Wanneer je meer dan ooit voelt, dit is wat ik hier te doen heb – zo wil ik leven – hier kies ik voor – want ja, ik ben ook wel klaar om mijn dromen uit te knippen en op mijn moodboard te plakken – ik wil leven vanuit liefde, vanuit mijn ware zelf, vanuit die goede, stevige, veilige basis IN mijzelf.

​​Dan nodig ik je uit om mee te doen met Liefde & Acceptatie.

14 Dagen lang ( met 2 gave bonussen ) ongegeneerd dieper zakken in pure zelfliefde, oneindige acceptatie van je mooie zijn, zodat meer liefde, flow en overvloed naar je toe kan stromen, zoals eigenlijk altijd de bedoeling was. 

We zijn met de Masterclass al best een eind gekomen, vind je ook niet? Maar er is nog zoveel meer wat ik met je wil delen en dat is ook waarom ik dit programma wilde doen​.

Ik heb hier zoveel over te delen met je, niet normaal!​​​​

​​Via deze pagina lees je er alles over. Je ontvangt nu 50% korting op het programma, dit aanbod loopt tot zaterdag 21 Maart 20:00 uur.

​​Hahah zo bizar gaaf hoe dit werkt, je leest er ook nog eens hoe dit programma tot stand kwam en ik durf te zeggen, alleen al het lezen van deze pagina, zorgt voor een shift – want dat is wat Liefde & Acceptatie doet.


Voor mij was het mega fijn om de Masterclass te geven, om die download met je te delen en de download van het programma Liefde & Acceptatie was ook mega bevrijdend om te schrijven.

​​En ik voel mij vereerd als we dit samen gaan doen. 

Liefde & Acceptatie
Pure zelfliefde op het hoogste niveau
Volledige acceptatie van jouw mooie ZIJN
En absoluut
Oneindige
Flow
Zoals het altijd al bedoeld was


Ik hoop dat je ja zegt

Dit werk heeft mijn leven voorgoed veranderd

Laten we het samen doen
Voor jouw leven

In liefde
Xo, Monica​