Jaaaaa, lekker makkelijk zeg! NOT, ofwel?

Ik heb de afgelopen tijd in een superflow gezeten, heerlijk! Maar stiekum wist ik wel dat die golf ook zou afnemen….en nu de vakantie voor de deur staat, merk ik dat ik meteen een heel to-do lijstje voor mij zie die ik eigenlijk wil afwerken voordat….

 

 

Niet nadenken

Niet nadenken en gewoon ervaren is wat het beste werkt voor mij, ik weet dat als ik afstand neem van alles, geen e-mail, geen social media en geen WhatApp en telefoon, echt het beste naar boven komt. De antwoorden komen vanzelf omdat mijn gevoel dat toelaat. Dus flow gaat weer stromen. Dus niet nadenken en ervaar flow.

Kort maar krachtig

Ik stop deze vakantie dus met nadenken en ga alles vanuit flow ervaren. Ik laat mijn gevoel spreken en ik ben heel benieuwd wat er uitkomt. 

Wat brengt echt succes?

Ik geloof dat wat ons tegenhoudt in onszelf zit, dus alles wat we willen bereiken zit ook in onszelf!

Ik geloof dat echt succes te maken heeft met het feit dat je GEWOON BENT WIE JE BEDOELD BENT OM TE ZIJN.

Ga vertrouwen!
Ga geloven!
Ga jumpen! 
Let your soul fly! 

Is jouw vuurtje aangewakkerd en je wilt aan de slag? In mijn online videotraining kom je erachter wat jij echt wilt, hoe je je droom helder krijgt & wat je volgende stap moet zijn. En hij gratis! Hier kun je hem aanvragen