Wij vrouwen hebben nog al eens de overtuiging dat wij alles wel kunnen. We hebben dat Superwoman pakje aan, die zit namelijk zo lekker.
Maar eerlijk is eerlijk, jij betrapt je ook wel eens op de gedachte, pfff is er dan niemand die kan helpen? Waarom moet ik ook alles alleen doen?! Durf te vragen, makkelijker gezegd dan gedaan, vind je ook niet?

Wat houd ons tegen om te vragen? Willen we geen hulp? Kunnen we het eigenlijk allemaal wel zelf?


Wat is het ergste wat kan gebeuren als je iets niet vraagt? Dat het antwoord nee is, toch? Maar dat was het antwoord ook al daarvoor, voordat je het niet vroeg.

Durf te vragen is wel iets wat je moet oefenen, even wennen aan dat ene antwoord. En nee, het is niet persoonlijk bedoeld. Het betekent dat je gewoon verder moet gaan met vragen.

Every no, brings you closer to a yes

Wist je dat door vragen te stellen, jij steeds concreter wordt in hetgeen wat je precies wilt? Zo kom je ook weer sneller tot een ja.

Ik had er veel moeite mee, totdat ik een oefening ging doen op een business seminar.

Oefening

Als volgt; De 1e 9 keer moet je nee zeggen en de 10e x moet je ja zeggen, met deze oefening gingen mijn ogen open, ik kwam erachter dat het helemaal niet erg is om nee te horen, ik werd concreter in het vragen stellen, met als resultaat dat ik een business partner heb gevonden en samen gaan wij elkaar verder helpen! Probeer het, kom uit die comfortzone!

Succes behaal je niet alleen, Succes behaal je met elkaar!

Wat is het wat jij graag wilt vragen?