Hi lieve lezer,

Hoe bevalt het ondernemerschap je?

Ben je lekker bezig om je biz op te bouwen….je hebt een website, mooie foto’s, je facebookpage heeft tig likes, maar eerlijk, het financiële resultaat blijft uit….

Hmmm je bent ondernemer (geworden) omdat je vrijheid en financieel onafhankelijk wil zijn, maar eigenlijk sta je nu veraf van je kick ass Imperium en over je droomleven maar niet te spreken….:(

Ik heb grote dromen, een missie, maar ook een hypotheek. De mensen waar ik mee werk hebben dat ook. Je weet dat je voor meer geboren bent, je voelt dat zo sterk. Iets doen waar de wereld nog mooier mee wordt.

Ik heb onwijs gave & waardevolle cursussen, trainingen en workshops gevolgd. En ik had de mooiste en meest inspirerende boeken gelezen. Maar de keiharde succesvolle resultaten bleven uit. Hallo….ik wilde betalende klanten, mijzelf kunnen blijven ontwikkelen en dus ook blijven investeren.

Na dit alles was ik er klaar voor hoor, ik ben een ondernemer. YEAH! 1 waarvan ik als klein kind al had gedroomd. Lekker mijn eigen ding doen, mijn tijd indelen en geld verdienen met mijn passie. Maar jeetje, wat komt er een hoop bij kijken. Wat nu moeiteloos geld verdienen, my ass! 😉

En ik ben eruit…..en er is geen geheim.

Even compleet eerlijk met je zijn… 

Weet jij wat je nodig hebt per maand om van te leven?

Wat heb je nodig om te investeren in jezelf, op jaarbasis?

Wat kost je vakantie?

Wat verdien je nu met je bedrijf?

En kun jij daar alles mee doen wat je wilt?

Kun jij de leuke dingen doen? Kun jij nog meer van het leven genieten?

Als het antwoord nee is, is dat super jammer…dit is toch niet waarvoor je ondernemer bent geworden?

Je wilt toch doen waar je hart van in de fik staat

Je wilt goed geld verdienen met je bedrijf

Je wilt ook de lifestyle hebben

Je wilt ook die nieuwe auto & de VIP treatment…

Niets is vervelender dan niet doen wat je wilt doen, waarvoor je hier bent en er dan ook nog eens GEEN geld mee verdienen…dit kan echt anders.

Ok concreet;

Wat verdien je nu? en hou je dit bij? Track jij je inkomsten? Heb je overzicht en focus?

‘If you don’t know your numbers, you are not in business’

Hoeveel uur per week werk jij AAN je bedrijf, dus klanten verwerven, programma’s creëren, mails versturen, blogs schrijven…

Zet je iedere week intenties? Onderneem je dan ook actie? ZO ja, welke actie? Wat loopt wel en wat loopt niet?

En dan denk ik 1 van de belangrijkste, heb je lef? Durf jij ondanks alles, je keihard over je angsten te zetten?

Ik heb mij de afgelopen jaren laten opleiden door de beste entrepreneurs, ik heb heel veel onderzoek gedaan naar geld, naar mindset, naar innerlijk weten, naar het leven, hoe werkt ‘het’ dan precies en hoe kan het wel moeiteloos. En ik ben eruit…

Ik weet nu precies hoe je dit kunt realiseren. Een superinzichtelijke, stap voor stap uitvoerbare strategie met ondersteuning, praktische & spirituele ondersteuning…en om jou mee te nemen, het pad van financieel onafhankelijk zijn, heb ik een supergaaf kick ass programma ontwikkeld;

Creëer geld met je passie – want dat is waar het om gaat…..dat is de mooiste weg die je kunt bewandelen…..en OOK omdat je je missie wilt leven, maar OOK omdat je grootse dromen hebt, die geld kosten maar OOK omdat je simpelweg een hypotheek te betalen hebt…

Ik ben hier echt superenthousiast over! Ik hoop jij ook!

Lees er HIER alles over

Liefs,

Monica