Select Page

succesHi gorgeous,

Ik wil heel graag wat delen met je over mindsetwerk en hoe je jezelf naar succes kunt schrijven.

Ik zal wat delen over hoe ik iedere keer een mindshift laat plaatsvinden, want niets, maar dan ook helemaal niets mag in de weg staan tussen mij en mijn waarom en mijn missie.

 

 

De resultaten zullen altijd reflecteren wat jij diep van binnen geloofd. Dus again, wat jij jezelf verteld en geloofd, zul je realiseren, zul je aantrekken in je leven.

Wat je geloofd is superduper krachtig!

Maar het is ook een keuze…

Geloven is een keuze

Vertrouwen is een keuze

Jezelf zien als een superwaardevol persoon die alles mag ontvangen in dit leven, de leuke klanten, het inkomen, de reizen, de gave lifestyle en alles waar jij ooit van gedroomd heeft is een keuze.  

Wat jij voor jezelf accepteert als ‘normaal’ is een keuze. Het inkomen wat je nu hebt, waar je nu woont, heb jij allemaal zelf gekozen. Misschien niet bewust, maar je hebt er wel degelijk voor gekozen.

Mensen die meer verdienen, beter wonen, luxere reizen maken en weet ik veel wat nog niet meer, leggen de lat, hun standaard van leven, van wat zij willen, voor wat zij hier zijn gewoon hoger. Ze laten zich door niets en niemand afleiden en ze doen er alles aan, stretchen zichzelf zover dat ze niet eens in de buurt komen van die lat 😉

Dus alles wat je nu hebt in je leven is gebaseerd op wat jij accepteert en dus een keuze.

Wil jij een grotere impact maken, meer mensen bereiken, meer verdienen? STEP THE FUCK UP! RAISE THE BAR. Verander je oude normaal in een nieuwe normaal, wat jij accepteerde als de ‘bodem’, laat je nu los en leg een nieuwe lat, een nieuwe bodem creëren, die hoger is al je vorige, snap je het nog? 😉

Leer opnieuw je ogen & hart te openen for whatever is possible, weet je.

Hier zijn wat dingen die ik doe, iedere dag om mijn droomleven te realiseren;

 1. Maak tijd vrij. Iedere dag weer, om te schrijven. 20 minuten is top, 30 minuten nog beter, maar he, al begin je met 10 minuten. Ik wil dat je begrijpt dat je dit iedere dag moet doen, voor de rest van je leven…zo niet, struggle dan verder voor de rest van je leven. Door te schrijven creëer je een wereld van binnen en die zie je op een gegeven moment ook in de echt wereld. Schrijf wat er ook in je opkomt, schrijf wat je wilt realiseren in je leven, wat je wilt bereiken, wat je wilt verdienen e.d.
 2. Jouw leven, jij bepaald. Jij bepaald hoe, wat waar en hoe laat desnoods wat jij wilt creëren in je leven. Jij mag kiezen, cool he! Hoe je niet klein, droom groot en zet grote doelen om grote dromen te realiseren.
 3. Schrijf alsof alles al gebeurt is, gerealiseerd is. IT’S DONE! Waar je je aandacht op richt zal uitkomen. Ja je kan veel tijd kwijt zijn met het noteren van emoties e.d. maar geloof mij, schrijf zo veel mogelijk op wat jij wilt realiseren in je leven. Schrijf niet; Ik wil….en beslis dat of dat…..nee, schrijf Ik ben….ik heb…en het is gerealiseerd. IT’S DONE.
 4. Doe het mindsetwerk baby! Oh ja hoor, weerstand ga je ervaren, for damn sure. Maar doe deze oefening zoals hierboven beschreven staat, 3 x per dag. Herprogrammeer je oude denkpatronen.
 5. Dit is iets wat ik zelf sinds kort doe, dat is stretchen. Je mind stretchen. Ik begon hiermee na mijn trip naar de USA in april van dit jaar. Herschrijf minstens 1 x per maand je doelen, maak ze groter en nog mooier! Hoe meer jij jezelf stretched, hoe meer er mogelijk blijkt te zijn en zullen er dingen sneller op je pad komen/ sneller gerealiseerd worden. 
 6. En de laatste de; ‘ Ik ben’ – oefening.
 • Ik ben mooi
 • Ik ben rijk en overvloedig
 • Ik ben 1 van de beste coaches in de wereld
 • Ik ben wereld beroemd en ik spreek overal ter wereld
 • Alles wat ik wil wordt gerealiseerd
 • Ik kan iedere maand met gemak al mijn rekeningen betalen
 • Mijn inkomen groeit iedere maand
 • Ik ben super dankbaar voor het mooie pad wat ik bewandel in mijn prachtige leven
 • Ik heb supergave ondernemers vrienden over de hele wereld
 • Ik ben een geweldige moeder en heb een fantastische band met mijn kinderen
 • Ik maak geweldige beslissingen
 • Ieder investering in mijzelf, komt in 3 voud bij mij terug
 • Ik heb een geweldig huwelijk & mijn man is mijn grootste fan 
 • Ik hou van mijn leven en van mijn business
 • Ik werk met supertoffe klanten, de high achievers over de hele wereld, zij maken het verschil!
 • Ik heb een geweldige f-in dag!
 • Ik heb oneindig vertrouwen in mijzelf
 • Ik maak beslissingen vanuit mijn hart
 • Ik hou van mijn klanten en zij houden van mij
 • Ik heb een fantastisch team om mij heen, een coach, een VA, een copywriter, een huishoudster & een personal assistent
 • Ik ben funny as hell en maak mensen blij, ik inspireer ze, motiveer ze en leer ze het allerbeste uit zichzelf te halen en het leven van hun dromen te leven.
 • Ik schrijf wekelijks een colomn voor een vooraanstaand blad
 • Ik ga zoveel plezier hebben op mijn komende trips
 • Ik ben volledig afgestemd op wat ik hier te doen heb en neem daarbij de juiste acties, iedere keer weer

Weet je, dat schrijven is even wennen, maar dit komt ECHT vanuit je diepste zijn, jezelf toestemming geven om ECHT jezelf te zijn en je verlangens de ruimte geven. Ik hoop dat deze tips je motiveren, je empowered hebben om ook jezelf naar succes te schrijven.

IT”S DONE!

Jij kunt het leven van je dromen realiseren, door simpelweg leiderschap te nemen over je leven.

Jij beslist, jij bepaald, jij creëert en realiseert!

RISE UP baby!

PS: Kick ass workshop komt eraan!

Workshop; Write your life into existence

2 uur durende workshop – online training met Mo – ik leer je hoe je iedere dag je leven creëert door te schrijven – hoe je iedere dag kunt creëren vanuit flow, door te schrijven – maar meer dan dat – ik leer je hoe je door je boosheid en weerstand kunt heen schrijven om creatie weer de ruimte te geven – Ik wil je leren om je niet meer in te houden met je woorden – Ik wil je leren hoe het voelt om jouw mooiste leven op te schrijven en vandaaruit te gaaaaan en dus JAAAAAA!, geld verdienen, succes ervaren, je gewoonweg the bomb voelen!!!!!! – Yess write your life into existence – personal journalling workshop

€33,00 ex. BTW

Woensdag 29 Maart om 20:30 uur

Kun je niet? Geen probleem, de opname krijg je toegestuurd en er is een besloten FB groep waar je een week lang nog terecht kunt.

Klik HIER om je plek te reserveren.

 

 

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser plaatsen om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Mo!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy verklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.