Wat zou het je leven en business opleveren als jij iedere dag connect met wat je werkelijk wilt?

Je droomt al jaren van een ander en fijner leven

Je WEET ook dat dit iets is, wat jij zelf kunt creëeren, maar wel van binnenuit.
Gevoelens als angst, wie-ben-ik-dan, je ego, nemen het nog net iets te vaak over…

Je wilt eindelijk gewoon eens ECHT weten hoe jij vanuit je intuitie en een sterke connectie met je ziel, een nieuwe realiteit voor jezelf creëert? Dan ben je hier op de juiste plek. ????????????

Meer dan graag laat ik je kennis maken met 1 van mijn geweldige tools, het journalen. Ik schrijf mijn leven en business letterlijk naar realiteit , iedere keer weer.


Journalen is MEER dan sterke overtuigingen conditioneren.


Je overtuigingen bepalen je gedachtes. Je gedachtes worden je woorden. Er ontstaat een nieuwe energie in je. Je woorden worden je acties. Je acties worden je gewoontes. Je gewoontes worden je waarde. Je waarde bepaalt de uitkomst van het leven van je dromen.
Ik hou van deze vorm van persoonlijke ontwikkeling, zo simpel en zo effectief…..ik neem je graag mee in deze magie!

 

…Change your way off thinking & you will change your life…

Alles waar je simpelweg naar verlangt, kun je naar je toe schrijven

 


Journalen zet je in om nog dieper in contact te komen met wat je echt wilt, je geeft jezelf toestemming op een veel dieper niveau, je unleashed met journalen wat ECHT in jou leeft, het komt er gewoonweg veel makkelijker uit.

Wanneer je heel duidelijk je intenties op schrijft, jouw kristalheldere intenties, is dat wat werkt! We zwakken onze droom af en vermijden wat we ECHT willen, want we zijn bang dat het niet uitkomt dat het niet gaat lukken, of dat we het niet verdienen….

Alles waar je simpelweg naar verlangt, kun je naar je toe schrijven. Of dat nu is om af te vallen, om schuldenvrij te worden, om je business een boost te geven, om een waardevolle relatie te hebben, of om meer geld naar je toe te laten stromen! Je kunt dit op ieder gebied in je leven toepassen.
 

Wat ik zeker weet is dit:


Je verlangens zijn een veilig begeleidingssysteem.
 Journalen is een geweldige manier om te connecten met je ziel en je ware verlangens.

Men, als ik dit jaren geleden wist ???? Journalen heeft mij ontzettend veel gebracht. Niet alleen heb ik nu het leven & de business waar ik altijd van gedroomd hebt, maar het heeft mij ook meer vertrouwen gebracht, gevoelens van schaamte en schuld getransformeerd naar liefde en een mega manifestatiekracht heb ik er door ontwikkeld.

Wat heb ik zoal naar realiteit geschreven?

>> Sta ik op de Cover van het boek Natuurlijk Rood Haar van Hanne der Woude.
>> Heb ik al mijn schulden ingelost. (30K)
>> Mijn gave appartement in Rotterdam in 2019 moeiteloos verkocht – het verkoopbord hoefde niet eens aan het raam gehangen worden.
>> En een mega mastermove gemaakt in Maart 2021, toen heb ik mijn geliefde Rotterdam verruild voor Curaçao, de plek waar ik mij vrij voel, thuis voel, creëer, woon, werk en intens van het leven geniet, samen met mijn gezin.

Het dagelijks opschrijven wat je verlangens zijn werkt magisch! Ik ging steeds meer en meer toelaten, meer en meer shiften in mijzelf en meer en meer manifesteren. A.K.A. Manifesting like a MOJO!

Dat gun ik jou ook!

Inmiddels heb ik deze training al voor meer dan 3000 mooierds verzorgd, je bent het waard om je verlangens te leven.

