Er zijn 2 manieren hoe je kunt omgaan met het ‘gedoe’ wat je in je business wel eens tegenkomt;

– Je kunt iets proberen te blijven oplossen vanuit de oude manier; je gaat letterlijk in het probleem staan – je blijft er maar mee malen en piekeren in je hoofd en je douwt jezelf er doorheen om toch een oplossing te vinden. Wat vaak resulteert in ontevredenheid – want het gewenste resultaat blijft uit.

– Of, het benaderen vanuit het ‘nieuwe’ ondernemen; vertrouwen dat de oplossing er allang is, je hoeft je er alleen maar voor open te stellen. Vertrouwen dat er altijd voor je gezorgd wordt. Vertrouwen dat er altijd klanten zijn – geïnspireerde afgestemde actie nemen, vertrouwen hebben dat het wel goed komt. Wat veel vaker resulteert in wel het gewenste resultaat en een fijnere manier van ondernemen.

Wat veel ondernemers doen, op het moment dat er ‘een probleem’ zich voordoet, bij bijvoorbeeld; 

Te weinig aanmeldingen
Te weinig omzet
Niet zichtbaar genoeg zijn

Wat je hiermee doet is, je energie (maar blijven) verbinden aan dat ‘probleem’, op deze manier wordt het onderdeel van jezelf en sleep je het van minuut tot minuut met je mee.

Wat resulteert in steeds in je hoofd te blijven zitten, malen, piekeren en daardoor blijf je ermee verbonden.

Het kan zelfs zo zijn, dat je onbewust een bevestiging zoekt, dat jij ergens slachtoffer van bent, in de hoop dat iemand of iets, er een oplossing voor heeft.

Wat is er nu werkelijk aan de hand?

>> Je bent vergeten dat jij een spiritueel wezen bent met een menselijke ervaring
>> Je bent vergeten dat het universum, de bron en ook jij, oneindig zijn. 
>> Je bent vergeten, dat jij het diep van binnen weet; dat er altijd​​​ hulp
 en begeleiding vóór je aanwezig is, je moet er alleen wel om vragen.
>> Je bent vergeten om te connecten met je intuïtie / je ziel; die altijd het antwoord voor je heeft, je bent vergeten om die eens de ruimte te geven, zodat je het eens kunt onderzoeken bij jezelf en de antwoorden tot je kunt laten komen.

Blijven er resultaten uit?

Ga eens op onderzoek uit;


Wat gebeurt er nu precies?
Is het angst wat ik voel?
Ervaar ik weerstand? Spreek ik, wel echt mijn waarheid?

Schrijf de antwoorden uit, en schenk aandacht aan wat er omhoog komt bij je. En praat met je ziel/ je intuitie – wat heb ik nu nodig? Ok en geef jezelf dat. Wees liefdevol en geduldig met jezelf.

Zolang je de oplossing of antwoorden voor wat dan ook blijft zoeken in je hoofd, zul je het geneuzel in stand houden. Stop met jezelf in die onmacht en hopeloosheid te storten.

Ga terug naar je ziel, naar je intuïtie.


Sinds ik meer en meer mijn intuïtie ben gaan toelaten in mijn leven en business is het een freakin’ feestje. 
Meer en meer weet, zie, voel en ervaar ik, dat het allemaal zo F*cking maakbaar is, ik kan gewoon kiezen voor hoe ik mij wil voelen, hoe ik wil dat dingen gaan en gaan gebeuren. 

Ik laat mij niet meer vastzetten in oude gedachtes, het denken binnen de kaders, van hoe iets hoort, niet in schaarste of tekort denken – het 3D geouwesnitzelhoer. Of erger, dat je ego met je aan de haal gaat. Echt, tip nr. 1. in business, haal je ego eruit.

Nee, in plaats daarvan, ben ik echt afgestemd en neem ik een beslissing vanuit mijn ZIJN. Ik kan sneller uit het drama en gedoe stappen en heb een mega groot vertrouwen dat de oplossing, antwoord, liefde, overvloed komt. 
Het komt ook echt altijd allemaal goed. 

Begrijp me goed, een leven en business opbouwen is van tijd tot tijd HART werken, dat vraagt van alles van je, maar vanuit je ware bron ondernemen is wat mij betreft, voor, ons type mensen, de enige manier die wel werkt. ( ik ben daar het bewijs van ).


Op deze manier ben en blijf ik, heer en meester over mijn leven en business, ik kies voor het nieuwe ondernemen! #BOOYAH 

Laat je mij hieronder weten of jij hier ook voor kiest? 

PS; 

Niet meer hopen op een succesvolle business, maar er nu helemaal voor gaan? Ik heb een plekje vrij in mijn 1 op1 coaching. Dit is niet voor iedereen, maar wellicht is dit precies wat jij nu nodig hebt. Resoneer ik en mijn energie met jou, dan ben ik wellicht de coach voor jou. PM mij voor een matchgesprek.

Heb een heerlijke dag,

Xo,
Monica