Realiseer jij wel wie jij bent?

Realiseer jij je dat je hier bent met een reden?

Realiseer jij je er een gouden reden is waarvoor jij hier bent?

Realiseer jij je, dat JIJ krachten, soulpower bezit, die niemand anders bezit op deze aarde, realiseer jij je dat JIJ degene bent die het moet doen, dat jij prachtige dingen de wereld in moet zetten, tig mensen helpen op jouw manier?

Jij WEET ook, dat als jij niet doet waarvoor je hier bent, je onmogelijk het leven van je dromen kunt leven?

Funny thing he?

Als jij niet volledig je potentieel (bleg woord, maar ik weet even geen ander woord op dit moment) LEEFT, jij ook niet de mensen kan helpen waarvoor jij hier bent, je doet maar een beetje beetje….. en jij dus ook niet het leven KAN leven waar je van droomt…..

Waarom ben jij hier?

Wat heb jij te bieden aan mensen?

Realiseer jij wel wie je bent?

Laat je niet tegenhouden door wat anderen zeggen, vinden, doen of denken. Iedereen creëert zijn eigen realiteit. Twijfel alsjeblieft geen moment meer aan jouw kunnen. Trap niet in de valkuil van dienstbaarheid.

Het gaat er niet om wat een ander doet, het gaat erom wat jij doet.

Zie je kracht

Zie je potentieel

Herken je blokkades, heel ze, maar geef er echt zo min mogelijk aandacht aan, je hoeft niet alles door te analyseren naar een vorig leven, want het is niet wie jij NU bent in je kern. Die beperkende gedachtes, zijn niet wie jij DIEP van binnen bent.

Ga delen wat je te delen hebt, gewoon vertellen waar je mensen graag mee helpt & wat de resultaten zijn als ze met je werken.

Jij bent een geweldig mooi mens, jij ontwikkeld je, jij schrijft, je leest, je bent een superleuk persoon om dichtbij je te hebben….

en toch….

Een blog postte is eng

Je verhaal delen is eng

Een workshop geven al helemaal eng

je waarheid spreken is eng…

I know….maar kun je erop vertrouwen dat als je iets deelt, dat dat van die afgestemde plek komt, want alleen vandaar uit voelt het goed 🙂

Dat volgende niveau is supereng, want welke persoon ben je dan? Hoe handelt die persoon, wat denkt die persoon, wat wil die persoon uitstralen?

Ik ga super EERLIJK met je zijn;

Lieverd, als zit je in 84 masterminds, als jij nooit gaat DOEN wat deze mooie mensen vertellen wat je kunt doen, dan ben je over een jaar nog op dezelfde plek. Als jij het geleerde niet implementeert, dan sta je over een jaar nog op deze plek.

Als jij nu eens ECHT de leiding neemt over jouw leven, over jouw gedachtes, over jouw acties, hoe fijn zou dat zijn?

What is the worst thing that could happen?

Hoe zou je leven en business er dan uitzien?

Als jij volledig je waarheid durft te spreken?

Als je er gewoon op kunt vertrouwen dat de actie die je neemt, goed is en mag je er dan op vertrouwen dat je altijd datgene doet wat goed voelt voor jou, je mensen en dus resoneert met je mensen?

Wij zijn zo slim, wij weten vaak alles en doen is een dingetje. Soms moeten we 80.000 keer iets horen, voordat het serieus in onze hart binnenkomt en dat dan pas het aha moment volgt…

Realiseer je, dat niemand anders kan doen, wat jij hier te doen hebt!

Nu we toch bezig zijn 😉 –

Jij WEET toch dat je alles kunt zijn, doen, kunt creëren, wat jij ook maar beslist? 

En toch leef je zo?

Grazy

Het is tijd om te stoppen met deze gekke geit

Het is tijd om te stoppen met deze illusie

Het is tijd om een punt te zetten achter het fabelverhaaltje, dat dingen serieus gaan veranderen, zonder dat jij ze zelf actief veranderd.

Realiseer jij dat jij een actieve commitment zult moeten maken en dat je doooor moet zetten, zodat er ook ECHT magische shifts gaan plaatsvinden?

Show up

Step up 

Rise up

Maak een beslissing, en dan?

Dan moet je er iets aan gaan doen…

EN ik laat je graag zien hoe!

Pm mij, als je dit nu ECHT samen wilt doen.

Pm mij als jij jezelf wilt realiseren!

PM mij naar de mogelijkheden om met mij te werken. Wat heb jij nodig?