Ik wil je iets vertellen en ik vind dit superspannend, dit is waar mijn hart 1000% van in de fik staat, ik denk zelfs dat het DE reden is dat ik hier ben. Het voelt ubergoed en het juiste moment om dit NU te doen & ik wil dit graag met je delen.

Dit is waar ik in geloof

Dit is wat ik behoor te doen

Niets voelt meer logisch dan dit neer te zetten

Nu ben ik op een punt zowel in spirit als in business dat ik hele gave dingen doe vanuit alles wat ik kan en ik kan dus nog meer en dat moment is nu.

Scary, hell yeah! Want zichtbaarheid is nog altijd een dingetje, maar diep in mijn donder weet ik dat ik dit moet doen, mijn intuïtie roept dit al jaren en het is in de afgelopen maanden alleen maar sterker geworden en ik kan dit niet langer uit de weg gaan….

Ik heb mij in de afgelopen jaren laten opleiden door de beste entrepreneurs, zoals Maartje Koper, Kat Loterzo, Eelco de Boer, Nisandeh Neta & Veronique Prins. Ik heb zo ontzettend veel onderzoek gedaan naar mindset, naar geld, naar innerlijk weten, naar het leven, hoe werkt ‘het’ dan precies….en wat IS NU ECHT belangrijk?

En OOK HIER ben ik uit…..

Het gaat om liefde delen, om mijn kennis & kracht door te geven, OM MENSEN TE HELPEN. Nu ik dit schrijf rollen de tranen bijna uit mijn ogen. Men, wat een verschil kun je maken als je mensen echt helpt. We kunnen zoveel doen voor anderen, we kunnen onze tijd en energie geven, wat superwaardevol is, maar ook zeker geld.

Ok hier komt ie; ‘Ik ga gehoor geven aan de oproep van mijn intuïtie om een Conscious Millionaire te worden…’

En NEE dat gaat niet om geld in de zin, oh dan kan ik superveel kopen etc…want ik kan maar 1 tas om mijn arm hangen, 1 paar schoenen per keer dragen & 5 auto’s hebben heeft gewoonweg geen zin en is in mijn ogen compleet overbodig.

Een Conscious Millionaire is iemand die haar passie leeft en dit ook inzet om een grotere impact te maken in de wereld. Het gaat deze Conscious Millionaire niet om het geld, maar om datgeen wat ze nog meer kunnen doen met dat geld. 

Walt Disney heeft altijd gezegd;
’I want to make money from my movies so that I can continue making movies’.

Wat is er nodig om echt jezelf te zijn
& geld te verdienen met je passie, zodat je ook je missie kunt leven?

Ons leven zoals dat nu is, hebben we zelf gecreëerd, hoe gaaf!
Om dromen te realiseren, om dingen te manifesteren die er in onze huidige realiteit niet zijn, zoals; een mooie nieuwe auto, prachtig afbetaald huis of simpelweg 20.000 euro per maand verdienen, of meer om dat verschil te kunnen maken, moeten we een nieuwe realiteit creëren.

Hoe doen we dat?

Hiervoor moeten we nieuwe kennis opdoen, onszelf en onze kennis, gaves, talenten & expertises omarmen, andere acties nemen, blokkades opheffen, omgaan met weerstanden en onwijs gave nieuwe overtuigingen aannemen en een innerlijk weten vol vertrouwen en veel als vanzelfsprekend gaan zien.

Wat verteld jouw intuïtie je al jaren?

Jij bent een Goddelijke creatie
Jij bent perfect zoals je bent, krachtig prachtig
Jij bent de creator van oneindige mooie dingen
Jij bent liefde & schoonheid in 1
Jij bent een cadeau voor de wereld

Het enige wat jij hoeft te doen is dat in te zien…

Zie het

‘There is no limit to who you are. Zero limits. Only the limits you hold onto’

Een Conscious Millionaire is iemand die ook beslissingen neemt van waar zij wilt zijn, welke beslissingen ga jij nemen om die persoon te zijn die je wilt zijn?

Liefs,

Monica