BLOG} Omdat je iets goed kunt, wil nog niet zeggen dat je het moet (blijven) doen!

‘Het enige wat echt werkt, is het werk doen waar je hart ECHT van in de fik staat’

Ik zie zoveel mensen met waanzinnige gave en talenten, maar ze durven niet te stralen, ze gaan nog niet voluit, ze doen een afgezwakte versie van wat ze eigelijk willen, kunnen en moeten doen hier.

Hmm lieverd, omdat je iets toevallig heel goed kunt, wil nog niet zeggen dat je het ook moet (blijven) doen. Jij mag keuzes maken. Ieder uur, iedere minuut van de dag weer.

Waarschijnlijk ben jij, net als ik, multi gepassioneerd en kun je gewoon heel veel dingen, veel verschillende dingen en dat is awesome, maar hoe verschillend je aanbod ook is, alles is ok, zolang het maar met je boodschap klopt en stel jezelf de vraag;

Wordt ik hier blij van?
Staat mijn hart ervan in de fik?
Dien ik zo mijn mensen?
Is dit de manier waarop ik mijn mensen WIL dienen?
Verdien ik er geld mee? Maak een beslissing en dooor….​​
Remember, wat goed is voor jou, is goed voor je bedrijf :)​

En zo heb ik ook de keuze gemaakt om mijn Freedomista Festival (voorlopig) niet door te laten gaan, het is zo niet wat ik nu hoor te doen. Dus ik laat los, tune nog meer in en vertrouw erop dat er nog iets mooiers door mij heen wilt stromen.

En laat ik je nu direct veel tijd, geld en energie besparen; Jij kunt op ieder moment andere, (wellicht betere) nieuwe afgestemde keuzes maken. Het is veilig om andere keuzes te maken. Het is veilig om je dromen waar te maken, het is meer dan ok om het verschil te willen maken en daarbij nog eens een meer dan heerlijk leven voor jezelf te realiseren.

Anyway…

Je weet dat die dingen die je aan het doen bent, op zich wel tof zijn, je krijgt veel reacties, maar nog niet genoeg verkopen, je denkt dat je deze dingen moet doen, omdat iedereen het doet, of de mensen waar je tegenop kijkt doen het ook, dus het zal er wel bij horen, maar eigenlijk blijf je steeds met een onvervuld gevoel zitten…of niet?

Ik denk dat 90% van de tijd, jij niet bezig bent, met hetgeen jij hoort te doen?
Niet met je ECHTE werk.

Als je nu compleet eerlijk naar jezelf bent, doe je dan ECHT wat je hoort te doen? Of is het een slap aftreksel van wat je eigenlijk wilt doen?
Wat is het, wat je eigenlijk wilt doen?
En is hetgeen wat jij najaagt, wel JOUW droom?

Alles wat jij jezelf vertelt dat eerst nog dit of dat moet gebeuren, zodat jij op een dag, wel dat programma of weggever af hebt, je boodschap eindelijk durft te delen, wat je eigenlijk zegt is dat je nog niet zover bent. Je creëert zo de overtuiging dat jij nog niet die persoon bent die je wilt zijn.

Je schuift jouw ZIJN, op deze manier, ver voor je uit;
– je moet eerst nog iets leren
– je moet eerst nog groeien of nog meer leren
– of je waarde bewijzen

Al deze dingen houden je weg van wat je eigenlijk moet doen. Datgeen waarvan je weet dat jij de wereld in moet slingeren. Datgeen wat je doet om je mensen te helpen. Datgeen waar je ‘s ochtends voor je bed voor uitspringt en roept: JA, DIT GA IK DOEN!

Wat is de grootse visie voor jezelf?
Wie wil je ZIJN?
Ga met dat gevoel het werk doen.

Ja, angst gaat het overnemen
Ja, mevrouw twijfel komt om de hoek kijken
Ja, je gaat met minder genoegen nemen, want we zijn zo goed in onze dromen afzwakken.

En fijn om te weten al deze dingen, maar jij weet ook, dat hetgeen wat ECHT gaat werken, is hetgeen doen waar je hart ECHT van in de fik staat! Doe dat waar je hart helemaal van vervuld raakt.

Geef alles, je tijd, je energie, je focus, je aandacht, je liefde, je woorden, je leven, aan waar je hart ECHT van in de fik staat en negeer alles en iedereen om je heen wat er niet toe doet.

Jij zegt dat je voor meer geboren bent?
Rise up & ga het DOEN.

Ik wens je een heerlijke zondag toe

PS;

Komende maand September staat de Freedomista Mastermind helemaal in het teken van Creëren & Lanceren. We gaan mega gave content creëren voor jouw ideale klanten en deze de wereld ongegeneerd de wereld in zetten. Alles van A tot Z wordt behandeld in de live trainingen.

Dus eerlijk, als jij de support, de mindset & de strategie meer dan goed kunt gebruiken in je business, ben je meer dan welkom in de Freedomista Mastermind. HIER lees je er alles over.

Heb je vragen hierover? Reageer dan op deze mail of PM mij op Facebook!