Je hebt grootste dromen en plannen, maar potdorie…….die angst, twijfel, onzekerheid en het drama neemt het nog iets te vaak over en there you go again…..

Durf jij echt voor jouw ware boodschap te gaan staan?

OWN jouw Soulpower en laat deze vóór je werken!

Je hebt allang gevoeld, dat je die krachtige creator bent.

Je hebt ook al een paar keer ervaren dat er pure magie uit je mond, uit je handen en uit je soul komt, wanneer jij jouw ding doet……

……maar die magie vasthouden en het een permanente staat van ZIJN laten zijn, is lastig, to say the freakin’ least.

Je hebt het al ervaren, jij weet dit, maar je baalt er dan ook enorm van dat je het gedoe weer (meer) de ruimte geeft en daardoor ga je nog meer in je hoofd zitten en paniek ondernemen en raak je meer en meer disconnected.

Hoe zou het zijn, dat je op ieder gewenst moment, met een knip in je vingers, jezelf weer in die heerlijk staat van flow, inspiratie, krachtige zelf, zet? En daarmee je dus ook de krachtigste versie van jezelf IN je ondernemerschap zet?

Laat mij jou 3 dagen lang meenemen in mijn SuperSoul formule die ervoor zorgt dat ik een heerlijk, vrij, afgestemd leven leef en mijn business dus ook zo doe.

Ik weet dat het werkt

Ik weet hoe het werkt

En dat ga ik allemaal met jou delen deze 3 dagen

Klaar voor de grootste shift in jouw Soul&Business?

Meld je dan aan voor deze 3 daagse SoulPower Boost 

(Deze vind geheel online plaats en vind plaats op 3,4 & 5 Juni)

 

 

 

 

 

Waarom meedoen? Waarom NIET?

Of ben je al super afgestemd?

Permanent in de flow?

Gaat het ondernemen je moeiteloos af?

Daag je iedere dag op als de beste versie van jezelf in je leven en daarmee ook in je business, waarmee er magie ontstaat?

Of mis je nog een aantal momenten van deze in de week?

Weet je nog toen je 6 was? 

Dan zijn dromen niet onmogelijk

Dan ben je permanent superwoman

Zitten er nog geen lelijke gremlins op je schouder te breakdancen 

Ik geloof dat je permanent terug kan gaan naar die 6 jarige superwoman

Die magie, die IN jouw aanwezig is, die gaan we terugbrengen

 

Daarbij krijg je nog eens een portie Monicaanse Soulpower jouw kant op;

  • Niet laten afleiden door emoties, troep, rommel, meningen van anderen
  • 100% focus op jouw doelen
  • Superbewuste keuzes maken
  • Alleen nog maar acties ondernemen vanuit die afgestemde plek
     

En daarmee de keuzes, het leven en de business, creëren waar jij ENORM gelukkig van wordt

Als je ECHT bereid bent om 3 dagen en wat zijn nu fucking 3 dagen op een mensenleven, 3 dagen neem ik je mee in hoe ik dat doe, iedere x weer, ondanks het gedoe, mijn mooiste leven leef en de tofste business heb, hierin neem ik je mee…

Ready to boost your SoulPower?

Meld je dan aan voor de waanzinnige 3 daagse

 

Wat andere mensen zeggen:

‘Wat een mooi en heftig gesprek was het. Tot de kern. Wat het mooist van alles is: ik vóél nu echt dat mijn verhaal delen alles is wat ik hoef te doen. Dat ik daarmee bergen mensen help. Dat ik er niets speciaals voor hoef te doen, gewoon mezelf zijn. Dat is echt een grote shift die door het gesprek in gang is gezet. Ik ben je er dan ook super dankbaar voor!’ Priscilla

’Bye bye verstoppen en bescheiden zijn. Ik laat me zien! Bye bye aanpassen en klein houden om gezien te worden. Ik ben een pionier, ik zet energetisch ruimte neer die nog iedereen kan zien en voelen. Bye Bye zoeken naar je goedkeuring en begrip. Ik kies ervoor om mezelf te zijn en wat jij vindt mag je houden! Bye bye afleiding. ik zie je en waardeer je creativiteit en voel nog sterker dat ik ervoor kies om mijn ding te doen. Ik kies ervoor 100% verantwoordelijkheid te nemen. Monica Job tjeezz ik sta versteld van de impact van de afgelopen dagen! Dank je wel <3’ – Janine