Het zal je niet ontgaan zijn, maar de ‘2e helft’ van 2019 is deze week ingegaan.Als je mij wat langer kent, weet je dat ik gek ben op dromen realiseren, maar wel vanuit mijn gevoel, mijn hart. In het Engels noemen ze dat Soul Goals.

Wat zijn Soul Goals?
Voor mij doelen om naartoe te werken, gebaseerd op hoe ik mij wil voelen. Alles is energie.

Van de week was ik op een business retraite van mijn eigen coach en zij zegt altijd; ‘If the why is big enough, the how is easy’.

Freakin’ logisch right…..als je niet weet of voelt waarom je een doel wilt realiseren, dan doe je maar iets en voor je het weet, loop je achter de feiten aan.

Wist je dat jouw Soul Goals, puur en alleen over jou gaan? Lekker egoïstisch – oh hell yeah. Want het leven draait ook om jou.

Het gaat erom HOE jij je wilt voelen, welke gevoelens, emoties en gedachtes jij wilt opwekken en ja die Soul Goals zijn echt wel, onderdeel van jouw missie.

Maar belangrijk is om te weten, dat jouw Soul Goals, om jou draaien – 100%.
Om wat jij wilt
Wat jij nodig hebtWant eerlijk, een plan bedenken om de hele wereld te redden, is lastig – moet je ook niet willen denk ik – maar he, als jij voor jezelf een gave business opbouwt, meer mensen bereikt, dan ben je ook op die manier een bijdrage.

Zoals je wellicht hebt gezien ben ik mijn Soul and Business Academy gestart en ook daar heb ik een ongelofelijke grote droom voor. Die groeit met mij mee.

Probeer jezelf eens te stretchen in je Soul Goals.
Ze houden je scherp
Ze zetten je op scherp
Maak eens contact met die dromen

En hier wil ik je een gave journaling prompt voor geven.

Journaling prompt;

1 van mijn favoriete oefeningen is om mijn ideale dag te beschrijven.
Neem daar eens een moment voor en beantwoord deze vragen voor jezelf;

>Hoe ziet mijn ideale dag eruit?
>Met wie ben ik dan?
>Wat doe ik dan?
>Waar ben ik dan?

Weet je, je bedrijf staat in dienst van jou, om jouw Soul Goals te realiseren.

Je bent niet voor niets ondernemer, jij hebt die vrijheid, speelsheid en creativiteit nodig om je leven en business gaaf te houden.

In mijn online training Goals with Soul, gaan we diep in om te bepalen wat jouw Soul Goals zijn voor de komende 6 maanden en hoe je deze kunt gaan realiseren.

Ik bespreek meerdere stappen met je, die je direct kunt integreren in jouw mooie ZIJN en in je business. – zodat die ideale dag (eindelijk) realiteit word.

Je kunt je HIER helemaal gratis aanmelden; https://monicajob.webinargeek.com/goals-with-soul-2019

Ik ben klaar voor deze 2e helft, ik hoop jij ook, ik zie je graag in de training.

Op 4 oktober organiseer ik voor de 3e keer mijn #BeEpic event. 1 dag voor jou en je business. Er even helemaal uit, volledige focus op je dromen, je volgende dromen, want hoe ziet die ideale dag eruit in je volgende dromen? Woon je dan buiten de stad of in een ander land, in een huis waar je omheen kunt lopen? Met wie omring je je dan? Hoe gaaf zijn je vrije dagen dan?

Als het verlangen er is, gaan we op deze dag aan de slag met deze next level, van jezelf en je business.

Het is de 3e keer dat ik dit event geef en man wat heeft het mij veel gebracht. Een eigen event organiseren, was mijn eigen next level, ik moest mega voorbij mijn belemmerende overtuigingen en voorbij met eigen gedoe, maar het heeft mij sindsdien veel opgeleverd. Dus ik weet wat dit met mij heeft gedaan, mijn persoonlijke en zakelijke soulgoals heb ik bereikt en dat begint bij jezelf stretchen, voorbij alles wat je nu tegenhoudt en voorbij de resultaten die je nu kent – dan creëer je next level voor jezelf.

Je verlaat het event, minimaal 5 centimeter langer, dan dat je ‘s ochtends binnenstapte, for damn sure. #pinkiepromise

Ben je erbij? https://monicajob.com/event/

Voor nu, heb een heerlijke dag en een fijn weekend,

In liefde,
Monica