Mijn Challenge Get Your Aligned Booty Into Action is op dit moment bezig en men, wat supergaaf…de inzichten en die shifts die plaatsvinden, alleen maar door bewust te doen…

 

 

Weet je, je kunt wel van alles willen, maar als je niets doet houdt het op en als je niet afmaakt waar je mee bent begonnen, komt er waarschijnlijk nooit iets van terecht.

Als ik een blog schrijf en hem niet afmaak, gegarandeerd dat ie nooit in je mailbox beland en he, ik verdien o.a. mijn geld omdat ik blog, dus als iets werkt, ga er dan mee door, maar om erachter te komen OF iets werkt, moet je het wel eerst doen, maar goed DOEN – ALL THE F-ING WAY.

Deze reacties wil ik even met je delen;

Bye bye verstoppen en bescheiden zijn. Ik laat me zien! Bye bye aanpassen en klein houden om gezien te worden. Ik ben een pionier, ik zet energetisch ruimte neer die nog iedereen kan zien en voelen. Bye Bye zoeken naar je goedkeuring en begrip. Ik kies ervoor om mezelf te zijn en wat jij vindt mag je houden! Bye bye afleiding. ik zie je en waardeer je creativiteit en voel nog sterker dat ik ervoor kies om mijn ding te doen. Ik kies ervoor 100% verantwoordelijkheid te nemen. Monica Job tjeezz ik sta versteld van de impact van de afgelopen dagen! Dank je wel <3

Dank je Monica, ik ben bij jou terecht gekomen via het interview met M, ik ben echt onder de indruk van jouw fantastische uitstraling en energie <3Heel fijn om daarop mee te liften!

Wat vind ik deze challenge ge-wel-dig! Ik kan het niet anders omschrijven. En wat sta ik me over mezelf te verbazen. Daar waar ik normaal denk het zal wel, het komt wel, ik zie wel als het me zo uitkomt voel ik nu een innerlijke drive om met aandacht naar de opname te luisteren, serieus de opdrachten te willen maken, te onderzoeken (soms in de groep, soms in word). En ik doe het, zowaar dat ik het doe. Blijkbaar is de tijd rijp en wat word ik er blij van. Voor sommige zal dit misschien raar overkomen, ja maar dat doe je dan toch gewoon. Nou ik ben iemand van de deadlines, altijd op het allerlaatste en daar kwam ik ook heel vaak mee weg. En nu voel ik dat ik er aan toe ben om te creëren op mijn manier en onder mijn voorwaarden. Hoe en wat heb ik wel ideeën over maar ik voel innerlijk de drive om deze opdrachten met aandacht en serieus te maken en dat alleen al is voor mij een hele andere manier van zijn dan ik altijd gewend was en het voelt in 1 woord gaaf!

Dankbaar, want dit is wat ik doe, dit is waar ik de afgelopen 2 jaar mensen ECHT mee help.

Tis allemaal niet zo ingewikkeld, zoals met zoveel dingen in het leven is het slechts een KEUS.

Wat ik mensen vaak zie doen is;

Ze beginnen ergens enthousiast aan en vervolgens maken ze het niet af, ze stoppen halverwege omdat het te ingewikkeld, te confronterend is en ze verwachten wonderen zonder zich te hoeven inspannen.

Ze geven zich op zich voor cursussen, trainingen, challenges or whatever en doen het werk NIET.

Grazy, als je vroeger op school je huiswerk niet leerde, had je toch ook een onvoldoende en als je dat maar vaak genoeg deed, ging je ook niet over, hetzelfde werkt net zo in het echte leven.

Ze geven op

Ze geven niet alles

Ze gaan niet all the way

Ze willen een quick fix

Ze willen het toverstafje van iemand lenen

Ze struinen het internet af naar gratis informatie

Ze zijn lui

Ze willen ALTIJD voor een dubbeltje op de eerste rij zitten

Ze begrijpen niet hoe dat investeren ding nu werkt, doen ook het werk niet om het wel te begrijpen

Ze raken overweldigd bij de gedachte dat het allemaal te friggin veel moeite kost en dan worden ze moe en haken ze af…..

en toch blijven ouwesnitzelhoeren, really?

Ga het werk doen, mooierd!

Ga jezelf omarmen

Vraag om wat je nu werkelijk wilt

Doe het innerlijk werk

Doe het mindsetwerk

Investeer in jezelf op ieder gebied

Write your life into existence

Heb plezier

Help je mooie mensen

Geniet van het leven

Vertrouw en volg je intuitie

Focus darling!

Het is helemaal niet zo ingewikkeld als we soms denken, je krijgt waar je je op focused en waar je om vraagt.

Want je hebt geen idee wat je moet doen om daar ( jouw ideale leven) te komen, nee, duh, je bewandelt jouw eigen, unieke pad. Dus is het enige wat je kunt doen, je richten op wat belangrijk is, het werk doen, acties nemen die goed voelen, mindsetwerk doen, innerlijk werk doen, acties nemen die goed voelen, bijhouden en weer doooor.

Dus ja je kunt je richten op werken met je ideale klanten, aantal mensen in je nieuwe programma, inkomen wat je wilt verdienen, maar waarom niet EXPRESS groter gaan dromen? & nog meer DOEN?

We zwakken onbewust altijd onze dromen af, KIES er eens voor om ze eens mega in het licht te zetten.

En stop eens met die bescheidenheid!

De mensen die hun droom al leven, hebben het lef gehad om er simpel om te vragen.

Vragen voor wat je wilt en er dan alles voor doen om het te realiseren is gewoon een keus.

Doe het werk mooierd!

Wil je nog meedoen met deze challenge, dan kan dat!

Meld je hier aan;
http://freedomista.nl/getyouralignedbootyintoaction/

PS

Ik start met een groepje prachtige ondernemers een coachingstraject, 4 tot 6 pers.

3 maanden lang Droom,DOEN & Doooor.

Ben jij toe aan een uplevel?

Ben jij toe aan zichtbaar maken wat nu nog onzichtbaar is?

Je verbogen talenten omzetten naar prachtige diensten & producten?

Geld verdienen met je passie?

We starten 2e week maart, nog 5 plekken beschikbaar, PM mij als je interesse hebt!