Iedereen die bezig is om zijn mooiste leven te creëren, krijgt te maken met uitdagingen, ontvangt regelmatig, of zelfs aan de lopende band, inzichten & inspiratie. Dat is niet voor niets. Het is allemaal nodig om te kijken of hetgeen wat je NU doet, ook daadwerkelijk hetgeen IS wat je WILT doen. Worden we hier dan oprecht blij van? Staat onze hart hier echt van in de fik?

Creëer jouw mooiste leven

Elke dag weer opnieuw, elke week en elke dag, moeten we onszelf de vragen stellen;’ Is dit het?’ ‘Wordt ik hier echt gelukkig van?’ ‘Wat brengt mij vreugde en joy?’. Wat wil ik heeeeel graag doen?

Omdat je iets kunt, wil nog niet zeggen dat je dat dan moet doen

Doodongelukkig

Niets is frustrerender dan iets doen waar je doodongelukkig van wordt, je energie is nergens te bekennen en als je voor een langere periode iets doet waar je NIET blij van wordt, kom je of in een burn-out terecht of erger…een depressie. DAT WIL JE NIET!

Uit onderzoek blijkt dat slechts 12% echt met passie zijn ‘werk’ doet. (Bron: Intermediar.nl) Hello?? Hoe dan?

Geboorterecht

Ik geloof er intens diep in dat we hier zijn met een reden, dat we met onze gave, talenten en kwaliteiten kunnen bijdragen aan de wereld. Heb het lef om deze ook te zien en sterker nog, zet ze in om zo het verschil te maken, voor jezelf en voor anderen.

Ik geloof & weet inmiddels dat je geld kunt verdienen met je passie…wat die dan ook is! We leven in een wereld, waar zo ontzettend veel mogelijk is, de mogelijkheden zijn ongekend! Durf ze te zien!

Raakt dit jouw? Omdat je diep van binnen weet & voelt dat je nu iets doet waar je alles behalve van gelukkig wordt?

Vraag jezelf dan eens af;

  • Van welke activiteit voel jij je nuttig & blij?
  • Wat gaat mij natuurlijk af? What comes easily?
  • Wat wil je nu echt?
  • Waar staat jou hart van in de fik?
  • Als tijd & geld overvloedig aanwezig is, want zou je dan doen?

I signed up for Awesome!

Goed genoeg

Goed genoeg wil zeggen dat je niet verder probeert, wil zeggen dat je het leven aanvaart en accepteert hoe het nu is.

Maar voel jij je ergens ontevreden over? Gaat er iets niet lekker? Stroomt het niet? Doet er iets pijn? DAT zijn de alarmbellen van je innerlijke ik, DIE vraagt namelijk om voeding, die wil gehoord worden.

Jij wilt dat fantastische leven, je wilt die vrijheid, jij wilt geld & liefde in overvloed ontvangen! Ga er dan voor! Jij weet allang dat je voor meer geboren bent, leef je verlangens, geloof in je eigen kunnen, heb vertrouwen, zoek een coach of mentor en ga stap voor stap je droomleven creëren. Alles is mogelijk.

Behoefte aan een Inspiratiesessie, om te kijken naar wat er WEL mogelijk is? Neem dan even contact op

Maak je dromen waar!

Liefs, Monica