Hi lieve lezer,

En toen was er weer een week voorbij…..

Ik hoor het vaak….’Shit weer niet aan toegekomen deze week’,’het komt er maar niet van’, ‘er komt steeds iets tussen’, ‘ik heb er de tijd niet voor’, ‘ik wil mijn vriendinnen niet teleurstellen’, ‘ik heb de kinderen steeds om mij heen’, ‘ik heb het geld er niet voor & de hond van de buurvrouw heeft overgegeven’…..

Ja en zo is er altijd weer wat, wat dat IS het leven, dat gaat gewoon door. Het lijkt wel alsof er nooit een goed moment is om iets te doen…..en dat klopt! Er is NOOIT een goed moment om iets te doen, iets te starten, iets te maken, dat moment moeten we zelf creëren. 

Hoe creëren we dat? Door die tijd simpelweg te claimen…
HOE belangrijk maak jij het realiseren van je dromen?

En als wij onze tijd niet zelf indelen…. niet zelf claimen…. GEGARANDEERD dat iemand anders er met JOUW tijd vandoor gaat! Als jij geen prioriteiten stelt, je grenzen aangeeft, dan gaan anderen daar gebruik van maken, wees serieus met jouw toekomst. 

Iedere keer dat je ja zegt tegen een ander, zeg je keihard nee tegen jezelf.

Jij bent verantwoordelijk voor het leven dat JIJ wilt creëren. EN NIEMAND ANDERS!

Valkuil die dienstbaarheid heet

Ik herken deze maar al te goed, men ik was echt met alles en nog wat bezig, behalve mijn visie & missie leven en ik stond 24/7 paraat voor anderen. Ik heb in 3 andere organisaties gezeten en mijn bedrijf kwam geen meter vooruit….. ja duh! Dat kon ook niet want al mijn tijd ging op aan die andere dingen….

Yep, totdat ik het heldere inzicht kreeg dat het niet zo langer kon..ik leerde andere mensen zogenaamd hun dromen te realiseren en ik deed het zelf amper! Dus ik heb toen een besluit genomen…en zegde de samenwerkingen 1 voor 1 stop….de laatste was in januari van dit jaar….

Ik richtte mijn aandacht voor 200% op mijn bedrijf, mijn missie en mijn prachtige klanten en dat heeft gewerkt, binnen een aantal maanden is mijn omzet verdrievoudigd….dus ja het IS mogelijk. Als je maar wil….Als je dat onderbuikgevoel niet langer meer wilt negeren….

Jij bepaald…

Op alle vlakken….

  • Jij bepaald wat je wilt bereiken in dit leven
  • Jij bepaald wat je wilt verdienen
  • Jij bepaald WIE je wilt zijn
  • Jij bepaalt welke verandering jij wilt zijn in deze wereld
  • Jij bepaald hoe jij je tijd indeelt
  • Jij bepaald wie er om je heen is
  • Jij bepaald, in ALLES.

Hoe langer we uitstellen om onze agenda niet de baas te zijn, om niet die tijd te claimen die nodig is,  hoe langer het duurt voordat we daadwerkelijk onze droomlevens leven…..GUN jezelf die tijd, aandacht en groei die nodig zijn om te komen waar je wilt zijn.

Deze weg IS absoluut niet voor iedereen weggelegd, je hebt hier kracht, vertrouwen en ongelooflijk veel lef voor nodig…..

Jij bepaald

Als jij besluit en dus zelf bepaald BEN jij ook verantwoordelijk. Yep, big scary word….maar niemand anders kan dit voor jou doen….

Wil jij voor je mooiste leven gaan en wil jij een bedrijf opzetten/ of je bedrijf uplevelen? 

Regel dan die oppas om door te kunnen werken. Maar claim ook die extra dag voor q-time met de familie.

Jij bepaald, dus zeg je liefdevol tegen je vriendin, nu even niet, ik heb deze tijd echt even voor mijzelf nodig. Zonder je verder schuldig te voelen, want dat is namelijk nergens voor nodig. Weet je hoeveel power je hebt, als je zegt dat je voor jezelf kiest, ontzettend krachtig man! Ze kunnen je alleen maar steunen, want dit doe jij vanuit je diepste zijn, hoe mooi!

Ben jij die Fearless Creator die haar hoogste missie wilt leven & een gaaf bedrijf wilt opbouwen?

Dan heb ik ECHT iets superunieks voor je!

Namelijk in 1 zomer jouw Droombedrijf realiteit maken!

Deze zomer ga ik je in 5 dagen leren om je droombedrijf realiteit te maken. 

1 Droom, 1 zomer, jouw droombedrijf realiteit! Lees er HIER alles over!

Claim jouw tijd! Claim jouw toekomst! 

Liefs,

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser plaatsen om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Mo!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy verklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.