer en meer coachingsklanten, die te gave mooie dames…

Ik heb iedere dag aan mijzelf gewerkt, het werk doen wat ervoor nodig is, dat innerlijk weten creëren en dat rock solid maken, ik ben blijven investeren in mijzelf, blijven leren, blijven schrijven, blijven co creëren met het Universum

Mijn expertise nog meer omarmd, zo organiseerde ik een kick ass 2 daagse workshop, lekker praktisch over hoe je een eigen online programma maakt en daarmee had ik in in 2 dagen 2000 euro mee verdient….

En ik ben in April naar Salt Lake City gevlogen samen met Maartje Koper, om een event bij te wonen…het was magisch. Prachtige dingen geleerd, nog meer over mijzelf en een zeer bijzondere healing ontvangen van een sjamaan.

Nog meer mijn waarheid gaan spreken…nog meer klanten op mijn pad gekregen….

Alleen maar workshops en trainingen gaan creëren en gaan geven die helemaal bij mij passen, en ondernemen op mijn eigen manier.

Ik voel mij gedragen, ik voel mij geliefd, ik BEN

Mijn eigen Droom,Doen & Doooor event georganiseerd afgelopen September, dat was geweldig!

Dit jaar 2 x Spreker/ Trainer geweest bij stichting de Broekriem

EN als klap op de vuurpijl, mijn lang verwachte droom, mijn eigen Freedomista Academy opgericht die vorige week is gelanceerd…. de Academy voor spirit, Life & Biz.

Ik geloof erin dat je geld kunt verdienen door simpelweg jezelf te zijn, ik geloof erin dat als je gelukkig bent met wie je bent en wat je doet, je dan ben je liefde, dan is alles wat je doet liefde…. en dat maakt het verschil in de wereld.

Ik weet hoe het is om met je smoel over de straatstenen gesleurd te worden en dat was mijn verhaal, ik weet nu hoe het voelt om te dansen, op diezelfde straatstenen, om vreselijk veel lol te hebben , liefde & fun te hebben in je leven…..en dat gun ik iedereen!

Lieve mensen, hou van jezelf en maak je dromen waar!

Liefde –

Vier het leven & je successen! Alles is goed zoals het nu is!

Mooi weekend!