Hi mooierd,

42 jaar vandaag

Ik vlieg op een tapijt van liefde & licht

Zo enorm dankbaar voor alles en iedereen in mijn leven

Wat ik je echt wilt vertellen is dat het allemaal in ons zit, om ons droomleven te realiseren

We hebben pas 3% van onszelf laten zien, wie we echt zijn en wat we echt kunnen…..Rise gorgeous 

Je bent niet alleen

Mijn verjaardagwens voor jou is, dat je viert wie je bent, iedere dag weer, dat je helemaal in lijn bent met wie je ECHT bent, dat je alles mag ontvangen in jou leven waar je naar verlangt.

Jij bent de reden dat je hier bent

Jij bent de reden van jouw bestaan

Ja mooierd, je kunt alles ZIJN, doen & ontvangen waar je naar verlangt

Speciaal voor mijn verjaardag, heb ik een pakket samengebundeld, mijn allerbeste thuis studie programma’s om een magisch mooi leven te realiseren.

 

 

Programma Oeps – My Intuition Made Me Do It. My all time favoriete programma over je intuitie en hoe je meer en meer kunt samenwerken met je intuitie. Je gaat ontdekken op welke manier jouw intuitie met je communiceert, maar ook leer je het verschil wanneer angst tegen je praat of je intuitie. Na dit programma hoef je nooit meer te twijfelen aan jouw eigen innerlijke wijsheid. je hebt het vertrouwen in jezelf mega vergroot. Je ontvangt een uitgebreide audiotraining, zeer uitgebreid werkboek ( bomvol oefeningen) en een krachtige visualisatie.

Creëer jouw eigen online programma. Ben jij expert in jouw vakgebied en wil je veel meer mensen helpen dan dat je nu doet? In dit programma leer je hoe je zonder grote investeringen jouw kennis op een gave manier kunt delen met veel meer mensen. Stap voor stap uitgelegd aan jou. 

Magisch Vertrouwen. Hoe fijn is het om ECHT onthecht te zijn van de uitkomsten, om volledig te varen op vertrouwen? Om te weten hoe je het ego aan de kant zet en contact maakt met het vertrouwen in jezelf en je vertrouwen vergroot in het Universum en dit alles weet jij, kun jij, doe jij na deze Masterclass.

Visualiseer je succes. Wat wil je echt? En hoe kom je daar, na dit programma weet je hoe je dit doet. Life is never gonna be the same.

Leef in overvloed. Want het is je geboorterecht om een fijn en geweldig leven te leven. Na deze masterclass herken jij overvloed in iedere vorm en weet je hoe je het meer en meer naar je toe kunt trekken.

Manifesteren. Nog 1 van mijn favoriete onderwerpen. Na deze Masterclass weet jij de principes rondom manifesteren, weet jij wat je kunt doen, om alles te manifesteren waar je naar verlangt. 

 

Dit is wat ik te zeggen heb over de programma’s die je ontvangt:

 Dit zijn 6 programma’s die allemaal live zijn opgenomen, in de afgelopen 1,5/2 jaar


Je kunt direct de content implementeren. – Yep ik doe dit altijd met opzet. 😉 Er zitten huiswerk opdrachten bij, affirmaties, you name it. Je kunt het allemaal zo opnemen in je leven en business. Super uitvoerbaar.

De video’s zijn snel, vol juicy content en behapbaar. De video’s duren gemiddeld van 30 minuten tot een uurtje, soms iets langer, dan zit er een waardevolle Q&A bij.

De energie in deze video’s veranderen je. Deze zijn opgenomen in de afgelopen 1,5 tot 2 jaar, komend vanuit een high vibe state off being (heb echt 2 geweldige jaren gehad, zowel persoonlijk als business wise) Mensen delen dit wel eens met mij, dat ze door het beluisteren van mijn content, al mega shifts ervaren.

Het is een absolute no brainer, zie het als een soort introductie prijs. De totale prijs én waarde ligt ver boven de 147,00 ex. BTW voor een jaar. Ik ontvang regelmatig appjes, berichtjes, PB’tjes van mensen die dan weer iets beluisteren en shiften naar dat volgende niveau. Ik hou er van om dit proces te faciliteren voor je en daarom bied ik het ook aan voor deze prijs. 

Ik hou enorm van mijn bundels omdat ik je graag high vibe content aanbied voor een veel lagere prijs dan mijn online programma’s of coaching.


Het is mijn intentie met deze bundel dat je je transformeert, dat je energie absorbeert. Er naar luistert, keer op keer, met opzet. Luister ernaar als achtergrond muziek. Wees 1 met de energie in deze video’s. 

Doe het huiswerk, het innerlijke werk en het journalen wat voorbij komt. En voel die nieuwe energie ontstaan, nieuwe gedachtes, nieuwe emoties, nieuwe acties……..oh daar ben je, nieuwe realiteit.

Het is tijd dat je alleen nog maar doet wat JOU echt gelukkig maakt en deze bundel helpt jou erbij. Het is tijd om overvloed naar je toe te laten stromen, zoals je dat nog nooit hebt ervaren.

Niet zeker of het iets voor jou is? Plaats je hand op je hart, haal diep adem en zeg deze woorden; ‘Ik ben bereid om mij te laten begeleiden’ en voel maar die ruimte.

Je krijgt direct toegang tot deze 6 programma’s, het huiswerk, de werkboeken, de energie, de affirmaties en scripts. 
Je hebt levenslang toegang tot de content.

 

Rozemarijn

Rozemarijn

Deze dagen luister ik veel naar jou ? ( replay masterclass energie van geld + iedere dag een audio van Ask, Believe & Receive) en journalen. Doet me heel goed! Instant higher vibes ?? So Thank you

Shanaz

Shanaz

Je gaf me de bevestiging die ik nodig had, je liet me in mijn waarde en mijn eigen waarde zien, je hebt mij laten inzien dat business bouwen van jezelf houden is. Ik vind jouw energie heel fijn, heel zuiver en dat is waarom wij een klik hebben.

 

 

Door je aan te melden, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.  

Als je mee doet, wil ik je aanmoedigen om dit met een intentie te doen. Doe dit voor jou. Beslis dat je hierdoor nog dichter bij je werkelijk zelf komt. Doe dit vanuit liefde, voor jezelf en de wereld om je heen.

 

Disclaimer: Ik hou van dit programma en ik geloof in de principes die ik met je deel in dit programma. De testimonials op deze pagina, of op deze gehele website. zijn van mensen die met mij hebben gewerkt en sommige hebben geweldige resultaten geboekt. Ik kan je geen garanties bieden.

Niet-goed-geld-terug-garantie; Ons protocol is geen geld teruggave bij online programma’s. Ik heb nog nooit deze vraag gekregen of zelfs ook maar geld hoeven terugbetalen. Ik denk niet dat jij er om zal vragen, maar ik snap dat deze vraag gesteld word. Dus dit is de deal. Als je binnen 48 uur, voelt dat de content niets voor jou is, mail dan naar info@monicajob.nl en dan ontvang je je geld terug, onder aftrek van €150,00 ex. BTW aan administratiekosten.