Wat anderen zeggen over deze #journalingchallenge


‘Ik heb genoten van deze Intensive. Het dagelijks een moment helemaal offline zijn is heerlijk. Geeft me rust, overzicht en vertrouwen. Keuzes maken wordt zoveel makkelijker. Blijvertje dus’ – Jeanette Rookhuizen

‘Werkelijke genoten van deze challenge. Wat een inzichten en een rust levert dit je op’. Ik volg consistent mijn hart om dat te manifesteren waar ik blij van wordt namelijk rust en tijd voor mezelf. Bedankt Monica en de rest voor alle mooie inzichten, have a nice day! Liefs Kaat- Karen Jessop

Wat was het weer genieten tijdens deze challenge! Hoe mooi dat je een ruimte creëert waarin we ons allen vrij voelen onze dromen, verlangens en soms ook blokkades te delen. Goud! Wat ik hieruit heb gehaald is helderheid en mijn vonkje. Door externe factoren vielen veel plannen in het water en de “laat dan maar zitten” vibe lag op de loer. Nu weet ik dat ik ff die drive, die liefdevolle schop onder mijn kont nodig had om te zeggen “kom maar op dan!” Dít is wat ik wil. Dít is waar ik blij van word, so let’s go! De woorden die ik al kenden lachten me toe vanaf het papier. Bevestiging van wat diep van binnen allang bekend was. Alleen ff kwijt. Geeft niet, het staat nu op papier dus ik kan weer DOOR! Thanks mooierd’ – Wendy

‘Wat was het leuk en leerzaam om mee te doen. Soms geen antwoord kunnen geven en soms een pagina vol geschreven. Ik mag groot gaan denken, voelen, vragen, acteren en manifesteren. Journalen helpt mij hier zeker mee dus ik mag tijd en ruimte maken voor mijn innerlijke gesprekken en deze ook serieus nemen! Dank je wel lieve Monica voor dit mooie avontuur ❤️’ – Priscilla Massaar

‘Wat een prachtige en intense reis was dit. Dank je wel voor deze ruimte die je me hiermee gegeven hebt om ruimte voor mezelf te creëren.
Een prachtige manier om diep en liefdevol in contact te zijn met mezelf, mijn energie, mijn ziel. En er dan ook echt elke dag een stukje in te kunnen handelen. Wow, weer heel wat (schijn)hobbels genomen en ervaren dat het helemaal goed is in het proces van groter, ruimer, wijzer, liefdevoller, daadkrachtiger, prachtiger, geweldiger (en voor mij zeker ook vrouwelijker) ZIJN.
Namasté lieve Monica.’ – Rozemarijn Hamelink


Over the moon excited over deze training:

Waarin ik het volgende met je deel:

  • Ontdek hoe je iedere dag je droomleven & biz creëert door te connecten met je intuitie – yep, your female wisdom!
  • Ontdek hoe je kunt creëren vanuit flow – uhm is er een andere manier dan? Don’t think so
  • Ontdek hoe je door boosheid en weerstand heen kunt schrijven om creatie weer de ruimte te geven – hallo ik deal gewoon met de shit die omhoog komt en ga er dwars door heen.
  • Ontdek hoe je dit praktische en energetische kunt gaan toepassen in je leven – mijn geheime methode hoe ik alles manifesteer waar ik naar verlang.
  • Ontdek hoe je in 2021 je verlangens waar maakt – zonder dat je je daar nog 1 minuut langer over hoeft te trutten, te schamen of je schuldig over hoeft te voelen.Ontdek de magie van het journalen en schrijf ook jouw leven en business naar realiteit! ( Je ontvangt maar liefst 5 video’s – deze zijn al eerder opgenomen – waarin ik 10 van mijn favoriete journaling prompts met je deel, maar ik deel nog zoveel meer met je, ik hou ervan om echt waarde met je delen, transformerende content, die je daadwerkelijk verder brengt. )

 

 

Door je aan te melden, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.  

Als je mee doet, wil ik je aanmoedigen om dit met een intentie te doen. Doe dit voor jou. Beslis dat je hierdoor nog dichter bij je werkelijk zelf komt. Doe dit vanuit liefde, voor jezelf en de wereld om je heen.

Disclaimer: Ik hou van dit programma en ik geloof in de principes die ik met je deel in dit programma. De testimonials op deze pagina, zijn van mensen die met mij hebben gewerkt en sommige hebben geweldige resultaten geboekt. Ik kan je geen garanties bieden.