Zelfliefde..doordrenkt zijn met zelfliefde, zodat je het voelt in elke cel van je lichaam. Dat je ‘s ochtends opstaat en dat je opnieuw, oprechte en pure liefde ervaart voor jezelf. Egoïstisch? Absoluut niet, in mijn ogen een absolute must!

Als je mij wat langer volgt, heb je misschien wel eens meegekregen dat ik een burn-out heb gehad, waarvan ik nu denk dat het zelfs een depressie is geweest.

Soms doen zich situaties voor die ons zwaar op de proef stellen. Zeker als we doorgroeien naar een volgend niveau, krijgen we situaties op ons pad, om te kijken of we dat wel kunnen handelen.

Als we het kunnen handelen, groeien we door, kunnen we het niet handelen, moeten we eerst die blokkade of beperkende overtuiging helen. In elke situatie dan ook.

Wet van Aantrekkingskracht

Volgens de Wet van Aantrekkingskracht is je leven wat je ziet en ervaart op dit moment een spiegelbeeld van je bewustzijn. Dus alles wat je tot nu toe gemanifesteerd hebt, positief of negatief heb je zelf aangetrokken. Hmm, soms toch jammer 😉

Als zich een situatie voor doet, die ik totaal niet begrijp, ga ik zeker de confrontatie aan met mijzelf, dat doe ik altijd. Want ik wil het begrijpen, ik wil zien waar ik nog moet leren. Ik wil die beperkende gedachte of valse overtuiging doorhebben en doorbreken. ALTIJD.

En soms kun je nog zo je mooie koppie over bepaalde situaties breken, en dan? Dan voel je je klote omdat je er voor je gevoel niet uitkomt. En weet je, dat is goed, ook dat mag er zijn.

Handel vanuit liefde

In sommige situaties zie je niet in 1 keer het grotere beeld of heb je niet meteen de bedoeling door. In plaats van jezelf af te blijven hoe en wat of erger nog,  jezelf rot blijven voelen…… grijp terug naar de liefde voor jezelf. 

Het feit dat je hier bent, wil zeggen dat je er toe doet. Dat je er mag zijn. Dat je fouten mag maken. Dat je groots mag creëren. Dat je je mooiste leven mag & KAN creëren.

Ik heb mijzelf al toestemming gegeven om volledig mijzelf te zijn. Ik BEN Monica. Ik handel vanuit pure liefde & in tijden van twijfel of groei, omdat ik het grote plaatje niet kan zien, wil ik helemaal dichtbij mijzelf zijn. Want dat is puur & echt en de rest mag dan ontstaan. De volgende stap komt vanzelf & ik heb vertrouwen. Vertrouwen in mijzelf, in mijn kunnen en in mijn bronkracht. DAT IS LIEFDE! Dat kun je alleen maar zelf creëren en realiseren.

Pure zelfliefde; Krachtige tool om je mooiste leven te creëren.

Ik wil een aantal tips met je delen die je kunt inzetten als je in een vervelende situatie zit & waarvan je the big picture nog niet ziet.

Radical Self Love Moodboard

Maak een moodboard die helemaal over jou gaat. Niet over je bedrijf, niet over je droomauto, huis, getallen op je bankrekening.

Neen, deze gaat geheel over jou. Wie ben je? Wat kun je goed? Waar wordt je blij van? Waar ben je trost op? Waar maak jij het verschil in je eigen leven? Welke kleuren vind je mooi? Wat is je lievelingsbloem? Wat je allerbeste eigenschap?

Geloof in wat je hebt opgeschreven. Spreek deze prachtige woorden over jezelf een aantal keer per dag uit. Je kunt hier affirmaties van maken of ik noem ze mijn mantra’s. 
Hoe vaker je dit doet, hoe meer het gaat voelen als je realiteit en dat is waar het om gaat! Jouw mooiste realiteit.

Download HIER je gratis SelfLove Manifesto 

Creëer je mooiste leven! Jij kan dit! 

Als je vragen hebt, neem dan contact op, met liefde denk ik met je mee!

Liefs, Monica

 

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser plaatsen om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Mo!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy verklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.