Ik heb dit blog geschreven speciaal voor jou, om mijn oefeningen en mindsetwerk te delen om je te inspireren, te motiveren zodat ook jij jezelf naar een vrij, liefdevol & overvloedig leven schrijft, wat het is een potje krachtig dit! HIER lees je er meer over en wat mij dit allemaal heeft gebracht

 

 

Waarheid;

Alles wat jij nu gerealiseerd hebt in jouw leven is het gevolg van wat jij denkt en gelooft over jezelf.

De buiten wereld is een reflectie van jouw innerlijke wereld. (ok, begrijp me niet verkeerd, ik ben het hier deels mee eens, niet alles is een spiegel en toets ten alle tijden dingen naar jouw eigen waarheid )

Het geheim over het creëren van succes, geld, vrijheid en waar je dan ook naar verlangt, is dat je altijd een KEUZE hebt.

Geloven in jezelf is een keuze

Jezelf zien als iemand die het waard is om alles te kunnen ontvangen in dit leven, is simpelweg een keuze!

haha wil je bewijs?

Kijk dan eens naar alles wat je wel al gerealiseerd hebt? Gaaf he?

Je huidige geldsituatie, je woonsituatie, je leefsituatie, je relatiesituatie, zijn allemaal zo, omdat je deze geaccepteerd hebt als normaal…..daar heb jij zelf voor gekozen. Je denkt misschien, ja dikke doei doei Mo, ik kan aan sommige situaties niets doen…en daar ben ik het dus niet mee eens, het is hoe dan ook een keuze geweest, wellicht geen bewuste keuze, maar het is toch een keuze geweest.

En weet je wat grappig is, we kennen allemaal situaties in elke gebied in ons leven, waarbij we denken, nou zover laat ik het niet komen, dus onderneem je actie om het niet nog verder te laten komen…..maar dat is toch precies hetzelfde als nu?! RAISE YOUR STANDARDS!

Toch?

Ok, dus verhoog je levenstandaard. Leg de lat wat hoger en commiteer jezelf dat je niet onder die lat uitpiept.

Hoe je leven er nu uitziet is gebaseerd op een keuze en wat je geaccepteerd hebt.

Dus wil jij een vrij, liefdevol, & overvloedig leven, waarin geld altijd aanwezig is? Waarin liefde altijd aanwezig is? Leg dan de lat wat hoger, sweetie!

Programmeer jezelf zo, dat je voorbij de lat kunt kijken en dan wordt het realiteit!

Hier zijn 3 van mijn oefeningen, om mijzelf iedere dag naar een vrij, liefdevol & overvloedig leven te schrijven. Om de mindset te creëren, dat ik ALLES in mijn leven kan realiseren, simpelweg omdat ik dat beslis.

Je kunt hier het beste s’ochtends vroeg voor gaan zitten, of kies een moment uit wat werkt voor jou, zolang je ze maar doet.

1. Als eerste, creëer ruimte, creëer tijd. Dit is echt het dagelijkse werk.

Het eerste en allerbelangrijkste is dat je er tijd voor vrij moet maken.

Je moet hier iedere dag tijd voor maken. Dit is echt een must must must. 30 minuten per dag op zijn minst, maar begin met 10 das ook goed, begin gewoon.

Begrijp goed, dat dit is wat je iedere dag doet, voor de rest van je leven!

Succes begint van binnen. PUNT. Maak tijd vrij om jezelf naar een vrij, liefdevol & overvloedig leven te schrijven. Zo creëer je van binnenuit, wat jij wilt zien in jouw nieuwe realiteit.

2. Jij mag het bepalen!

YEAH! hier wordt ik blij van. Jij mag helemaal zelf jouw nieuwe realiteit bepalen. Jij mag schrijven over alles wat jij wilt realiseren in jouw leven. Je hoeft met niemand rekening te houden, tis jouw leven.

Je kunt jezelf klein houden hierin….

Of je neemt de beslissing en je gaat voor je werkelijke mega gave GROTE dromen!

Dus ga voor grote hoogtes!!! Jij bepaald, jij vraagt, ja en vragen is een dingetje, maar jij mag om alles vragen in jouw leven. 

Schrijf deze zin af….

Als tijd, geld geen issue waren en als ik niet kon falen in wat ik zou willen doen, dan zou ik; …………………………….(vul maar in die zin, met alles wat in je opkomt, zo heb je in kaart wat je ECHT ECHT wilt ;))

3. Schrijf alsof het al realiteit is

Schrijven ( Journaling in het mooie engels ) werkt echt het beste als je alle, ja maars, loslaat. En hou focus op wat je echt wilt. En ja, het is heel logisch om al je angsten en bullshit op te schrijven, maar daar wil je niet naartoe. Het is echt slimmer om op te schrijven wat je WILT in je leven en geloof mij;

Wat je aandacht geeft dat groeit! Dus focus op wat je wilt.

Schrijf wat je bij punt 2 opnieuw op/ over, maar dan schrijf je ze op alsof ze al realiteit ZIJN! 

Ik wil…

Ik beslis…

Ik heb…

Ik ben..

IT’S DONE!

Iedere keer weer!

Als je hier moeite mee hebt, is mijn tip aan jou, begin gewoon, er is geen goed of fout, begin gewoon en kijk wat er ontstaat en als je het samen met mij wilt doen, om echt die diepe verlangens naar boven te halen en dan opschrijven dan kan dat en ik bedenk me nu ineens hoe cool is het om hier een workshop over te geven, laat mij jouw & max. 10 anderen mensen helpen om dit voor jou op gang te brengen.

Gewoon in 1,5 uur via webinarvorm.

Krijg je van mij een mooi notitieboekje thuis gestuurd & gaan we 1,5 uur aan de slag

Ontvang je een stappenplan hoe je dit goed kunt inzetten voor jouw leven & biz 

Gaan we uplevelen en jouw nieuwe realiteit opschrijven

De mogelijkheid om vragen te stellen, waar je dus gericht antwoord krijgt op jouw specifieke situatie.

En krijg je toekomsttips, zodat vanaf nu niet meer zonder kunt.

Investering; €97,00 ex. BTW.

Met als resultaat een goede basis die je van de rest van je leven kunt gebruiken om wat dan ook te realiseren in je leven! 

Laat mij weten of dat dit een HELL YEAh is, mail mij of PB mij op Facebook & dan hoor je zo snel mogelijk een datum.

Liefs,

Monica