‘Ik wil wonen waar de zon vaker schijnt dan hier in Nederland’, is een zin die ik al heel wat jaren uitspreek, al zo vaak in mijn journals heb opgeschreven en nu, nu is het zover. Over the moon excited! Wihaaaa

IK EMIGREER MET MIJN GEZIN NAAR CURAÇAO!

Verkassen met mijn hele gezin, naar de andere kant van de grote plas is op zijn minst gezegd, een behoorlijk WILD plan en dat is het understatement van dit jaar ????. Holy quacamoly ????
 
Maar ook dit, past bij mij, mijn hart volgen, doen wat klopt. Hoe gek het ook klinkt en hoe mijn hoofd soms beslissingen niet kan rijmen, staan mijn hart en ziel ervan in de fik. ????????
 
Vanaf het moment dat manlief en ik ja zeiden tegen elkaar – getrouwd zijn we al 😉 – maar ja zeiden tegen dit wilde plan, kreeg ik, naast de ongelofelijke goddelijke support – support uit onverwachte hoeken – dingen die bijna als vanzelf geregeld werden……..,natuurlijk ook de nodige uitdagingen, als in ‘vastlopen’ in bestaande en beperkte systemen, maar ook wat mindfucks voor mijn voetjes geworpen.
 
It’s all in the game.
 
Maar de droom IS nog altijd GROTER dan de ‘angst’. Can I get an Amen? ????????

Wat er ook gebeurt, hoe het ook loopt; ik neem je meer dan graag mee op reis.

Ik word er mega blij van om mijn inzichten, hersenspinsels, mindfucks en mega manifestaties met je te delen en ik vind het supergaaf om jou te inspireren om ook een idioot wild plan te gaan ondernemen. Gewoon omdat het kan, omdat ook jij, het waard bent. Leef je verlangens, mooierd.

Wil jij op de hoogte blijven van mijn avontuur op weg, maar ook op het prachtige Curaçao? ????????☀️????????
 
Schrijf je dan hieronder in voor de Reis-mee-met-Mo post!
 
Alleen maar liefde ,
Monica